Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S přítelem se začínáme snažit o prvního prcka.
Chtěla bych tohle období sdílet se spřízněnou duší a doufám, že ji tu najdu.
Je mi necelých 23, přítel 29.
Já už toužím po miminku dělší dobu a přítel se konečně rozhodl, že vlastně taky…
Ty jo já doufám, že nám to nebude moc dlouho trvat. KOlik ti je?
Dvacet,ale nediv se…v nasi rodine je rakovina delozniho cipku,tak se to doporucuje,zacit driv nez vubec…mam super pritele… bydlime spolu…jsme stastni…;-)
Však 20 je pěkný věk na mimíska
.mě je 24 mám dceru a ještě bych synáčka.
Nekdo me muze za to odsoudit,ale nestydim se za to:-) uz abych byla tehu,je to dloha cesta…:-(,ale jsem mlada a urcite se to povede:-)ty bys synacka a ja zas dcerusku…:-)
Já už v to ani nedoufala a když sem myslela, že už to nepříjde tak to přišlo, nečekaně. ![]()
To je pry nejlepsi,kdyz v to clovek nedoufa.nemysli na to..coz se mi i celkem dari od zari…samovolny potrat a od te doby netestuji…:-(bojim se zklamani.
Ahoj, my čekali rok. Už jsme měli jít na nějaký vyšetřeníčko a nakonec se zadařilo
Už jsme to ani nečekali…
Me chybi jeste rok a pul vejsky,takze az tak nespechame.Pokud se zadari budem stastni.
Jinak pritel chce chlapecka a ja holcicku, tak by bylo super mit rovnou oba ![]()
Ahoj, my se snažíme s manželem už 8 měsíců a stále nic.Po vysazení HA mám problém s pravidelným cyklem.Snad se brzo zadaří
My se také snažíme o první,od ledna neberu antikoncepci tak uvidíme jak to půjde
jinak ještě taky studuji ale v červnu končím tak by to v případě že by se zadařilo nemělo nijak vadit ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? My se také snažíme první měsíc. Tak uvidíme za jak dlouho se zadaří