První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
22.2.12 14:46

getdzitka: No pokud tam aspoň něco málo vykoukám tak to sem dám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
23.2.12 06:43

Holky, podávám info :think:
V 5:10 jsem teda fakt už nemohla spát, tak jsem si změřila teplotu (36,5 - takže dobrý), pak jsem vlítla počůrat test a nic. Koukala jsem na něj asi 3 minuty a pak jsem ho uklidila do fólie a ležela a přemýšlela o tom, kdy to teda konečně dostanu. Pak přilítl manžel a když odešel z ložnice, tak jsem vytáhla test a světe div se, v 5:55 tam byl duch, nebo já jsem si ho tam teda statečně vykoukala :lol: Zkusím vyfotit webkou (protože na mobilu nemám foťák a do dneška jsem ho ani nepotřebovala) :lol: Tak v neděli budu testit znovu, tak uvidíme co tam bude, nebo jestli nebude třeba MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
23.2.12 06:53

tak fotka o ničem, chtělo by to zaostřit. Kdo ví, jestli tam vůbec něco je, jestli jsem si to tam jen nevysnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
23.2.12 07:36

Ahoj holky. Mám pro vás novinku. Příští rok se budeme s přítelem tedy snoubencem brát. Jsme zasnoubení od října a příští rok v létě si mě chce vzít. Mám strašnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
23.2.12 07:47

Anýsku, gratuluju!!!!! :kytka: :kytka: :kytka:
My už to máme „dávno“ za sebou - brali jsme se 17. září 2011 (manžel říká: Od 17. září jsme zotročená duše) :D

Hlavně si to všechno hezky naplánuj a udělej si to tak, jak to chceš ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
23.2.12 08:02

Zatím to nebudeme nikomu říkat. Ale představu už mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.2.12 08:16

Jéééé Liduše tak držím palce aby za chvíli byla čárečka a žádný dušík.

Anýsek moooc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.2.12 09:14

Dobré ranko holky, tak jak jsem předpokládala nevydržela jsem a testla ráno. No samozřejmě, že tam nic není ani vykoukat se mi nic nepodařilo. Teplota se sice drží nahoře, ale začínají mě bolet prsa, což je u mě jasný, že přijde mrcha ach jo.
Liduše: :dance: supéééér tak držím moc palečky aby sílila.
Anýsek18: Moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.2.12 10:46

Ahoj :)
Anýsek18: gratuluji :) My se s manželem brali 21.5.2011 - tak všechny ty přípravy mám docela v živé paměti :), tak si to hlavně všechno hezky naplánujte, a hlavně si to plánování nezapoměň i užívat.
Liduše: moc Ti to přeji :)
astio: nevěs hlavu, bolest prsou je i těhu příznak :) ale radši si naděje nedělej … radši s ničím nepočítat a být překvapený, než s něčím počítat a být pak zkalmaný.
No, a mě dneska stoupla teplota, ráno jsem měla takové divné pocity v podbříšku, a trchu mě pobolívá v křiži … zas už se u mě v době čekání projevuje kdeco - je to sranda, co všechno zvládá zařídít psychika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.2.12 11:00

Květinka: Naději už si nedělám, co jsem tady četla tak 10 DPO měla většina aspoň mini dušíká a i kdybych chtěla na mém testu po druhé / ani ťuk. Bolest prsou, pleť o tom taky svědčí a už mě trochu začíná i bolet břicho. Takže bt každou chvilku klesne. Kolikáty den před ms by měla klesnout? No co už se těším na další měsíc :hug:
No to mi povídej o psychice, nechápu jak je možné, že si to to tělo tak vsugeruje. Je to jak u psíků falešná březost :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.2.12 11:17

astio: Kolik dnu před MS klesne teplota? hm, mě někdy klesala už 3 dny před MS a někdy mi klesla až v den MS … takže tohle je asi různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.2.12 11:19

Květinka: Takže jako vše je to individální. Se picnu :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.2.12 11:50

jj, individuální, nepicneš - uč se trpělivosti - tohle je jedinečná příležitost tréninku trpělivosti - víš kolik té trpělivosti pak budeš potřebovat s mímčem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.2.12 11:57

Máš pravdu trpělivost se budu muset učit, protože tohle je opravdu náročný. Já si myslím, že za nějaký měsíc už budu úplný profík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
23.2.12 12:29

Já teda trpělivá nejsem vůbec (a po dnešku jsem na tom ještě hůř). Asi si udělám test dřív, než v neděli, páč jsem hrozná :zed: Furt myslím na to, že třeba zítra bude vidět už v limitu :D a hlavně jsem si řekla, že jestli to do pondělí nedostanu, tak zavolám na gyndu a objednám se na krev :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí