První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
16.2.12 11:29

Astio: ten graf je jedné těhulky. Tělo si zapamatovalo, že by měla dorazit MS a tím taky klesnout BT a tak to udělalo, akorad MS nedorazila a teplota zase stoupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.2.12 11:32
kar-maa píše:
Astio: ten graf je jedné těhulky. Tělo si zapamatovalo, že by měla dorazit MS a tím taky klesnout BT a tak to udělalo, akorad MS nedorazila a teplota zase stoupla.

A pak aby se člověk v těch grafech vyznal. Četla jsem, že tobě MS dorazila :pocitac: Ale na příští měsíc jsi připravená a určitě to vyjde!!!!

S tou svatbou to je dobrý nápad. Díky za tip. Zkusím to doma praktikovat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:33

Ahojte holky, od včerejšího večera jste se nějak rozjely! Nestačím vůbec odpovídat!!! :D

Vítám tady všechny nové příchozí snažilky!! :mavam: :mavam: :mavam:

Astio: Výborný nápad založit tuto diskusi!! :pankac: :pankac: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:35

Astio: Jo jo teď jsem to sem chtěla napsat! Dorazila „MRCHA“ dneska ráno! Ale zase můžu být ráda, že je pravidelná! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:47

Kvetinka: Prosím tě, můžu malý dotázek? Když by jsem měla ovu opravdu až toho 6.2. tak mi MS dorazila 10DPO, je to brzy? Není to nijak neobvyklé nebo jo? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 11:52

kar-maa: mě doktorka říkala, že MS může dorazit 10 až 16 dnů po Ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.2.12 11:54

Karmaa: to neva příští měsíc jeden spolu na ostro :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 11:58

já čekám ovu asi za 4 až 5 dní … a když to nevyjde, což tomu moc naději nedávám, bo jsem furt nějaká nachlazená a to asi taky není dobré, tak to příští měsíc s vámi jistí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 11:59
astio píše:
Karmaa: to neva příští měsíc jeden spolu na ostro :hug:

Já jedu na vostro!!! Ty jsi těhu…nezapomeň! :lol: :lol: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.2.12 12:01

Ahojky holky.
Nevadí, že se přidám? Mám za sebou první měsíc snažení a první měsíc bez HA. Zatím jsem se nijak nesledovala a BT jsem začala měřit až v půlce cyklu (vím, že se to nemá, ale beru to jen tak orientačně) MS měla dorazit 14.2. a zatím nic. TT sem dělala a jsou negativní. Takže teď čekám na MS abych mohla začít další měsíc snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 12:01
Kvetinka5.2 píše:
já čekám ovu asi za 4 až 5 dní … a když to nevyjde, což tomu moc naději nedávám, bo jsem furt nějaká nachlazená a to asi taky není dobré, tak to příští měsíc s vámi jistí :palec:

Nachlazení je taky jeden z příznaků těhu!!!
:palec: :palec:

Holky doufám že mě v tom necháte příští měsíc samotnout!!!! Vy jste přece těhulky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.2.12 12:04
getdzitka píše:
Ahojky holky.
Nevadí, že se přidám? Mám za sebou první měsíc snažení a první měsíc bez HA. Zatím jsem se nijak nesledovala a BT jsem začala měřit až v půlce cyklu (vím, že se to nemá, ale beru to jen tak orientačně) MS měla dorazit 14.2. a zatím nic. TT sem dělala a jsou negativní. Takže teď čekám na MS abych mohla začít další měsíc snažení.

Ahojky, bude moc rádi když se přidáš. Nemáš někde ten graf s těma taplotama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.2.12 12:05

Kar-maa: Nachlazení je příznak těhu? … tak to slyším poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.2.12 12:06
kar-maa píše:
getdzitka píše:
Ahojky holky.
Ahojky, bude moc rádi když se přidáš. Nemáš někde ten graf s těma taplotama?

Ahoj my se přeci známe z Nečekáme na MS. Jsem zaregistrovaná na womenzone. Teploty sem dávat zatím nemá cenu, jelikož mám stále 36,7 od tý doby co sem se začala měřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.2.12 12:07
Kvetinka5.2 píše:
Kar-maa: Nachlazení je příznak těhu? … tak to slyším poprvé.

Už jsem to taky slyšela, že je to příznak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí