Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kar-maa: Popřemýšlím o tvém nápadu, ale nejsem si jistá jestli by byl nadšený, ovšem kdyby to bylo naopak a on přišel zamnou to bych se vůbec nezlobila ![]()
Já jsem dokonce někde četla, že se ovulace dá vyvolat extrémním vzrušením. A to sex, někde na místě, kde tě může kdokoliv vidět, je
V nějaké diskuzi to jedna holčina někomu radila ![]()
Liduše: Pak nebudu potřebovat žádné ovu testy ![]()
Co ty jak jsi na tom?
Jsem nervózní jak pes
Ráno jsem potkala kamarádku z dětství. Skoro jsme spolu vyrostly, ale teď jsme se tak 10 let pořádně nepotkali a nebavili jsme se spolu. No a ona jde na kontrolu v pátek. A prej počali taky asi ten víkend 11. února
Klafaly jsme asi hodinu a dost mě vyděsila, protože vloni o miminko přišla hnedka v začátku. Vůbec se nevyvíjelo, takže byla na vyčištění a tak je dost hotová a hrozně se bojí (a já už taky). Snad tam zítra pan doktor něco i uvidí ![]()
Liduše: žádný stres miminko bude v pořádku. Nesmíš si takové věci připouštět.
Nepřipouštím. Dneska jsem se bavila s šéfem, co by kdyby. A prej se vůbec nemám stresovat, že po mém místě každý šáhne, takže v poho. Jsem měla strach, že by se na mě křičelo
Takže můžu klidně těhotnět ![]()
Příspěvek upraven 28.02.12 v 17:04
já mám kámošku, která toto dělala několik měsíců..různé testy, výpočty nejlepších dní k početí atd…a půl roku nic.. pak od toho upustila a řekla, že to nechá náhodě..ten měsíc spala s manželem jen 1× a hned se to povedlo
…nám se to povedlo bez jakýchkoliv výpočtů a plánů během 2 týdnů po vysazení HA… každý to má ale jinak.. někomu plodné dny mohou třeba pomoct, ale nejdůležitější je psychika…přeji hodně štěstí ve snažení ![]()
Liduše: Hezky sis pohnojila půdičku
Tak dej určo zítra vědět jak jsi dopadla ![]()
Anonymní: Já jsem na to myslela 24 hodin denně a povedlo se. Podle mě na to nemůže působit ani ta psychika, páč to bych já těhule nebyla nikdy ![]()
Anonymní: Souhlasím s Liduše, podívej kolik každý měsíc najde // z diskusí a jak na to myslí. Měří bt dělají ovu testy sledují čípek atd.
Na druhou stranu mě to i baví, každé ráno se těším na teploměr jak to tedy dneska je ![]()
to já netvrdím, že se to nepovede..určitě se to někdy musí povést, když to radí i gynekologové…ale možná to trvá déle, než když to člověk nehrotí…on je taky rozdíl mezi tím, když na to člověk myslí, ale těší se a užívá si to a tím, když nemůže otěhotnět několik let..pak si myslím, že ta psychika vliv mít může…
Ahojte holky, myslíte, že bych se mohla taky přidat?:) S přítele jsme spolu 3 roky, mě je 20, jemu 27, oficiálně se snažíme první měsíc, předtím jsme praktikovali přerušovanou soulož
, z té se ale ani náhodou nepoštěstilo, tak tento měsíc jedeme už naplno
BT měřím od 13.dne cyklu (nesmysl, já vím, ale to je jen tak na zkoušku), dneska jsem 16.den. MS mám celkem pravidelnou 27-29 dní, antikoncepci jsem brala rok, ale teď už jsem ze zdravotních důvodů 2 a půl roků bez ní, tak uvidíme, jak to dopadne:) Ježiš, teď to tak čtu po sobě, a to jsem vám tu rovnou mohla naskenovat životopis ![]()
Všem vám moc držím palce, ať to vyjde, co nejdřív ![]()
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly. ![]()
a dáváte si po tulení nohy nahoru?:-D jsem to teď zrovna viděla v nějakém filmu nedávno, tak mě zajímá, jestli na tom fakt něco je nebo ne:)