Přípravek Fertilovit - zkušenosti?

2069
19.2.12 12:47

Prej --zaručený početí

Zdravím všechny snažilky …v Tv jsem viděla diskuzy,kde radili na zaručené početí… tento doplněk stravy ---Fertilovit® F 35 Plus---jelikož vyjde asi na 1.500 kč,tak se chci zeptat ,jestli stím nemáte některá zkušenost…a jestli to opravdu funguje Děkuji za vaše postřehy :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
19.2.12 12:48

Zkušenost nemám, ale rovnou ti řeknu, že to bude čičovina :mrgreen: Každý má problémy s otěhotněním z jiných duvodů a nevyřeší to jedna univerzální bobulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.2.12 12:52

Tam by se mělo jednat …hlavně ,kdo má problém s ovulací a s dozráváním vajíček a chlapy mají zase spermie v kondici.
samozřejmě …ten kdo má srůsty a nebo zneprůchodněné vejcovody…tak na ně to nepůsobí))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
19.2.12 13:02

Hm, leda že by měli navigaci pro spermie…reklama je všemocná. Však si je kup, a pak třeba můžeš firmu žalovat, že jsi popř. nepočala, ale v tomhle státě bys neuspěla…jooo, v Americe určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.2.12 13:07

ono by to mělo navazovat jedno na druhý…když bude kvalitní ovulace ,tak vajíčko ,které čeká ve vejcovodě na spermii…vydává ze sebe nějakou látku ,která je čidlem pro spermie ,že tam to vajucho je a čeká. Takže pak prej ty spermie nepotřebují ani kompas a jdou za tou látkou,jako vosy na med. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.2.12 13:08

No tak to bude zase jednou pěkná ptákovina :roll: Zaručený není nikdy nic,navíc jsem to pohledala a je to normální vitamínový doplněk stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
19.2.12 13:10

8o 8o zajímalo by mě co to je za zázrak ale moc bych tomu nevěřila. bohužel neplodnost se ted řeší skoro všude takže na neštěstí se dá nejlépe vydělat :( . Za mě jsou to jen vyhozené peníze, kdyby to fungovalo tak to nabízí i lékaři v ordinacích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.2.12 13:13
Jaruše píše:
No tak to bude zase jednou pěkná ptákovina :roll: Zaručený není nikdy nic,navíc jsem to pohledala a je to normální vitamínový doplněk stravy.

Tak vitamínový doplněk za 1.500 je fajn :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
19.2.12 13:14

zaručený za jak dlouho? Za rok užívání? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
19.2.12 13:23

Oni už nevím jak na neštěstí jiných vidělat … :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.2.12 13:27
kometa32 píše:
Jaruše píše:
Tak vitamínový doplněk za 1.500 je fajn :mrgreen: :mrgreen:

Tohle je složení Fertilovitu pro ženy:
vitaminy C,B2,B6,B12,D, niacin,biotin,zinek,magnesium,jod,železo,koenzym Q10 a kyselina pantetononá a listová
a je i pro muže:
vitamin C a E,kys. listová,zinek,selen,N-Acetyl-L-Cystein,L-Carnitin,Glutathyon,Lykopen a koenzym Q10
Takže si udělejte sami obrázek jestli to stojí za 15oo.-

Příspěvek upraven 19.02.12 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.2.12 13:28

Hm, tak je to tahání peněz, za heslo zaručené početí, za to bych je pokutovala milionama za lživou reklamu. Kdyby existoval lék, či nějaká účinná složka, která by zaručeně vyvolala ovulaci u neovulujících nebo vyrobila kvalitní spermie u chlapů se špatnýma, v první řadě by to nebyl placený doplněk stravy, ale byl by to lék hojně využívaný gynekology po celém vyspělém světě. A třeba při IVF by se neplatily tak šíleně drahé hromonální injekce, když by zaručeně fungoval doplněk stravy za 1500,– měsíčně. je to lež, jako věž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.2.12 13:31

OT, Jaruš, moc gratuluju, podle podpisu konečně úspěch, držím palce. Vždy mám radost, když to vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.2.12 13:32
terinka4444 píše:
OT, Jaruš, moc gratuluju, podle podpisu konečně úspěch, držím palce. Vždy mám radost, když to vidím :lol:

Děkujeme :hug: :hug: :mrgreen: Proto mě vždycky dokáže něco takovýho,jako je zaručený způsob,pěkně zvednout ze židle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.2.12 13:34

Jo, to i mě, bych je za to fackovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie