První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
27.2.12 12:29

Lithien: Já jsem si také říkala, jak dlouho to vydržím a teď už se každé ráno těším co na mě vykoukne na tom teploměru :pankac:
Já z toho také nic moc nevyčtu, ale holky jsou tu zkušené a poradí ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 12:30

astio: držím place. Dej vědět jak si dopadla!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 12:31

Zatím jsem pochopila jen to že před ovu to klesá a pak po ovu to zase stoupne. Mno a pokud se zadaří // tak to stoupá? Mno uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
27.2.12 12:47

Koukni na můj graf: http://www.womenzone.cz/…Lidkas/grafy
Já teda měřila první cyklus, ale takhle to u mě prostě vypadá a hnedka se zadařilo. Je fakt, že posledních pár teplot bylo měřeno dřív než v obvyklou dobu :( Ale snad se v tom vyznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 12:53
Liduše píše:
Já teda měřila první cyklus, ale takhle to u mě prostě vypadá a hnedka se zadařilo. Je fakt, že posledních pár teplot bylo měřeno dřív než v obvyklou dobu :( Ale snad se v tom vyznáš.

Mno upřímně z toho moc chytrá nejsem :oops: :nevim:. Co znamenají lístečky u ovulace to asi chápu tzn. kdy sis dělala ovu testy. Akorát nevím co znamená ta růžová čárka u 28 dne a ty fialový u 37 a 38 dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
27.2.12 12:53
Liduše píše:

týýý jóóó, tak to gratuluju. ty se máš, že to vyšlo hned napoprvé!
:palec: :palec: :palec:
Máš úpně příkladný grafík. Přesně takhle to má vypadat, bodejť by taky ne, když jseš těhu, že? :P :P Já už chci takýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
27.2.12 13:10
Lithien píše:
Liduše píše:
Mno upřímně z toho moc chytrá nejsem :oops: :nevim:. Co znamenají lístečky u ovulace to asi chápu tzn. kdy sis dělala ovu testy. Akorát nevím co znamená ta růžová čárka u 28 dne a ty fialový u 37 a 38 dne

Růžové čárečky jsou poznámky k BT (když se měří jindy než obvykle, nebo za jiných podmínek. A fialové jsou poznámky k bolesti břicha :) To je takový vedlejší a nedůležitý. Hlavně to začalo fungovat až nedávno, takže jsem to doplnila tam, kde jsem si pamatovala co se dělo. Ale vím, že mě břicho bolelo skoro pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 13:16

Liduše: Jo táák.. teď už tomu rozumím. Mno uvidíme jak mi to půjde. Mmch blahopřeju a ať je všechno tak jak to má být !!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.2.12 09:22

Holky hlásím další pokles bt :cert: Takže je to tady co nevidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.2.12 10:32
astio píše:
Holky hlásím další pokles bt :cert: Takže je to tady co nevidět.

sice ti BT klesla, ale jen o jeden stupínek, ještě to není tak tragické. Možná to zítra zase stoupne. Pořád je to docela vysoko. Ještě pořád je tu naděje.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.2.12 11:39

Ahoj holky. Držím vám palečky všem co čekají na dvě //. Mě má mrcha dorazit příští týden v pátek tak sem zvědavá. Bolest břicha stálá. No uvidíme. Také si příští týden koupím nějaké pořádné vitamíny a něco na srovnání cyklů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.2.12 12:32

kar-maa: ne ne naděje už není. Teď to přišlo :cert: Tak zase hůrá na další cyklus. Musíme to víc pojistit, ale nevím jak to mám udělat. Doma se skoro nepotkáváme
Aspoň vím jak to u mě funguje a další cyklus podle toho mohu těžit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.2.12 13:49
astio píše:
kar-maa: ne ne naděje už není. Teď to přišlo :cert: Tak zase hůrá na další cyklus. Musíme to víc pojistit, ale nevím jak to mám udělat. Doma se skoro nepotkáváme
Aspoň vím jak to u mě funguje a další cyklus podle toho mohu těžit.

teď vidím jediné řešení…prostě musíš zajít za tvojim do práce a pojistit to třeba na záchodě :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
28.2.12 13:52

kar-maa: To je dobrý nápad „láska co tady děláš“ „nic jen chci sex, pak zase půjdu“ :pankac:
Objednám ovu testy graf už ukázal předpokládané plodné dny, tak si budu muset něco vymyslet. Koupím lístky do divadla nebo tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
28.2.12 14:14
astio píše:
kar-maa: To je dobrý nápad „láska co tady děláš“ „nic jen chci sex, pak zase půjdu“ :pankac:
Objednám ovu testy graf už ukázal předpokládané plodné dny, tak si budu muset něco vymyslet. Koupím lístky do divadla nebo tak :potlesk:

:lol: :mrgreen: :P :lol: :lol:
No ale někdy bys to mohla zkusit, třeba by ho to mile překvapilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí