Snažení a kontryhelový čaj

4
16.2.12 10:23

Snažení a kontryhelový čaj

Ahojte holky, jsem tady nová a mám taky potíže s otěhotněním. S mým bývalým přítelem jsme se snažili o miminko něco přes rok, tehdy mi můj gynekolog naměřil malé folikuly a nasadil Glostík a Pregnyl a ještě nějaké podpůrné tablety. Byla jsem taky na laparoskopii na průchodnosti vejcovodů a mám vše vpořádku, jen mě zaráží, že mám po laparoskopii jen dvě jizvy, jednu pod pupkem a druhou nalevo. Bývalý přítel byl na spermiogramu a taky žádná sláva…nakonec to dopadlo tak, že jsme se rozešli…nyní mám už přes rok přítele a nějak jsme neřešili otázku miminka, ale vysadila jsem veškeré léky, nepoužíváme ochranu a stále se stejně nic neděje. Mě už to začíná opět trošku vrtat hlavou, že bych miminko chtěla, ale tady nemáme udělaný spermiogram, tudíž nevím jak na tom přítel je, bohužel s ním to bude horší ho někam takhle poslat :think: nicméně jsem pročítala různé diskuze a překvapili mě zázraky čaje z kontryhelu. Mám dotaz jestli taky pomáhá růstům folikulů? Vím, že zvyšuje sliznici, tu jsem měla vždycky dobrou. Jen některé holky si stěžovali, že při menstruaci víc krváceli, což já si nějak neumím představit, protože mám dva dny kdy hooodně dost krvácím a mám velké bolesti, ale někdo píše, že zase krvácel míň a ztišili se bolesti, tak nevím. A má se opravdu pít od prvního dne menstruace po začátek ovulace nebo do konce ovulace? Podotýkám, že menstruaci mám pravidelnou 28 dní, až na ty neposlušné folíky :( určitě se dám do pití čajíku a uvidím…děkuji za odpovědi a ať se vám všem všechno splní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3447
16.2.12 10:52

No, moc Ti neodpovím, jak pomáhá těhu… piju ho od srpna, pozitivní test jsem našla v prosinci… (sice to nevyšlo, ale to sem nepatří). Jestli to mělo vliv, nevím… :nevim:

Ale k tomu krvácení - nikdy jsem nekrvácela nijak silně, od té doby, co piju čajík - a teď po revizi dokonce na doporučení 2l denně - tak mám spíš silnější ovulaci. Sama na sobě ji poznám, cítím, že mě to trochu bolí. U MS naopak od té doby žádnou bolest nemám, jen den před tím takové lehoulinké tlačení v podbřišku. A MS je možná krapet silnější, ale vůbec ne nijak rapidní rozdíl…

Každopádně mi ten čaj chutná, takže mi nedělá problém :mrgreen:

Hodně štěstí při snažení, ať se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.12 10:56

Ahoj Anežko, kontryhelem rozhodně nic nezkazíš. Já nedám na bylinky dopustit.Ve Tvém případě bych vsadila na Jeřáb ptačí a maliník+černýrybíz (prodávají se formě kapek a užívá se cca 1 kapka na 1 kg váhy přičemž denní dávka se rozdělí na 3×).Zkusila jsem snad všechno co se dalo ale opravdu nejdůležitější je zklidnit se a poznat svoje tělo.Teprve pak se mi podařilo „zabřeznout“ :-)
Bohužel to nemělo štastný konec, takže čekám na MS aby ten kolotoč mohl začít znovu.
Budeme si držet palce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.2.12 10:58

APuccelli moc děkuji za odpověď ;) to mě mrzí, že to nevyšlo, ale neztrácej naději. Jinak, pila jsi ho od prvního dne menstruace do prvního dne ovulace nebo do posledního dne ovulace? Ovulace vlastně začíná tuším tak 11 den a končí 16 den? Říkám to správně? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.2.12 11:00

Peklenko, děkuji za radu, určo vyzkouším, co bysme proto neudělali viď :mrgreen: a taky držím pěstičky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
16.2.12 11:06
AnežkaH píše:
APuccelli moc děkuji za odpověď ;) to mě mrzí, že to nevyšlo, ale neztrácej naději. Jinak, pila jsi ho od prvního dne menstruace do prvního dne ovulace nebo do posledního dne ovulace? Ovulace vlastně začíná tuším tak 11 den a končí 16 den? Říkám to správně? :roll: :mrgreen:

Každá žena má ovulaci jinak… chce to nějak vysledovat… já jednou zkusila testy, ale jak říkám, já to na sobě sama poznám. No, po revizi ho piju celý cyklus, protože je vůbec na gynekologické obtíže… ale jinak jsem ho pila poctivě do ovulky, jak jsem to na sobě poznala, plus asi cca ještě dva dny potom. A pak až do začátku nového cyklu, když jsem na něj měla chuť, tak jsem si ho dala. Cca jednou za dva dny jsem si ho po ovulce dávala… ale spíš i na chuť. Zkazit se jím nic nemůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.8.24 11:40

Můžu pít kontryhel v šestinedělí?? A brát kyselinu listovou dále jsem po potratu a po šestinedělí a dvou cyklu chceme zkoušet děkuji za každou radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí