Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já, hrdinka, chtěla jít k Dr. co nejpozději, ale nevydržela jsem a dneska jsem se objednala na příští středu. Ona se ani neptala, jak dlouho mám zpoždění. Prostě jsem řekla, že chci asi potvrdit těhotenství a ona hnedka že buď v pondělí v 9:30, nebo ve středu v 8:30. Tak jdu ve středu
A pak to vyklopím manželovi, jen ještě nevím jak ![]()
Jinak se nebojte, taky se dočkáte, všechny. ![]()
Jééééééé tak to ti asi potvrdí z krve na utz bude asi ještě brzy. Já bych nevydržela a řekla přítelovi hned při testu!
Liduše: Moc ti to přeju
Koukni na net je tam toho spousty jak orginálně oznámit těhu partnerovi.
No, líbilo se mi to s botičkama na polšář, ale manžel nechodí spát ve stejnou dobu jako já a hlavně občas vůbec nedojde do ložnice a spí v obýváku ![]()
Takže to asi padne. Zkusím sehnat triko s nějakým tatínkovským nápisem, nebo malé ponožtičky a jen tak mu to dám ![]()
Liduše: to je jako u nás, přítel také chodí spát v jinou dobu a ráno když vstávám do práce, tak ho budím v obýváku ať se přesune do ložnice.
Ty botičky jsou výborný nápad, co mu je třeba dát do kapsy u bundy nebo na sedačku do auta nebo tak něco . . .
Musím to promyslet
Zatím je času dost. Středa je za dlouho a třeba to ještě do té doby dostanu ![]()
Liduše: ale houby co by si to dostávala. Dušík je krásně vidět to už ani není dušík, ale druhá / Jen hezky přemýšlej ať je to originální
jůů já se těším až tohle budu řešit.Ikdyž ted po 4 dením spoždění jsem dělala testík společně s přítelem,takže ani moc nevím jestli to vůbec bude tajemství.Spíš to bude jak to oznámit babičkám a děděčkům.
kabelitka: Také se těším až tohle budu řešit. Ale mám v plánu, že doma to řeknu až po návštěvu u dr. ovšem jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží
Hm, nevím, ale myslím si, že muj manžel by se zajímal proč jdu k lékaři ? no prostě si myslím, že já bych to udrzela max těch 4 až 5 dnu po vynechani MS, pak už by to bylo manželovi nápadné ![]()
Ten můj se teda zajímat nebude, protože o tom nebude vědět. Když mu něco říkám, tak to stejně zapomene, takže u nás to vyjde na stejno. Budu dělat tajemnou, normálně půjdu do práce a na chvilku si odskočím, no ![]()
Udělala bych to stejně jako Liduše
hlavně překvápko. Ten můj by tomu testu stejnak nevěřil.
Já to mám „těžší“ vtom,že se s přítelem o všem bavíme. Zajímá se a tak. NAdruhou stranu jsme se rozhodli mít mimčo spolu,takže se mi i líbí že to proříváme spolu všechno. A když ti na testu vyjde // a doktor řekne že bohužel nic. Byla bych ráda mít ho u sebe a aby byl zasvěcený než mu pak vše vysvtělovat. A nebo mu neříkat nic a žít stím sama? No asi to je na každé z nás ![]()
my se o všem také bavíme a zajímáme se o sebe, ale prostě bych šla k dr. a až potom bych mu to řekla. Je jasný, že pokud by mi vyšel poz. tt a u doktora nic, tak bych mu to řekla a určitě by mě podržel.
Jak říkáš je to na každé z nás ať si to udělá podle sebe.
Ahoj holky co myslíte? Už čtyři dny mě pěkně bolí podbřišek. Zánět nemám při močení mě nic nebolí ani nepálí. Při sexu mě podbřišek bolí znovu. Do ms ještě daleko a ovu jsem již měla. Jsem již 11DPO. Cyklus mám 32dní.