Druhé otěhotnění

578
17.2.12 11:16

Druhé otěhotnění

Ahoj holky, tak by mě zajímalo, jak jste otěhotněly napodruhé, po prvním dítěti? Dřív než napoprvé, později? Doktorka říkala, že napodruhé už to jde líp, znám i pár případů (zvlášť jeden exterém - poprvé po 10 letech, podruhé omylem, nechtěně, už s tím nepočítali, ale nechali si ho, samozřejmě). Znám ale i případ, kdy to napodruhý už několik let nejde. Je mi jasný, že na to má vliv spousta faktorů, tak jen ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
17.2.12 11:18

V podstatě nastejno, oba druhý snažící cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
17.2.12 11:18

Nastejno - oba napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.2.12 11:25

Tak já jsem podruhé otěhotněla nečekaně a na velké překvapení moje i doktorů:-). První dítě mám z IVF po 5 letech trápení, kde mi bylo řečeno, že to bylo ne za 5 minut dvanáct ale 5 minut po dvanácté i proto, že jsem matka „v pokročilém věku“ :-). No a teď na Vánoce jsme měli opravdu nečekaný dárek - dálnici na testu.
Takže za sebe můžu říct, že jsem rozhodně otěhotněla rychleji než poprvé:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
17.2.12 11:26

Tak my jsme taky raryta…prvni omylem, druhy nahoda :mrgreen: ale obe nase a zboznovany :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
17.2.12 11:28
andelka83 píše:
Nastejno - oba napoprvé.

u nás taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.2.12 11:30

tak jo, asi to šlo rychleji, první po sedmi letech snažení, druhé po 4-5 lrtech, spíš 4 letech intenzívního. Takže zkráceno skoro na polovinu :mrgreen: :mrgreen: teď už je mi hej, můžu o tom blbě žertovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
17.2.12 11:46
Altche píše:
Ahoj holky, tak by mě zajímalo, jak jste otěhotněly napodruhé, po prvním dítěti? Dřív než napoprvé, později? Doktorka říkala, že napodruhé už to jde líp, znám i pár případů (zvlášť jeden exterém - poprvé po 10 letech, podruhé omylem, nechtěně, už s tím nepočítali, ale nechali si ho, samozřejmě). Znám ale i případ, kdy to napodruhý už několik let nejde. Je mi jasný, že na to má vliv spousta faktorů, tak jen ze zvědavosti.

U me to slo daleko lepe, bohuzel jsem samovolne potratila, ale otehotnet slo daleko lepe a rychleji…

na prvni jsme cekali 2,5 roku, ale je pravda, ze s jinym partnerem… ted se povedlo po 2 mesicich…

a ted musime cekat 3 mesice nez zkusime znova, ale doufam, ze to bude stejne rychle a tentokrat s lepsim koncem…

Drzim palecky :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
20662
17.2.12 11:53

Po první těhu jsem otěhotněla taky hned napoprvé :D No ale byl z toho SP,pak zase napoprvé,to bylo pro změnu ZT ve 12tt :? no a napočtvrté taky hned a dopadlo to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
17.2.12 11:58

Tak já poprvé hned první měsíc snažení a druhé 4 měsíc snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.2.12 12:25

První těhu napoprvé po vysazení a druhé těhu až po devíti měsicích po vysazení HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
17.2.12 12:43

ahoj, tak já první těhu na první pokus a teď se znašíme o druhé. teď je to třetí cyklus, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.2.12 13:16

Když se to tak vezme, tak druhé později. První asi o 3 měsíce dřív než jsme chtěli a druhé na první pokus co jsme chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.2.12 15:10

Prvni bylo rok a půl a tak mi přišlo divné brát antikoncepci, když jsme druhé do budoucna chtěli. A otěhotněla jsem nečekaně 7 měsíců po porodu - přes kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí