První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1900
17.2.12 09:59

Teda, tak to je ještě doba, já jsem zavolala a šla jsem hnedka druhý den. Ale jsem rozhodnutá, že jestli budu těhu, tak nepůjdu k dr moc brzy (jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží). Chci tam totiž něco vidět, takže bych chtěla až tak 6-7 týden, ale určitě budu plašit dřív, jsem hrozná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.2.12 10:04

Liduše: Taky to mám tak v plánu. Dříve je to podle mě stejně zbytečné :mrgreen: doma to mám v plánu říct až po návštěvě na gyndě. Ovšem až nastane ta skutečnost jsem zvědavá jak dlouho to vydržím. Vždy si něco naplnuji, ale jsem nedočkavá a vše je pak stejně jinak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
17.2.12 10:05

No uvidíš, že až budou 2 čárky, tak budeš spokojená, že tam jsou a pak to k doktorovi vydržíš.
Moje doktorka je na mateřský a má jen 4hodiny ve středu. Má to nabouchaný a mě se k nikomu jinýmu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
17.2.12 10:06

Tak asi bych to nevydržela neříct doma, byla bych totiž tak nadšená, že by to stejně poznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.2.12 10:10

No já se také bojím, že to nevydržím, ale jednou jsem měla falešně pozitivní test a drahá polovička mi potom řekla, že jsou ty testy na … Takže pokud by byl skutečně pozitivní, tak by tomu stejnak nevěřil do té doby než by to bylo potvrzené u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.2.12 10:36

Já to taky manželovi nechci říct brzy, ale určitě to nevydržím. Říkala jsem si, že mu nebudu cpát ani věci o teplotě a ovulaci. No a samozřejmě se hnedka ráno ptá, jaký bylo měření a co to znamená taková a taková teplota. No děs. Beztak mu to vykecám hnedka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.2.12 10:51

Tak to já se zdatně držím do měření ani ovu testů jsem ho zatím nezasvětila, ani neví kdy mám ovulaci. Tak snad mi to vydrží. Ale vzhledem k jeho časové vytíženosti nevím jak to budu praktikovat aby byl doma když bude ovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.12 08:09

Já bých to manželovi nevydržela neříct a on by mi to asi neodpustil, kdybych mu to tajila. A teplotu taky řešíme spolu s manželem, zajímá se, jak je vysoká, a ovu ví kdy mám - pozná to na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
20.2.12 08:21

já to určitě taky nevydržím, ale chci to zkusit. Alespoň mu to nevyzvonit hnedka ráno s ještě mokrým testem, ale třeba večer :) Zabalit test do krabičky a dát mu prostě dárek :) Mě už 2 den píchá v podbřišku, ale nějak si furt říkám, že se to povedlo (jsem už fakt divná) :D Jak dlouho po ovu přichází MS? Já někde četla, že je dobré min. 10 dní a max 14-16 dní. Je možné, že to je až později? Já budu dělat ten test vlastně 15 DPO, jestli to teda do té doby nedostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.12 08:34

Liduše: jo většinou 10-16 dni po ovu přichází MS. A navíc manžel ty moje cykly tak zná, že už ví kdy má přijít MS a tak už se aj pak sám ptá, takže by na to sám přišel, kdyby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
20.2.12 08:44

Květinko, to má ale všímavého muže. Ten můj si nevšimne ničeho :D Já mám 3 dny MS a on to na mě začne zkoušet a když mu řeknu, že nic nebude, tak se hrozně diví, že jsem to už zase dostala :lol: Před ním to asi utajit trochu půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
20.2.12 09:25

Ahoj holky, zdravím při pondělku :poblion: . V grafu se mi vyznačila ovu, můžete na to prosím někdo mrknou a ty barvičky mi vysvětlit :nevim:
Jinak já jsem na to stejně jako Lideše. Můj ví houby kdy má přijít MS, tak to utajit půjde, ale jsem asi slaboch a nevydržím to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.2.12 09:47

Holky!! My se měli začít snažit po ms, která měla přijít ve čtvrtek 16.2.
Dneska je pondělí 20.2 a stále nic.
Test negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
20.2.12 09:58

kabelitka: Tak to je divné 4 dni mešká MS a test je negativní. A testuješ nízkou citilivostí? co BT měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
20.2.12 10:08

bt neměřím. Ještě sme se ani nezačli snažit :lol:
jinak mamatest 10
zkusím zítra ráno z raní moči, ta moje včerejší večerní asi byla nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek