První měsíc snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
22.2.12 12:10

Tak dám na vás. Je to škoda kočárek je výbornej a novej by mě vyšel na 25 000kč. A takhle ho mohu od známé mít za 5 000kč. Mě všichni říkají že pokud je kvalitní tak ať si ho vezmu. A pokud nebude u nás v baráku tak by to nijak uškodit nemělo. Přítel by ho chtěl taky. Tak sem trochu v rozpacích. No uvidím. Zkusím mu to vymluvit ale jak ho znám asi se mi to nepovede. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.2.12 12:11

A který to je jestli se můžu zeptat???Tak hodně tím ušetříš to jo, ale jde o to kdyby to nešlo déle aby ses tím netrápila že máš kočárek ale není co do něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.2.12 12:15

Mis: Tak koukám že už ho zlevnili. Pošlu odkaz.
 http://www.medabeda.cz/…e/89292.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.2.12 12:16

Známá ho má a prodala by mi ho za 5 000kč komplet což si myslím že je bombový. A hlavně si na něj nemůže stěžovat. Prý skvěle drží a není stím žádný problém jako že by se převracel atd. A je strašně moc lehký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.2.12 12:23

Super já teda tenhle typ koleček nemusím ale jestli nebydlíš na vesnici nebo v terénu je to super do měst kde njsou kostky teda v Praze asi ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.2.12 12:27

Já bydlím ve městě v Žatci. Ale přemýšlím že spíš počkám. Osobně se mi víc líbí V-Cross kočárky trojkombinace. Takže řeknu přítelovi abychom počkali a koupíme jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.2.12 12:29

Holky vy už víte jaké chcete kočárky jo :pankac: já se zatím rozhodju zda koupím či nekoupím tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.2.12 12:30

Tak kočárek mám vymyšlený už od prvního měsíce snažení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.2.12 12:32

To já tady nebo mám aspoň představu jaký bych chtěla. A co jména už víte?
Astio: Koupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.2.12 12:36

Jména taky nevím jsem asi pozadu holky.
Anýsek18: no koupit, pokud ho koupím, tak jsem si jistá, že ho zítra udělám a to budu teprve 10DPO, nechci být zklamaná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.2.12 12:40

astio: Tak vydrž a kup si je třeba v pátek a testni až v neděli. Já jsem 7 DPO a zjevně mám dneska OVu jelikož mě šíleně bolí vaječníky.
A jména už máme vybrané. Holka Krystýnka a kluk Benjamínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.2.12 12:48

Tak kočárek je pěknej, ale ty kolečka by mi taky nevyhovovaly, potřebuju kolečka do terénu. A to ti ta známá nemůže s prodejem počkat? Třeba už to nebude tak dlouho trvat ;)
Jinak astio, kup testíky a testuj, neboj, mi tě podržíme i kdyby tam byl jen pididušík.
Víš kolik sem už měla sněhobílejch testů…asi 4. MS nikde ale hlavu nevěšim, jedeme dál…země se točí… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.2.12 12:52
getdzitka píše:
Tak kočárek je pěknej, ale ty kolečka by mi taky nevyhovovaly, potřebuju kolečka do terénu. A to ti ta známá nemůže s prodejem počkat? Třeba už to nebude tak dlouho trvat ;)
Jinak astio, kup testíky a testuj, neboj, mi tě podržíme i kdyby tam byl jen pididušík.
Víš kolik sem už měla sněhobílejch testů…asi 4. MS nikde ale hlavu nevěšim, jedeme dál…země se točí… :mrgreen: :mrgreen:

Ona na prodej spěchá. Už ho nepotřebuje a má na něj za tu cenu dost zájemců. Ale napíšu jí ať ho prodá jinám. Počkám si a třeba natrefím ještě na lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.2.12 13:46

getdzitka: Je to v… po obědě jsem koupila testíky, takže zítřek je jasný i když bych chtěla počkat aspoň do pátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
22.2.12 14:00
astio píše:
getdzitka: Je to v… po obědě jsem koupila testíky, takže zítřek je jasný i když bych chtěla počkat aspoň do pátku

V tom případě ti přeju pevný nervíky a drž se. A až to nevydržíš, tak šup sem s fotkou..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí