Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
astio píše:
Květinka: důležité je, že už máš muže se kterým můžeš plodita užívat si to
Jojo, mám úžasného muže a užíváme si ![]()
Ahojte holky, četly jste ten článek v té nové diskusi- smrt po očkování? Hrůza!!! píšou tam, že za 8 let umřelo na očkování přes 1560 zdravých dětí!!!
![]()
Getdzitka jak dlouhé máš cykly??Je to opravdu zvláštní neměřila jsi celý cyklus tak nepoznám kdy byla ovu.
Jo ani já ne. Cykly jsem měla přesně 28 dní, díky antikoncepci.
Getdzitko, nevěš hlavu. On ten graf nic neukáže, když měříš až od půlky cyklu. Ovulka mohla být kdykoliv a taky může teprve kdykoliv přijít. Taky mohla být včera. Jak jsem už psala, mě se to rozjelo až po vyvolávačce a první ovulka pak byla až 28-29DC. Ale jestli jste od 3.2. nesexovali, tak už by to test pomalu ukázal. Doufám, že se brzy zadaří, nebo alespoň objeví MS.
No já vim, že je blbost měřil od půlky. No jo no nesexovali, můj chlap má rýmičku
Nejhorší chlapská nemoc, už ho trápí přes týden. Je hrozně nevrlej.
Getdzitko, já bych klidně třeba 40 DC zašla na vyvolávačku, ať můžeš měřit celý cyklus (jestli o to teda stojíš). Já jsem ráda, že jsem na ní šla, i když jsem byla fakt nervní, když ani 25 DC ovulace furt nebyla ![]()
Dneska mě bolí břicho, tak snad to nedostanu! Jak říká manžel: To jsou zaražený větry
On asi jiné bolení břicha nezná, takže v tom má jasno ![]()
Liduše: týýý jooo ty máš hrozně dlouhý cyklus
Mě na gyndě říkal, že do 35 je to ok a potom, že je tam nějáký problém
![]()
To víš, že to nedostaneš, je už zaděláno ![]()
Tak to je takové dobré upozornění, nemusíš ani dělat testíky. U mě to vždy prozradí bolest prsou tak cca 7 dní před MS. ![]()
No jo já na tu vyvolávačku půjdu, jen nevim, kdy mám jít, jako jak dlouho po tom co to nedostanu. Dneska se objednám, přinejhoršim to pak zrušim ![]()
getdzitka píše:
No jo já na tu vyvolávačku půjdu, jen nevim, kdy mám jít, jako jak dlouho po tom co to nedostanu. Dneska se objednám, přinejhoršim to pak zrušim
Já šla až někdy po 50DC.
No já jsem si zavolala a první volnej termín 7.3., takže sem se objednala. Tak do tý doby uvidíme.