Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anýsku, tak zítra testni
Já dělala první neviditelný test 12 DPO
Já už jsem to dneska manželovi vykecala, tak už se radoval se mnou ![]()
Ahoj holky koukám že už to tu máte docela slušně rozjetý ale nevadilo by Vám kdybych se přidala? Tak nějak jsem nemohla najít žádný lepší téma do kterýho by se dalo ještě nějak inteligentně zapojit ![]()
Včera jsem koupila takový deníček, a hnedka na první stránku jsem napsala: A takhle to začalo … a nalepila jsem tam ty moje zatím 4 testy. Dala jsem mu to se slovy: Tohle jsem vyrobila našemu miminku. A on to otevřel a říká: Hmm, co to je? A já: Co vidíš? A on: testy a jsou tam 2 čárky. Co to znamená???
Tak jsem mu prostě řekla, že bude táta. Myslela jsem si, že bude mít radost, ale byl takovej zaskočenej, ale jinak je rád
Tak holky testujte a mějte 2 čárky!!!! ![]()
Liduše: jééé to je moc hezký už se také těším až to budu řešit. Já jsem dnes 13 DPO a měla jsem to dnes dostat, ale teplota stále 37, takže na dnešek to nevypadá. Ale tt je stále negativní ![]()
jé to je hezunký, tak ať vám to všeko dobře výjde a opatrujte se
snad se kvám přidáme další měsíc
Zkusím test ale pochybuji že tam budou //. Moc jsme se teď nesnažili. Neměla jsem but čas nebo teď ten krk. Tak uvidíme ale pochybuji
Od prosince snažení. zatím je to na začátku ale už teď se nemůžu dočkat… v lednu jsem mu mršku dostala jako hodinky ale teď trochu meškám a dneska jsem začala špinit. Zatím jsem nic moc neřešila ale koukám teď začnu měřit BT a skočim do lékárny koupit ovu testy ale zatím si musím nastudovat jak to vlastně všechno funguje. Nemáte nějaká zkušenost s ovu testama?
Lithien: No já jsem tento měsíc také začala, měření bt a ovu testíky. U těch testů máš vše napsané v příbalovém letáku a podle toho jsem se dozvěděla kdy je ovu. Dneska první den meškám, ale TT jsou stále negativní, takže nejistota, což je opravdu nepříjemné.
To jsem si říkala v pátek. Taky oproti klasický MS jsem meškala dva dny tak jsem koupila TT a nic. Dneska jsem začala špinit tak to vypadá že dorazí tak zítra max pozítří takže další zkouška. Tenhle měsíc jsem tu ovu brala jen podle kalendáře ale očividně jsme se netrefili správně
. Tak chvilku počkej a uvidíš držím palce ![]()
Lithien: každý měsíc je jiný a ovu se může posouvat, takže podle kalendáře nic nepoznáš
Zkus měřit bt a ovu testíky a budeš vědět jak na to jsi.
No já uvidím dneska se bt drží nahoře což znamená, že dnes nedorazí, tak uvidím zítra. Je to děs to čekání
Jo to mi došlo taky až když jsem se o to začala teď zajímat. Doteď mi to nijak moc důležitý nepřišlo kdy mám ovu apod. Původně jsem to nechtěla ani nějak moc řešit ale jak přišlo první opožední ms a negativní TT tak se to najednou nějak zlomilo a už jsem seděla tady a sondovala co můžu udělat pro to aby to šlo líp. Manža na mě kouká jak blázna
dneska mám BT 36,9 tak nevím co z toho mám usuzovat ale vzheldem k tomu že je to moje první měření tak z toho asi ani nic moc usuzovat nejde. Mno BT poctivě zapisuju tak uvdíme co z toho vysleduju. Zatím z toho moc chytrá nejdem
![]()