První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
28.2.12 14:27

kar-maa: Popřemýšlím o tvém nápadu, ale nejsem si jistá jestli by byl nadšený, ovšem kdyby to bylo naopak a on přišel zamnou to bych se vůbec nezlobila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.2.12 16:17

Já jsem dokonce někde četla, že se ovulace dá vyvolat extrémním vzrušením. A to sex, někde na místě, kde tě může kdokoliv vidět, je :) V nějaké diskuzi to jedna holčina někomu radila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.2.12 16:35

Liduše: Pak nebudu potřebovat žádné ovu testy :palec:
Co ty jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.2.12 16:56

Jsem nervózní jak pes :( Ráno jsem potkala kamarádku z dětství. Skoro jsme spolu vyrostly, ale teď jsme se tak 10 let pořádně nepotkali a nebavili jsme se spolu. No a ona jde na kontrolu v pátek. A prej počali taky asi ten víkend 11. února :lol: Klafaly jsme asi hodinu a dost mě vyděsila, protože vloni o miminko přišla hnedka v začátku. Vůbec se nevyvíjelo, takže byla na vyčištění a tak je dost hotová a hrozně se bojí (a já už taky). Snad tam zítra pan doktor něco i uvidí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.2.12 16:59

Liduše: žádný stres miminko bude v pořádku. Nesmíš si takové věci připouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.2.12 17:01

Nepřipouštím. Dneska jsem se bavila s šéfem, co by kdyby. A prej se vůbec nemám stresovat, že po mém místě každý šáhne, takže v poho. Jsem měla strach, že by se na mě křičelo :lol: Takže můžu klidně těhotnět :)

Příspěvek upraven 28.02.12 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 17:03

já mám kámošku, která toto dělala několik měsíců..různé testy, výpočty nejlepších dní k početí atd…a půl roku nic.. pak od toho upustila a řekla, že to nechá náhodě..ten měsíc spala s manželem jen 1× a hned se to povedlo :) …nám se to povedlo bez jakýchkoliv výpočtů a plánů během 2 týdnů po vysazení HA… každý to má ale jinak.. někomu plodné dny mohou třeba pomoct, ale nejdůležitější je psychika…přeji hodně štěstí ve snažení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1703
28.2.12 17:03

Liduše: Hezky sis pohnojila půdičku :mrgreen: Tak dej určo zítra vědět jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.2.12 17:05

Anonymní: Já jsem na to myslela 24 hodin denně a povedlo se. Podle mě na to nemůže působit ani ta psychika, páč to bych já těhule nebyla nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.2.12 17:07

Anonymní: Souhlasím s Liduše, podívej kolik každý měsíc najde // z diskusí a jak na to myslí. Měří bt dělají ovu testy sledují čípek atd.
Na druhou stranu mě to i baví, každé ráno se těším na teploměr jak to tedy dneska je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 17:28

to já netvrdím, že se to nepovede..určitě se to někdy musí povést, když to radí i gynekologové…ale možná to trvá déle, než když to člověk nehrotí…on je taky rozdíl mezi tím, když na to člověk myslí, ale těší se a užívá si to a tím, když nemůže otěhotnět několik let..pak si myslím, že ta psychika vliv mít může…

• Citovat
  • Upravit
1765
28.2.12 17:54

Ahojte holky, myslíte, že bych se mohla taky přidat?:) S přítele jsme spolu 3 roky, mě je 20, jemu 27, oficiálně se snažíme první měsíc, předtím jsme praktikovali přerušovanou soulož :lol: , z té se ale ani náhodou nepoštěstilo, tak tento měsíc jedeme už naplno :) BT měřím od 13.dne cyklu (nesmysl, já vím, ale to je jen tak na zkoušku), dneska jsem 16.den. MS mám celkem pravidelnou 27-29 dní, antikoncepci jsem brala rok, ale teď už jsem ze zdravotních důvodů 2 a půl roků bez ní, tak uvidíme, jak to dopadne:) Ježiš, teď to tak čtu po sobě, a to jsem vám tu rovnou mohla naskenovat životopis :lol:

Všem vám moc držím palce, ať to vyjde, co nejdřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
28.2.12 18:37

Omii, vítám tě a držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.2.12 20:03

Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.2.12 22:55

a dáváte si po tulení nohy nahoru?:-D jsem to teď zrovna viděla v nějakém filmu nedávno, tak mě zajímá, jestli na tom fakt něco je nebo ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí