Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem brala antikoncepci hrůzných 9let v kuse!Už nikdy do toho nejdu vysadila jsem v červenci 2010.
To čekání je fakt hrůza ![]()
Já trnula celý měsíc u měření BT, že určitě ovulace nebude a že jsem neplodná. Teď už jsem v tomhle směru v klidu, ale čekat až do příští neděle je fakt mazec
Každopádně, jestli to do neděle (27) nedostanu a v sobotu udělám zkoušku, tak si udělám test. Už teď jsem nervózní, ale i šťastná, že alespoň ta ovulka proběhla. Jen nějak nemám chuť teďka do MS měřit. Aby mě nenervoval každý teplotní výkyv ![]()
Liduše - skvělý postoj:) já každý den usínám s tím že zkontroluju ráno teplotu co tam uvidím.....
Také budu čekat do neděle (27) přijde mi to jako neuvěřitelně dlouho doba, ale ono to uteče jak se přehoupne tento víkend.
Liduše píše:
To čekání je fakt hrůza
Já trnula celý měsíc u měření BT, že určitě ovulace nebude a že jsem neplodná. Teď už jsem v tomhle směru v klidu, ale čekat až do příští neděle je fakt mazecKaždopádně, jestli to do neděle (27) nedostanu a v sobotu udělám zkoušku, tak si udělám test. Už teď jsem nervózní, ale i šťastná, že alespoň ta ovulka proběhla. Jen nějak nemám chuť teďka do MS měřit. Aby mě nenervoval každý teplotní výkyv
astio píše:
Také budu čekat do neděle (27) přijde mi to jako neuvěřitelně dlouho doba, ale ono to uteče jak se přehoupne tento víkend.Liduše píše:
To čekání je fakt hrůza
Já trnula celý měsíc u měření BT, že určitě ovulace nebude a že jsem neplodná. Teď už jsem v tomhle směru v klidu, ale čekat až do příští neděle je fakt mazecKaždopádně, jestli to do neděle (27) nedostanu a v sobotu udělám zkoušku, tak si udělám test. Už teď jsem nervózní, ale i šťastná, že alespoň ta ovulka proběhla. Jen nějak nemám chuť teďka do MS měřit. Aby mě nenervoval každý teplotní výkyv
Nejlepší lék, nemyslet na to a ono to něják dopadne.
Liduše píše:
Mě určitě, budu se drtit jak divá
astio píše:
Také budu čekat do neděle (27) přijde mi to jako neuvěřitelně dlouho doba, ale ono to uteče jak se přehoupne tento víkend.Liduše píše:
To čekání je fakt hrůza
getdzitka píše:
Držím palce ať všechno dobře dopadne, nejen zkouška.....
Díky díky, teď jen nedostat MS a bude to super
Holky, hezky měřte a hlavně se ![]()
MisTer píše:
Liduše jooo to už si přeju 7měsíců:)
Já si to přeju poprvé. Minulý měsíc jsem si hrozně přála, aby to už přišlo
Po vyvolávačce to bylo přesně 14 dní. Uff, ještě že tak. Na jednu stranu si říkám, že mě nic nehoní, že když to přijde za rok, tak se svět nezboří, ale prostě se nemůžu zbavit pocitu, že budu stará máma a nedožiju se vnoučat. A hlavně že budu ještě v 60ti živit děti na vysoké škole (to mě fakt děsí). Takže do 25 bych to chtěla zmáknout. Teď mi je 23.
Mě je 25 a už si myslim že jsem na krajíčku a déle čekat nechci:)a pocit jak to ve mě tiká slyším i v noci kdy se mi zdají sny jak jsem těhotná rodím krásnou holčičku. Však my se dočkáme, třeba budeš mít to štěstí a poprvé to vyjde!!
mě je taky čerstvých 25, ale nějak to nehrotim, moje segra měla mimčo až ve 29 a měla to v poho
Jako já bych mimčo strašně moc chtěla, ale biologické hodiny ještě tikat neslyším.
Holky mě teprve bude 22. Na mimi jsem něják nemyslela, jako chtěla jsem, ale žádný stres. Po tom co ten můj řekl, že už by chtěl, snad nemyslím na nic jiného. Ale biologické hodiny tedy taky neslyším
Hlavně že to cítíte v sobě že jste připravené:) nemusí nic tikat:)
Kvetinka5.2 píše:
mě je taky čerstvých 25, ale nějak to nehrotim, moje segra měla mimčo až ve 29 a měla to v pohoJako já bych mimčo strašně moc chtěla, ale biologické hodiny ještě tikat neslyším.
Já je taky neslyším tikat, ale bojím se, abych to pak taky poznala, až tikat budou ![]()