Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dituleska píše:
gratulujia příchozí vítám!!! holky včera byl ten můj odpoledne s kamarádama na 2 piva a vrátil se v 11 na čočku i s poblitou čepicí
Nezávidím. Ten můj sice pije taky ale hrozně málo. Tak jedno nebo dvě piva za den a to ještě až večer kdy už nemusí nikam jezdit.
Anýsek18 píše:dituleska píše:Nezávidím. Ten můj sice pije taky ale hrozně málo. Tak jedno nebo dvě piva za den a to ještě až večer kdy už nemusí nikam jezdit.
gratulujia příchozí vítám!!! holky včera byl ten můj odpoledne s kamarádama na 2 piva a vrátil se v 11 na čočku i s poblitou čepicí
no ten můj si dá dvě piva ročně-to je ten problém…kdybys ho viděla ted jak chrápe a teče mu ta slina po bradě ![]()
dituleska píše:Anýsek18 píše:no ten můj si dá dvě piva ročně-to je ten problém…kdybys ho viděla ted jak chrápe a teče mu ta slina po bradědituleska píše:Nezávidím. Ten můj sice pije taky ale hrozně málo. Tak jedno nebo dvě piva za den a to ještě až večer kdy už nemusí nikam jezdit.
Tak to ten můj na to taky není zvyklí. A skiny mě po bradě tečou každou noc. Sem hrozně uslintaná. ![]()
michaelas2010 píše:
krasne rano preji
Také přeji krásné dobré ráno.
Dobré ráno!! ![]()
Uslintaná jsem se nevzbudila,moc sem toho nenaspala,celou noc jsem ho konrolovala
Anýsek18 píše:michaelas2010 píše:Také přeji krásné dobré ráno.
krasne rano preji
dobre ranko ![]()
Jaké je u vás dnes počasí? U nás slunečno, krásně modrá obloha a teplo. Takže dnes budu pokračovat s věšením prádla venku a čištěním auta.
U nas je taky krasne ja se chystam s pejskem na prochazku…poridili jsme si labradora:-)
sigishka píše:
U nas je taky krasne ja se chystam s pejskem na prochazku…poridili jsme si labradora:-)
To my doma máme jorka mini. Pak máme potkana a příteli chci pořídit fretku. Moc si ji přeje. Tak se na ní pojedeme dnes podívat
jee tak to budete mit doma hodne zviratek
nase fenecka ma teprve 3 mesice ale je uzasna
uz umime vsechny povely ![]()
michaelas2010 píše:
mi mame taky jorka
my máme ročního artoska. Je fakt hrozně malinkej. Má 1.9kg. Už mu hledáme nějakou nevěstu.