Hydrokolon

3106
12.2.12 16:25

Hydrokolon

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli s tím nemáte některá z vás zkušenost.Budu ráda za jakýkoli postřeh, i třeba radu, kde to vyzkoušet. Mám za sebou jedno zt, nepravidelný cyklus, alergie, astma,..Navíc se nám nedaří otěhu, tak už nevím, co bych vyzkoušela. Prý to má dobrý vliv na všechno a navíc je to dobré jako detoxikace. Díky za reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
12.2.12 16:56

Byla jsem kdysi jednou pred lety. Mela jsem po par vterinach od napusteni pocit, ze se po…, bylo to hodne neprijemne a muj umysl, jit na vice terapii za sebou, zmizel rychlosti blesku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
12.2.12 17:19

No, kamarádka taky říkala, že to není příjemný, ale přestala trpět na zácpy a nadýmání a to na tom byla jen5×, tak mi to pořád vrtá v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.2.12 17:57

kamarádky mamka tuhle proceduru prováděla a říkala, že u jednoho klienta se ze střev dostal i malý korálek a to byl starší klient, žádné dítě:-), prý to není nepříjemné a hodně lidem velmi pomohlo.Jen se na to nesmí chodit po operacích břicha, při onemocnění střev-Crohnova choroba a v těhotenství.Takže být tebou, tak bych to určitě zkusila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
12.2.12 18:10

Jeeee, děkuju za reakci..Opravdu mě to láká. Akorát nevím, kde to zkusit. Dělají to na víc místech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.2.12 19:00
zabkakvak píše:
kamarádky mamka tuhle proceduru prováděla a říkala, že u jednoho klienta se ze střev dostal i malý korálek a to byl starší klient, žádné dítě:-), prý to není nepříjemné a hodně lidem velmi pomohlo.Jen se na to nesmí chodit po operacích břicha, při onemocnění střev-Crohnova choroba a v těhotenství.Takže být tebou, tak bych to určitě zkusila :potlesk:

Po operacích břicha jako jen po určitou dobu po té operaci, nebo vůbec, když jsem měla operované břicho? Uvaýuju o tom, ale měla jsem slepák a císaře. To by nemělo vadit, ne?

Pokud to někdo zažil, popište tu vaše pocity při tom. Je to absolutně čistá procedura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí