Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prý stačí když bude žena do sexu chvilku ležet a hodí si pod zadek jen polštář. Ale taky nevím
Já zásadně nohy nahoru nedávám
Taky nedávám nohy nahoru. Ale četla jsem o prstíkové metodě. Vyzkoušet se má asi všechno ![]()
Já si myslim, že k metodám jako jsou třeba ty nohy nahoře se nakonec dopracuju, až se to několik cyklů nepodaří…člověk když už pak moc chce, tak asi opravdu zkouší všechno…
Omii ![]()
No holky já také nedávám nohy nahoru, ale zůstanu aspoň chvilku ležet, než jdu do sprchy, ale jak říká getdzitka jsem na sebe zvědavá za pár cyklů.
Tak jsem byla na gyndě ![]()
Mám cystu a cysta tvoří HCG, takže mi těhotenství nepotvrdil, ale ani nedokázal vyvrátit. Prý tam vidí něco malinkého, ale to neodpovídá 6+2, ale tak 4tt, ale jistej si úplně není, takže jdu za týden znovu.
Podle mých výpočtů bych měla být 4+4tt, tak nevim no
Ani krev mi nebral. Prý tam snad za týden něco vidět bude.
Liduše:
ach joooo
Hele zatím není nic uzavřeného nevěs hlavu. Třeba bylo jen ještě moc brzy.
Liduše píše:
Taky nedávám nohy nahoru. Ale četla jsem o prstíkové metodě. Vyzkoušet se má asi všechno
Dobré ráno, prstíková metoda? Co si pod tím mám představit? No můj přítel ty nohy nahoře právě viděl v nějakém filmu, takže já teď povinně po každém
ležím jak exot s nohama nahoře
Ale tak třeba to k něčemu bude, že jo.. Každopádně už teď nemám ráda tu část cyklu po ovulaci, kdy už mi nezbývá nic jiného, než jenom čekat a čekat, jestli se dostaví MS, a to je to teprve první měsíc snažení, jsem zvědavá, jak budu mluvit třeba po půl roce
i když pořád, asi jako každá z nás, doufám, že za půl roku už budu mít úplně jiné starosti..
Liduše píše:
Tak jsem byla na gyndě
Mám cystu a cysta tvoří HCG, takže mi těhotenství nepotvrdil, ale ani nedokázal vyvrátit. Prý tam vidí něco malinkého, ale to neodpovídá 6+2, ale tak 4tt, ale jistej si úplně není, takže jdu za týden znovu.
Podle mých výpočtů bych měla být 4+4tt, tak nevim noAni krev mi nebral. Prý tam snad za týden něco vidět bude.
Fakt ještě není nic ztraceno, neboj, určitě to dobře dopadne
musíš doufat a hlavně myslet pozitivně, víš, co dokáže psychika..
Omii: já jsem teď také po prvním snažení a ms přišla hezky podle příručky 14 DPO snížená bt a šup bylo to tam. Jak říkáš nejhořší část po ovu čekáš a už nic nemůžeš hrozný.
astio: Já jsem dneska teprve 17. den cyklu, ovu podle mě proběhla 15.den, ale je možné, že jsem si ty příznaky jenom vsugerovávala.. To znamená, že mám ještě celých dlouhých 12 nebo 13 dní do MS
Hrozné čekání.. Ty už máš aspoň hezky na dohled další snažení, třeba bude tentokrát úspěšné ![]()
Co mě tak ještě napadá - Jak moc ovlivňuje alkohol kvalitu spermií? Ten můj totiž ne že by byl alkoholik, ale každý týden vypije tak přibližně 1 a půl litru tvrdého ve formě různých drinků, které si doma míchá, nic mu to nedělá, neopije se z toho, dělá si to prostě na chuť..ale mě to trochu trápí, bojím se, aby ty jeho spermie vůbec věděly, kam mají plavat ![]()
Ahoj holky, já dávám nohy nahoru pravidelně, po té době už jo:) prstíkovou metodu taky vždy, ale jsem stále ve snažilkách, takže na tom moc pravdy asi nebude
. Co se týče toho alkoholu nemyslím si že by to byl problém, já teda nepiju vůbec ale přítel si o víkendu dá na večer pár skleniček pokud ti neleží doma denně na mol tak si myslím, že to pro spermie škodlivé nebude. Jo a s tím sprchováním po sexu někde jsem četla, že se nemá hned po pár minutách ležení jít do sprhy prý se ty spermie „zabíjí“.
Omii: Jo takhle, tak to je na blbý, že nevíš kdy přesně probehla ovu. Já jsem tomu dala půl roku, tak nanečisto a to jsem vůbec nevěděla kdy je ovu, ale vzhledem k tomu, že přítel je pracovně hodně vytížený, tak se doma moc nepotkáváme. Tento měsíc jsem měřila bt dělala ovu testíky a kdy byla ovu jsem přesně věděla a byla jsem klidnější, že jsme to aspoň trefili. No to doufám, že to bude úspěšné ![]()
No hele alkohol má určitě vliv na spermie a 1 a půl litru tvrdého týdně je tedy dost i když je to v míchaném drinku, ale pokud je jinak zdraví, tak snad to bude ok.
Ten můj sám přišel, že si dojde na spermio, že ho to zajímá jak na tom vlastně je, tak uvidíme
MisTer: Ahoj, děkuji, teď jsi mě trochu uklidnila, každopádně on tímto stylem pije už třeba 5 let.. ale já s tím nic neudělám, má svoji hlavu a akorát se pak kvůli toho hádáme. Vyloženě že by se opil, tak to se stane tak cca dvakrát ročně při nějaké příležitosti (Silvestr, Vánoce), ale tak to se asi sem tam sestřelí každý chlap že jo ![]()
Co se týče toho sprchování, tak já se snažím chodit tak cca po 20 minutách až půl hodině ležení po sexu, snad to stačí..no ono se to vlastně ukáže za těch 12 dní, jestli to stačilo nebo ne.
MisTer: Fakt jo??? Já tak půl hoďky ležím a pak jdu do sprchy. No vida, tak tento cyklus jsem úplně připravena to by bylo aby to nevyšlo
astio: No ten můj by na spermio nikdy sám nešel, bojí se, i když to nepřizná, poznám to na něm, je to kvůli tomu alkoholu, sám si je vědom, že je ho víc než by být mělo, navíc i jeho rodina do něj na každé rodinné sešlosti hustí, ať nepije, že bude neplodný. Ale máš super chlapa, že k tomu takhle přistupuje.