Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky. Mám dotaz BT měřím už přes třičtvrtě roku a tento cyklus je divnej. Vše bylo v normálu. Po OVU teplotka šla pomalu nahoru a dneska silně dolů. Z 37,2 na 36,5 tak moc se mi to nikdy nestalo…většinou to jde pomalu dolů…o 0,2 a tentokrát o 0,7. MS jsem dneska dostala (to mi bylo ráno po tom poklesu jasné) ale jakto že tak moc? Nemáte s tím někdo zkušenost? Přikládám graf ať je to vidět. Prosím o každej názor. Děkuju
Já myslím,že to není až tak neobvyklé,mi to před menstruací taky tak padne…Jak dlouho měříš?
Liu píše:
Já myslím,že to není až tak neobvyklé,mi to před menstruací taky tak padne…Jak dlouho měříš?
3/4 roku měřím a právě vždycky to je volnější pokles zůstala jsem na ten teploměr čučet jak bacil do lékárny… ![]()
takže to asi nebude nějakej problém
to jsem ráda
… jsem plašoň… Ale naštvalo mě to tak pěkně jsme se trefili do Ovulky a nic
no co snad příště ![]()
Na to může mít vliv spousta věcí.důležité je,že Ti spadla a pak jsi to dostala…Toho se taky bojím jak čert kříže.Jak mi ráno spadne teplota před MS,tak mám po náladě…
Liu píše:
Na to může mít vliv spousta věcí.důležité je,že Ti spadla a pak jsi to dostala…Toho se taky bojím jak čert kříže.Jak mi ráno spadne teplota před MS,tak mám po náladě…
jo to znám je to na zabití…a navíc pokud vše vychází jak má celý cyklus…
Idzetka píše:
takže to asi nebude nějakej problémto jsem ráda
no co snad příště
Tak ono bohužel i při trefení se do ovulky je šance jen asi 15 - 25%, že se to povede…
j.a.n.i1 píše:Idzetka píše:Tak ono bohužel i při trefení se do ovulky je šance jen asi 15 - 25%, že se to povede…
takže to asi nebude nějakej problémto jsem ráda
no co snad příště
jo no ale ta naděje tak ráda stoupá… ![]()
Je to normální. Teplota před nebo v den MS klesne a je jedno, jak a o kolik.