Snažení od června/července

10486
16.2.12 11:57

Snažení od června/července

Ahoj zakládám tuto diskusi pro ty, které se chtějí z jakéhokoliv důvod začít snažit o mimi od červa či července 2012. Doufám, že se ke mě někdo přidá a doufám, že nám ten čas do snažení rychleji uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
16.2.12 13:19

Přidá se ke mě někdo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
16.2.12 19:59

:mavam: :mavam: Tak mi původně chtěli, začít na prckovi pracovat v červnu..ovšem nyní má manžel problémy v práci a strašným způsobem mu sáhly na peníze.. :cert: :cert: Dokud nebude vyřešena stránka financí,což znamená, dokud si nenajde lépe placenou práci, nejdem do toho..Je to velký risk… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
16.2.12 20:00
Lo píše: :mavam: :mavam: Tak mi původně chtěli, začít na prckovi pracovat v červnu..ovšem nyní má manžel problémy v práci a strašným způsobem mu sáhly na peníze.. :cert: :cert: Dokud nebude vyřešena stránka financí,což znamená, dokud si nenajde lépe placenou práci, nejdem do toho..Je to velký risk… :roll: :zed:

sáhli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
17.2.12 06:07

Ahoj vítám tě, doufám, že se k nám ještě někdo přidá?? a vy už nějaké dítko máte, nebo to bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
17.2.12 12:28

Bylo by první :) Ale ještě rozhodně netlačíme na pilu :) v březnu mi bude 26, stále si myslím, že je ještě čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.2.12 11:21

tak to my také ne, je mi 22, ale bohužel mám dost problémů takže jsem vlastně ráda, že jsme začali tak brzo, než to pak řešit ve 30ti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí