První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
21.2.12 09:14

Liduše: Nikdy bych nevěřila, jak se může čas takhle táhnout. Já budu také testovat o víkendu dnes jsem 8DPO
Je mi ale divné, vždy týden před MS mě bolí prsa a teď nic. Doufám, že se mi něják neprotáhnul cyklus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.12 11:19

Ahoj, tak ovu jsem se dočkala a teď jsem zas ve fázi čekání jestli to tento měsíc vyšlo, či nevyšlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.12 11:24

Tak jsem začala psát BT na women … ale nedaří se mi tady uložit odkaz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
21.2.12 11:26
Kvetinka5.2 píše:
Tak jsem začala psát BT na women … ale nedaří se mi tady uložit odkaz :(

já to udělala tak, že jsem šla do nastavení, profil, a do popisu rodiny jsem hodila ten odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.12 11:28

už se mi to podařilo, tak můžete nahlédnout do mých grafů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
21.2.12 13:08

Květinka: Vypadá to na ovu 19.2. a to bylo i :hug: tak snad to vyšlo. Ta fáze toho čekání je snad nejhorší. Přijde mi, že se pořád pozoruji a do neděle je nedohlédnutelno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.12 13:22

astio: jj ovu byla 19.2. dala o sobě vědět - vždycky mě den předem uplně nepříjmně píchá v podbříšku. No :hug: tohle jsem už neplánovala - jen tu kratši pauzu před plodným obdobím a pak už bylo :hug: jak se nám chtělo - teď jen aby spermijky byly v poho a možná výjde. Taky se pozoruji, jen to snad už tak moc nehrotím, jako dřív. Ty čekáš do neděle a já budu čekat až do 4.3. to by měla přijit MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
21.2.12 13:27

Květinka: tak to máš dobrý, že to takhle poznáš u mě skoro nic. Jen ovu test a bt a ještě to není jistý :lol:
Já jsem teď jak posedlá. Půl roku to bylo na přírodě a to jsem to vůbec neřešila, teď je to první měsíc co měřím bt a dělala jsem ovu test vím kolikáty den po ovu jsem za jak dlouho to mám dostat a jsem jak na trní. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
21.2.12 14:43

Holky, já jsem asi v jiném stavu, protože mám jiné stavy. Obvykle vypiju za den tak 1-max 1,5 litru. Poslední dny umírám žízní i v noci a dneska jsem myslela, že nedojdu od ředitele k nám (jsme asi v 500metrů vzdálené budově). No mazec. Cestou jsem si musela odfrknout, páč jsem fakt unavená a žíznivá. Tak dneska už mám v sobě minimálně 1,5 litru a to jsou teprve 3 hodiny. Tohle u sebe neznám :( ale neděle je furt tak daleko, že to snad ani nevydržím (nebo to dostanu a zkolabuju :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
21.2.12 14:52

Liduše :hug: :hug: Tak držím moc palečky ať to jsou první příznaky těhu!!!! Jak říkáš těhu test v nedohlednu hrozně dlouhá doba.! Snad to do té doby vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.2.12 18:38

Liduše: Jak dlouhý máš cyklus normálně? Tak nějak jsem si prohlížela Tvůj graf a podle toho co vím, mi tam moc nepasují ty barvičky … já jsem z toho vyčetla že ovu měla být 11.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
21.2.12 19:03
Kvetinka5.2 píše:
Liduše: Jak dlouhý máš cyklus normálně? Tak nějak jsem si prohlížela Tvůj graf a podle toho co vím, mi tam moc nepasují ty barvičky … já jsem z toho vyčetla že ovu měla být 11.2.

Jasné, byla v sobotu 11.2. :) vůbec nevím, jak jsou dlouhé, je to můj 1 s ovulací :) minulý byl zakončen vyvolávačkou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.2.12 07:28

Liduše: Aha, tak to jo. Tak to je super, že už byl s ovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.2.12 08:34

Ahoj, dopsala jsem na women i moje starší grafy. Při tomhle jsem se těšila, že budeme mít ten nejhezčí vánoční dáreček http://www.womenzone.cz/…nka5_2/grafy?… ale nějak z dárečku sešlo no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
22.2.12 08:46
Kvetinka5.2 píše:
Ahoj, dopsala jsem na women i moje starší grafy. Při tomhle jsem se těšila, že budeme mít ten nejhezčí vánoční dáreček http://www.womenzone.cz/…nka5_2/grafy?… ale nějak z dárečku sešlo no :(

Ty máš ty grafy celkově krásný (krom toho listopadového):( Tak snad tenhle cyklus to konečně bude to pravé a letošní vánoce budou už ty opravdu krásný! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí