První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1900
24.2.12 09:37

Já, hrdinka, chtěla jít k Dr. co nejpozději, ale nevydržela jsem a dneska jsem se objednala na příští středu. Ona se ani neptala, jak dlouho mám zpoždění. Prostě jsem řekla, že chci asi potvrdit těhotenství a ona hnedka že buď v pondělí v 9:30, nebo ve středu v 8:30. Tak jdu ve středu :)A pak to vyklopím manželovi, jen ještě nevím jak :lol:
Jinak se nebojte, taky se dočkáte, všechny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.2.12 09:39

Jééééééé tak to ti asi potvrdí z krve na utz bude asi ještě brzy. Já bych nevydržela a řekla přítelovi hned při testu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.2.12 09:39

Liduše: Moc ti to přeju :hug: Koukni na net je tam toho spousty jak orginálně oznámit těhu partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
24.2.12 10:06

No, líbilo se mi to s botičkama na polšář, ale manžel nechodí spát ve stejnou dobu jako já a hlavně občas vůbec nedojde do ložnice a spí v obýváku :D
Takže to asi padne. Zkusím sehnat triko s nějakým tatínkovským nápisem, nebo malé ponožtičky a jen tak mu to dám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.2.12 10:11

Liduše: to je jako u nás, přítel také chodí spát v jinou dobu a ráno když vstávám do práce, tak ho budím v obýváku ať se přesune do ložnice.
Ty botičky jsou výborný nápad, co mu je třeba dát do kapsy u bundy nebo na sedačku do auta nebo tak něco . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
24.2.12 10:14

Musím to promyslet :) Zatím je času dost. Středa je za dlouho a třeba to ještě do té doby dostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.2.12 10:21

Liduše: ale houby co by si to dostávala. Dušík je krásně vidět to už ani není dušík, ale druhá / Jen hezky přemýšlej ať je to originální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
24.2.12 11:08

jůů já se těším až tohle budu řešit.Ikdyž ted po 4 dením spoždění jsem dělala testík společně s přítelem,takže ani moc nevím jestli to vůbec bude tajemství.Spíš to bude jak to oznámit babičkám a děděčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.2.12 13:39

kabelitka: Také se těším až tohle budu řešit. Ale mám v plánu, že doma to řeknu až po návštěvu u dr. ovšem jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.2.12 13:54

Hm, nevím, ale myslím si, že muj manžel by se zajímal proč jdu k lékaři ? no prostě si myslím, že já bych to udrzela max těch 4 až 5 dnu po vynechani MS, pak už by to bylo manželovi nápadné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
24.2.12 14:02

Ten můj se teda zajímat nebude, protože o tom nebude vědět. Když mu něco říkám, tak to stejně zapomene, takže u nás to vyjde na stejno. Budu dělat tajemnou, normálně půjdu do práce a na chvilku si odskočím, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.2.12 14:05

Udělala bych to stejně jako Liduše :palec: hlavně překvápko. Ten můj by tomu testu stejnak nevěřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
24.2.12 14:18

Já to mám „těžší“ vtom,že se s přítelem o všem bavíme. Zajímá se a tak. NAdruhou stranu jsme se rozhodli mít mimčo spolu,takže se mi i líbí že to proříváme spolu všechno. A když ti na testu vyjde // a doktor řekne že bohužel nic. Byla bych ráda mít ho u sebe a aby byl zasvěcený než mu pak vše vysvtělovat. A nebo mu neříkat nic a žít stím sama? No asi to je na každé z nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.2.12 14:21

my se o všem také bavíme a zajímáme se o sebe, ale prostě bych šla k dr. a až potom bych mu to řekla. Je jasný, že pokud by mi vyšel poz. tt a u doktora nic, tak bych mu to řekla a určitě by mě podržel.
Jak říkáš je to na každé z nás ať si to udělá podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.2.12 09:09

Ahoj holky co myslíte? Už čtyři dny mě pěkně bolí podbřišek. Zánět nemám při močení mě nic nebolí ani nepálí. Při sexu mě podbřišek bolí znovu. Do ms ještě daleko a ovu jsem již měla. Jsem již 11DPO. Cyklus mám 32dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí