Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj getdzitka, držím palce ať nedorazí!!!!
Kar-maa no tento měsíc asi těžko
nebylo asi kdy mělo, takže příští měsíc jedu s tebou a musíme to pojistit!
Příspěvek upraven 16.02.12 v 12:13
getdzitka píše:Kvetinka5.2 píše:Už jsem to taky slyšela, že je to příznak.
Kar-maa: Nachlazení je příznak těhu? … tak to slyším poprvé.
jenže já nemužu být těhu, bo jsem měla MS do 7.2. a těď ovu teprve čekám … no možná se women taky zaregistruji, ať máte možnost zkouknout a porovnat i jiné grafy než ty vaše ![]()
astio píše:![]()
![]()
Ahoj getdzitka, držím palce ať nedorazí!!!!
Kar-maa: no tento měsíc asi těžkonebylo asi kdy mělo, takže příští měsíc jedu s tebou a musíme to pojistit!
Kvetinka5.2 píše:
Samozřejmě pocit jako že máš nachlazení… ![]()
kar-maa píše:Kvetinka5.2 píše:Samozřejmě pocit jako že máš nachlazení…
Už jsem to také někde četla, i kamarádka mi to potvrdila, že když byla poprvé těhotná měla pocit, že je nastydnutá, ale buh ví jak to je ve skutečnosti
astio: tak nevim, co v grafech na women znamenaji hvězdičky jen si myslím že je to
a jestli to to znamená, tak to bylo dvakrat v dobré době ![]()
getdzitka píše:kar-maa píše:Ahoj my se přeci známe z Nečekáme na MS. Jsem zaregistrovaná na womenzone. Teploty sem dávat zatím nemá cenu, jelikož mám stále 36,7 od tý doby co sem se začala měřitgetdzitka píše:Ahojky, bude moc rádi když se přidáš. Nemáš někde ten graf s těma taplotama?
Ahojky holky.
Nevadí, že se přidám? Mám za sebou první měsíc snažení a první měsíc bez HA. Zatím jsem se nijak nesledovala a BT jsem začala měřit až v půlce cyklu (vím, že se to nemá, ale beru to jen tak orientačně) MS měla dorazit 14.2. a zatím nic. TT sem dělala a jsou negativní. Takže teď čekám na MS abych mohla začít další měsíc snažení.
Jo jo, já vím, že se už známe. Ty máš jako konstantní teplotu pořád 36,7?
getdzitka píše:
Ahojky holky.
Nevadí, že se přidám? Mám za sebou první měsíc snažení a první měsíc bez HA. Zatím jsem se nijak nesledovala a BT jsem začala měřit až v půlce cyklu (vím, že se to nemá, ale beru to jen tak orientačně) MS měla dorazit 14.2. a zatím nic. TT sem dělala a jsou negativní. Takže teď čekám na MS abych mohla začít další měsíc snažení.
Po vysazení HA můžeš mít ten cyklus rozházený, tak tomu dej ještě čas…
Kvetinka5.2 píše:
astio: tak nevim, co v grafech na women znamenaji hvězdičky jen si myslím že je toa jestli to to znamená, tak to bylo dvakrat v dobré době
No ovu byla 13.2. a
12.2. takže o den dříve. Něják se mi nechce věřit, že ty spermíci jsou schopný oplození tak dlouho ![]()
JO mám konstantní teplotu 36,7 už asi 3dny. je fakt, že to nestíhám přesně na hodinu ale měřim tak +/- půl hodiny.
Tušim že mám tělo úplně rozházený, když teď nemá HA, doufám, že se vzpamatuje rychle.
Jinak se snažim dát sem ten graf, ale nějak nevim jak na to.
astio píše:Kvetinka5.2 píše:No ovu byla 13.2. a
astio: tak nevim, co v grafech na women znamenaji hvězdičky jen si myslím že je toa jestli to to znamená, tak to bylo dvakrat v dobré době
12.2. takže o den dříve. Něják se mi nechce věřit, že ty spermíci jsou schopný oplození tak dlouho
Některý spermoníci jsou schopní přežít i týden…
![]()
Držím palečky… ![]()
astio píše:Kvetinka5.2 píše:No ovu byla 13.2. a
12.2. takže o den dříve. Něják se mi nechce věřit, že ty spermíci jsou schopný oplození tak dlouho
No doktorka mi říkal, že spermíci přeživají a jsou schopný až 5 dní ![]()
getdzitka píše:
JO mám konstantní teplotu 36,7 už asi 3dny. je fakt, že to nestíhám přesně na hodinu ale měřim tak +/- půl hodiny.
Tušim že mám tělo úplně rozházený, když teď nemá HA, doufám, že se vzpamatuje rychle.
Jinak se snažim dát sem ten graf, ale nějak nevim jak na to.
Na women zone jsou nápovědi. Zadej nahoře „teplota“ a pak na straně „nápověda“ Tam to jak napsaný jak.
Květinka: fakt jo
. Ty jsi mě tedy navnadila, ale jsem 3DPO, takže si ještě nějákou chvilku počkám jak to dopadlo. První měsíc snažení to by asi zázrak!!!!