Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rada bych se kvam pridala. S pritelem se zacnem snazit po ms,kterou cekam kazdnym dnem.Teplotu teda nemerim,ale uvidim co budu rikat po roce snazeni. 4mesice nejim HA a bastim listovku. Tak jsem zvedava co stim priroda vymysli
Tak teď jsem přelouskala celou diskuzi a nikde jsem se nedočetla, jak jste to měli s HA. Jinak dnes jsem měla teplotu vysoko, takže se mi konečně vyznačila ovulace, takže už musím jen čekat ![]()
Kar-maa - ten pokles v tvém grafu může být to zahnizďování, ne? Něco jsem o tom přečetla v manuálu měření BT ![]()
http://www.womenzone.cz/…Lidkas/grafy
kar-maa: jo, ten pokles a zase stoupnutí teploty, jak je to v Tvém grafu, může znamenat zahnízdění ![]()
Moc bych vám to mimi přála - my už chceme miminko 2 roky, víc se snažíme 1 rok a teplotu měřím 6 měsíc a stále nic.
Liduše: jj, ovulace proběhla, ale určit přesně den v Tvém grafu nedokážu, ikdyž asi nejspíš toho 11.2.
astio: jo obdivuju všechny, co čekaj víc jak rok, je to někdy hodně těžké, a pro mě zvlášť teď, když máme 3/4 roku po svatbě a všichni se automaticky ptají, jestli už čekáme mimčo. Moje kamarádka se snažila tři roky a teď je ve 4.měsící. A největším mým vzorem je moje maminka, ona na mě čekala 6 let.Ikdyž přede mnou už měla segru, ale i tak čekala dlouhou dobu.
kar-maa píše:astio píše:Moc dobře nechápu proč nechce svatbu. Přeci dítě je mnohem větší závazek než svatba?
kar-maa: Ta to máme opačně, tvůj by mimi nemusel můj se pro to úplně natchnul, ale svatba to se mu tedy moc nechce. No doufám, že jedou se pro to rozhoupe.
No to je to co já také nechápu, on se ženit chce, ale pořád se podle mě k tomu nemůže něják odhodlat.
kar-maa píše:kar-maa píše:
astio: jestli ti to půjde otevřít…,nepřipomíná ti ten graf něco?http://www.womenzone.cz/…0ms%20fs.jpg
![]()
![]()
Můžeš porovnat, jestli se ti bude chtít…
http://www.womenzone.cz/…ar-maa/grafy?…
:think![]()
:
To vypadá skoro jako ten tvůj graf
a bylo z toho něco? nebo přišla MS ![]()
kabelitka:
Ahoj vítám tě, tak držím palečky ať se co nejdříve zadaří a ten rok čekat nemusíš.
Květinka: měla si pravdu teplota dnes stoupla
Máš pravdu to jsou nejhroší otázky, tak co už bude to mimi kor když nikdo neví, že se snažíte a z nějakého důvodu to prostě nejde. Klobou dolů před tvojí maminkou po 6ti letech bych to vzdala a řekla prostě, že to nejde.
Liduše: Já HA neberu asi tak rok, ale opravdové stanžení začalo až teď v únoru, tak uvidíme jak dlouho cesta to bude
Jo jinak holky, kdy se mi vyznační v grafu ovulace? Když už proběhla… (nebo tedy aspoň doufám)
Ahoj holky jestli můžu ráda bych se přidala. Snažíme se přes 7měsíců teplotu měřím 3měsíce a každý měsíc úplně jinak:) první měsíc pohoda pak jsem začla pít kontryhel a totálně mi to vše rozhodilo.
MisTer: Ahoj, taky jsem si při prvních par měsících říkala, jak jsou ty grafy různorodé. Kontryhel nepiju, tak netuším jaký to má vliv na BT.
MisTer píše:
Ahoj holky jestli můžu ráda bych se přidala. Snažíme se přes 7měsíců teplotu měřím 3měsíce a každý měsíc úplně jinak:) první měsíc pohoda pak jsem začla pít kontryhel a totálně mi to vše rozhodilo.
Ahoj
:mavam
tak to jsem ráda, že se to tu takhle rozrůstá ![]()
Tak zkus ten čaj vysadit třeba se ti to opět vrátí zpět. 7 měsíců už je tedy tak delší doma. Jinak co jsem koukala na graf, tak už jsi zkoušela tt. Kdy NEMÁ přijít MS?
astio: jo jsou to ty nejhorší otázky … probrečela jsem nejeden večer. Ale doufám, že teď už jsem to překonala a ještě musím vymyslet nějakou vtipnou odpověď, co budu říkat zvědavcům. Ikdyž si říkám, že je možná furt lepší, když se člověk zvědavé zeptá, než když Ti co chvílí švagrová koupí nějaký alkohol a čeká jestli ho budeš pít nebo ne ![]()
Na BT kontryhel vliv až tak nemá spíš na celej cyklus hrozně se mi to rozhodilo tím, že vůbec netuším kdy je ovu a ovu testy nefungují vůbec tenhle měsíc! Čaj už jsem vysadila minulý cyklus ale pořád to tam asi hapruje!Pije se od prvního dne MS do ovu. Testík jsem zkoušela protože v jiné diskusi mi holky říkali že jsem mohla mít ovu poslední den MS a už by něco bylo vidět ale nic:) takže žádné naděje si nedávám MS by měla být 22.2
Kvetinka5.2 píše:
astio: jo jsou to ty nejhorší otázky … probrečela jsem nejeden večer. Ale doufám, že teď už jsem to překonala a ještě musím vymyslet nějakou vtipnou odpověď, co budu říkat zvědavcům. Ikdyž si říkám, že je možná furt lepší, když se člověk zvědavé zeptá, než když Ti co chvílí švagrová koupí nějaký alkohol a čeká jestli ho budeš pít nebo ne
Ono to přijde uvidíš!!! škoda slz… ber to pozitivně už jsi v tom tak zaběhlá, že můžeš dávat rady nám, které jsme úplně v začátku. Předáš zkušenosti, které si nabrala. A neboj určitě to vyjde, jen nenastal ten správný čas. A když to nepůjde přirozeně, tak věda je tak daleko, že ti určitě pomůžou…
Na švagrovou se vyprni to jsou debilní fórky!
MisTer: poslední den MS ovu jo.? tak to slyším poprvé, ale na mě ohledy neber. Vím houby.
22.2. je už v pondělí a dost hezké datum na to aby MS nedorazila.
MisTer: Když koukám na Tvůj graf, tak si myslím, že ovu byla 8.2.