První měsíc snažení

1703
15.2.12 12:56

První měsíc snažení

Ahoj holky po rozhodnutí, že budeme mít mimi se snažím získat co nejvíce informací. Měřím bt a dělám ovu testíky a docela mě to baví poznávat své tělo jak funguje i když ze všech těch výsledků jsem úplně zmatená. Tak snad se co nejdříve zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
15.2.12 13:01

astio: Ahojky, myslím, že jsme se před chvilkou na nějaké diskusi potkaly, ale jestli můžu, tak se k tobě ráda přidám. Taky se snažíme první měsíc, když nepočítám leden, kdy se můj rozhoupal, ale už jsem měla po ovu! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.2.12 13:03

Kar-maa: Ahoooj, tak to jsem ráda, že je na tom někdo stejně. Hlídáš si bt nebo děláš testíky a nebo to necháváš zatím na přírodě? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.2.12 13:18

astio: Měřím si teď BT první měsíc. Je to divné…Vždycky jsem si myslela, že poznám kdy mám ovu, ale tento měsíc jsem si poprvé své teploty zapsala do grafu na women zone a tam mi to podle teplot ukázalo, že jsem měla ovu až týden potom co jsem si myslela! Přitom jsem měla plodný hlen, čípek nahoře a bolel mě podbříšek! A týden potom už byl čípek dole, hlen bílý vodnatý a břicho mě nebolelo! Jen ty teploty ukazujou na ovu později!!! Jsem z toho teď jelen!!! :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.2.12 13:24

Kar-maa: já také měřím teplotu první měsíc a jelen jsem z toho také. Akorát mi to tedy sedí. 17DC pozitivní ovu test 18 DC poslední nízká teplota a plodný hlen :hug: proběhlo 17DC Tak uvidíme jestli to bude stačit a zadaří se i když si myslím, že by to bylo opravdu velké štěstí. Jsem v tom úplný začátečník a rozumy chytám od ostatních :P Ty jsi kolikáty DC? No já nevím, ale možná bych věřila svému tělu než nějakému programu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.2.12 13:37

astio: No já původně taky věřila…,ale teď si vůbec nejsem jistá!!! Dneska jsem to měla dostat! Včera mě bolelo břicho a myslela jsem si, že je to jesné! Ale dneska zatím nic! A břicho už mě taky nebolí! Holky z diskuse říkaly, že podle grafu jsem měla ovu až o týden později než jsem si mylela a tím pádem bych měla MS dostat až 20.2., ale to bych měla 6 dní zpoždění. Cyklus mám tak 27 -28 dní, pravidelný, tak mi to nějak nesedí!!! A hlavně, proč by mě včera bolelo to břicho!!! Jestli chceš tak se mrkni na můj graf!

http://www.womenzone.cz/…ar-maa/grafy?…

Co si o něm budeš myslet ty. A že bych měla být těhu se mi taky nezdá, protože nemám vůbec žádné příznaky! :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.2.12 14:17

Kar-maa: a zkoušlea si testou jestli to náhodu nevyšlo :potlesk: no já těm grafům moc nerozumím, ale podle toho co jsem se dočetla, tak je ovulace poslední den nízkých teplot, takže podle grafu to vychází na 6.2. což už by na testíku mohlo něco ukázat. Teď záleží kdy bylo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.2.12 14:27

astio: V tom případě jsem moc zvědavá kdy dostanu MS! Kdyby byla ovu 6.2. tak teď jem teprve 9 den po ovu. To je na test moc brzy. Mám jen citlivost 20 a ta by to asi jestě neukázala! A nechci si ho zbytečně dělat. Tady stojí jeden test přes tři stovky, tak asi ještě chvilku počkám a uvidím!!! Stejně je to nějaký divný!!!
Ty máš docela dlouhé cykly, že? Když jsi měla ovu až 17 DC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.2.12 14:47

Kar-maa: No je to hodně brzy 9DPO, ale co jsem četla někomu už se ukázalo, ale v tvém případě (myslela jsem, že jsi v ČR) testík za 300,– je teda síla a to si člověk rozmyslí. Nejhořší je to čekání jak to dopadlo. A to jsme obě teprve první měsíc :roll: No mám rozmezí od 28 - 33, takže tento bude asi trochu delší. Ale bt se ti drží nahoře což je pozitivní :dance:
Kolik je ti vůbec let :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.2.12 15:00

Ahoj,
našla jsem vaši diskuzi a zaujala mě. Já měřím teplotu už 6 měsíc. Tudíž si troufám říct, že už v těch grafech číst umím a jsem si jistá, že v Tvém grafu kar-maa byla ovulace 6.2.
Obač se stane, že se cyklus prodlouží, já ho běžně mívám cca 30 dní a jednou, kdy jsem si myslela, že už budem tři, tak se prodloužil až na 37 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.2.12 15:01

Kvetinka: :mavam: :mavam: Ahoj, tak hurá koněčně někdo kdo nám v tom zmatku poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.2.12 15:02

astio: No ta BT je teda taky dosti zvláštní! Podle toho jak mi klesala jsem byla přesvědčená, že to dnes dostanu. Potom mi to stouplo na těch 37,0 a dnes 37,1!!! Divné! Ale dostala jsem dneska ráno rýmu, tak to bude možná tím!
My teď bydlíme v Rakousku.
V dubnu mi bude 30. Co tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.2.12 15:05

kar-maa: No bohužel nezbyde nic jiného než čekat, ale podle příspěvku od Květinky si měla ovulaci až toho 6.2. je to zmatek. Tělo si prostě dělá co chce :jazyk:
Mě bude v květnu 22 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.2.12 15:10

Kvetinka5.2 :…myslíš, že se teda vůbec nemám ohlížet na ty ostatní příznaky ovu, ale koukat po teplotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.2.12 15:12

astio: neobvyklé v této době…,že chceš miminko už tak mladá, ale máš recht, na co čekat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí