První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
16.2.12 10:13

Jojo i to je možné poslední dva dny MS klidně někdo ovu mívá a zákonitě nemusíš otěhotnět jen při ovu. Vedle v diskusi poslední den MS otěhotněla i ted holčina a už to má ozkoušené po druhém dítěti a vždy to vyšlo na poprvé…takže někdo to tak opravdu může mít! Já byla u doktora 12DC těsně před plánovanou ovu měla jsem sliznici 7,9mm levý folík 8mm a pravý 6mm ještě to mělo do ovu dorůst tak jak by mělo být optimum sliznice 10-12mm a folíce okolo těch 10mm no ale jstli dorostlo a kdy ta ovu přesně byla kdo ví!Už se tím trápím dlouho a pokud to nevyšlo ani ted do dubna tomu dávám klid budu jen měřit BT přestanu utrácet za testy a něčím se zabavím v dubnu mě čeká hormonální profil a přítele spermiogram a pak se uvidí co dál…nevěřila jsem tomu ale asi je fakt na čase začít dělat i myslet aspon trošku na něco jiného!!! A vy co se snažíte fakt ze začátku přeju aby to vyšlo a nemuseli jste se tím užírat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 10:17

astio: dík za podporu :) Bylo mi včera tak fajn, když jsem si dodala odvahy a začala si tady s vámi psát - měla jsem radost, že si o BT můžu s někým psát a ještě větší radost jsem měla, že můžu pomoct a poradit :) Děkuji, že jsem mohla být užitečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.2.12 10:20

Květinka: počkej to teprve ještě přijde. Já jsem první měsíc snažení takže graf je jen jeden a ještě mi přijde takový nejasný, ale počkej na ten další to bude rozházené a já si nebudu vědět rady. Takže tvé zkušenosti ještě převelice využiji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 10:39

astio: vzpomínám si, jak jsem já řešila první dva grafy, jak jsem v nich taky měla chaos, ale naštěstí mám suprovou gynekoložku, dala mi sešit s předtištěnými tabulkami, do kterých si mé grafy značím a nabídla mi, že jí grafy můžu posílát (oskenované, přes meil) a že se pak nad nimi můžeme telefonicky pobavit. Takže jsem své první grafy řešila s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.2.12 10:43

Kvetinka-tak to je potom supr konzultovat s odborníkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.2.12 10:45

Květinka: No tak to máš opravdu skvělou gynekoložku a co ti na ty grafy řekla? Zdravotně jsi tedy v pořádku a čekáš na správnou chvíli kdy to přijde říkám to dobře. No mě gynekolog řekl, že pokud to půl roku nepůjde, začneme to řešit. Nějáký hormonální profil a tak. Nevím, ale pořád žiju v naději, že se to povede, musím tomu dát čas. Tento měsíc se to asi nepovedlo, ale co bych čekala když je to první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
16.2.12 10:53

Já jsem teda vysadila v listopadu HA a od té doby byla teďka první ovulace :) Jinak ta ovulace se automaticky vyznačí až pár dní zpětně. Takže nezoufejte, vše se ukáže až časem. Já od neděle říkala, že ovu určitě byla v sobotu a teprve dneska se mi to z grafu potvrdilo :)Někdo otěhotní hnedka první cyklus bez prášků a někomu to hold trvá dlouho, to se nedá nic dělat :? I když mě to teda trochu rozčiluje, furt jen čekat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 10:58

jo jsem šťastná, že mám tak skělou doktorku, vždycky mě povbuzuje, že má páry, kdy měla žena i muž špatné výsledky a přece otěhotněli. Anebo, že má pár kdy byli i na umělém oplodnění, které se nepodařilo a oni to pak vzdali a začali stavět barák a ona hned druhý měsíc při stavbě baráku otěhotněla úplně přirozeně :) Takže naděje na zázrak mě neopouští :) A co se týká vyšetřeních - mě doktorka podle grafů,ultrazvuku a krve - měřila mi hormony - tak jsem v pořádku. U nás bude asi problém v manželových spermijkách. S bývalou přítelkyní (asi před 4 roky) byl na spermigramu a ten mu vyšel dost špatně, ale prý řekli mu, že na umělé oplodnění by mu to stačilo. A doktorka mi říkala, že na spermije působí nevyspání a hlavně stres a řekněte mi, který muž není smermiogramem stresovaný - takže výsledky jsou podle mě vždycky zkreslené. Takže jsem manželovi koupila selen, zinek a obač mu uvařím čajík s kotvičníkem. A teď ještě aby nastal ten správný čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 10:59

Liduše: já jsem antikoncepci nikdy nebrala a taky jsem zatím neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.2.12 11:10

MIMI PROSTĚ BUDE A HOTOVO!!! Buď se to povede teď nebo si holt počkáme, ale věřím, že u každé z nás nastane ten správný čas, kdy k tomu má dojít. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:11
Liduše píše:
Tak teď jsem přelouskala celou diskuzi a nikde jsem se nedočetla, jak jste to měli s HA. Jinak dnes jsem měla teplotu vysoko, takže se mi konečně vyznačila ovulace, takže už musím jen čekat :zed:
Kar-maa - ten pokles v tvém grafu může být to zahnizďování, ne? Něco jsem o tom přečetla v manuálu měření BT :)
http://www.womenzone.cz/…Lidkas/grafy

Ahojky
:mavam: :mavam: :mavam:
Já jsem HA brala v celém životě asi půl roku! Je to asi před osmi léty. Nedělala mi vůbec dobře, vyzkoušela jsem různé značky, ale blbí… Pořád bych jen spala!!!! A hlavně, měla jsem po nich pocit, že se ze mě stala frigitka!!! Můj mi mohl šahat kam chtěl a se mnou to ani nehlo! Jen jsem chtěla spát!!! :lol: :lol: :lol: :oops:
Vysadila jsem je a vše se vrátilo do starých dobrých kolejí! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:14
Kvetinka5.2 píše:
kar-maa: jo, ten pokles a zase stoupnutí teploty, jak je to v Tvém grafu, může znamenat zahnízdění :)
Moc bych vám to mimi přála - my už chceme miminko 2 roky, víc se snažíme 1 rok a teplotu měřím 6 měsíc a stále nic.
Liduše: jj, ovulace proběhla, ale určit přesně den v Tvém grafu nedokážu, ikdyž asi nejspíš toho 11.2.

Ne ne zahnízdění je sice pokles teploty, ale jen jeden den a hned to vyskočí zase nahoru! Už jsem to studovala.
:oops: :mrgreen:
A mně teplota šla solů postupně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:17
astio píše:
kar-maa píše:
astio píše:
kar-maa: Ta to máme opačně, tvůj by mimi nemusel můj se pro to úplně natchnul, ale svatba to se mu tedy moc nechce. No doufám, že jedou se pro to rozhoupe.

Já jsem to s mojím vyřešila jesnoduše. Ne, že by nechtěl ženit, ale když už jsem nechtěla čekat, tak když se nás kdokoli zeptal kdy bude svatba, tak jsem jednoduše řekla příští rok a bylo to! Řekla jsem to tak každému a pak už bylo blbé couvnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moc dobře nechápu proč nechce svatbu. Přeci dítě je mnohem větší závazek než svatba? :think:
No to je to co já také nechápu, on se ženit chce, ale pořád se podle mě k tomu nemůže něják odhodlat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:19
astio píše:
kar-maa píše:
kar-maa píše:
astio: jestli ti to půjde otevřít…,nepřipomíná ti ten graf něco?

http://www.womenzone.cz/…0ms%20fs.jpg

Jo jo ten graf je hodně podobnej, že? Je to graf jedné těhulky! Tělo si zapamatovalo, že by před MS měla teplota klesnout a tak klesla akorád se nedostavila a pak se zase zvedla.

:think: :think: :think:

Můžeš porovnat, jestli se ti bude chtít…

http://www.womenzone.cz/…ar-maa/grafy?…

:think :think: :think: :
To vypadá skoro jako ten tvůj graf :potlesk: a bylo z toho něco? nebo přišla MS :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:22
kar-maa píše:
astio píše:
kar-maa píše:
astio píše:
kar-maa: Ta to máme opačně, tvůj by mimi nemusel můj se pro to úplně natchnul, ale svatba to se mu tedy moc nechce. No doufám, že jedou se pro to rozhoupe.

Já jsem to s mojím vyřešila jesnoduše. Ne, že by nechtěl ženit, ale když už jsem nechtěla čekat, tak když se nás kdokoli zeptal kdy bude svatba, tak jsem jednoduše řekla příští rok a bylo to! Řekla jsem to tak každému a pak už bylo blbé couvnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moc dobře nechápu proč nechce svatbu. Přeci dítě je mnohem větší závazek než svatba? :think:
No to je to co já také nechápu, on se ženit chce, ale pořád se podle mě k tomu nemůže něják odhodlat.

Já jsem to vyřešila jednoduše, když se nás kdokoli zeptal kdy bude svatba tak jsem řekla příští rok a pak už bylo blý couvnout!
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital