Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda, tak to je ještě doba, já jsem zavolala a šla jsem hnedka druhý den. Ale jsem rozhodnutá, že jestli budu těhu, tak nepůjdu k dr moc brzy (jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží). Chci tam totiž něco vidět, takže bych chtěla až tak 6-7 týden, ale určitě budu plašit dřív, jsem hrozná ![]()
Liduše: Taky to mám tak v plánu. Dříve je to podle mě stejně zbytečné
doma to mám v plánu říct až po návštěvě na gyndě. Ovšem až nastane ta skutečnost jsem zvědavá jak dlouho to vydržím. Vždy si něco naplnuji, ale jsem nedočkavá a vše je pak stejně jinak ![]()
No uvidíš, že až budou 2 čárky, tak budeš spokojená, že tam jsou a pak to k doktorovi vydržíš.
Moje doktorka je na mateřský a má jen 4hodiny ve středu. Má to nabouchaný a mě se k nikomu jinýmu nechce.
Tak asi bych to nevydržela neříct doma, byla bych totiž tak nadšená, že by to stejně poznal.
No já se také bojím, že to nevydržím, ale jednou jsem měla falešně pozitivní test a drahá polovička mi potom řekla, že jsou ty testy na … Takže pokud by byl skutečně pozitivní, tak by tomu stejnak nevěřil do té doby než by to bylo potvrzené u doktora.
Já to taky manželovi nechci říct brzy, ale určitě to nevydržím. Říkala jsem si, že mu nebudu cpát ani věci o teplotě a ovulaci. No a samozřejmě se hnedka ráno ptá, jaký bylo měření a co to znamená taková a taková teplota. No děs. Beztak mu to vykecám hnedka ![]()
Tak to já se zdatně držím do měření ani ovu testů jsem ho zatím nezasvětila, ani neví kdy mám ovulaci. Tak snad mi to vydrží. Ale vzhledem k jeho časové vytíženosti nevím jak to budu praktikovat aby byl doma když bude ovu ![]()
Já bých to manželovi nevydržela neříct a on by mi to asi neodpustil, kdybych mu to tajila. A teplotu taky řešíme spolu s manželem, zajímá se, jak je vysoká, a ovu ví kdy mám - pozná to na mě.
já to určitě taky nevydržím, ale chci to zkusit. Alespoň mu to nevyzvonit hnedka ráno s ještě mokrým testem, ale třeba večer
Zabalit test do krabičky a dát mu prostě dárek
Mě už 2 den píchá v podbřišku, ale nějak si furt říkám, že se to povedlo (jsem už fakt divná)
Jak dlouho po ovu přichází MS? Já někde četla, že je dobré min. 10 dní a max 14-16 dní. Je možné, že to je až později? Já budu dělat ten test vlastně 15 DPO, jestli to teda do té doby nedostanu ![]()
Liduše: jo většinou 10-16 dni po ovu přichází MS. A navíc manžel ty moje cykly tak zná, že už ví kdy má přijít MS a tak už se aj pak sám ptá, takže by na to sám přišel, kdyby to vyšlo ![]()
Květinko, to má ale všímavého muže. Ten můj si nevšimne ničeho
Já mám 3 dny MS a on to na mě začne zkoušet a když mu řeknu, že nic nebude, tak se hrozně diví, že jsem to už zase dostala
Před ním to asi utajit trochu půjde ![]()
Ahoj holky, zdravím při pondělku
. V grafu se mi vyznačila ovu, můžete na to prosím někdo mrknou a ty barvičky mi vysvětlit ![]()
Jinak já jsem na to stejně jako Lideše. Můj ví houby kdy má přijít MS, tak to utajit půjde, ale jsem asi slaboch a nevydržím to…
Holky!! My se měli začít snažit po ms, která měla přijít ve čtvrtek 16.2.
Dneska je pondělí 20.2 a stále nic.
Test negativní
kabelitka: Tak to je divné 4 dni mešká MS a test je negativní. A testuješ nízkou citilivostí? co BT měříš?
bt neměřím. Ještě sme se ani nezačli snažit ![]()
jinak mamatest 10
zkusím zítra ráno z raní moči, ta moje včerejší večerní asi byla nic moc