Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny snažilky …v Tv jsem viděla diskuzy,kde radili na zaručené početí… tento doplněk stravy ---Fertilovit® F 35 Plus---jelikož vyjde asi na 1.500 kč,tak se chci zeptat ,jestli stím nemáte některá zkušenost…a jestli to opravdu funguje Děkuji za vaše postřehy
.
Zkušenost nemám, ale rovnou ti řeknu, že to bude čičovina
Každý má problémy s otěhotněním z jiných duvodů a nevyřeší to jedna univerzální bobulka ![]()
Tam by se mělo jednat …hlavně ,kdo má problém s ovulací a s dozráváním vajíček a chlapy mají zase spermie v kondici.
samozřejmě …ten kdo má srůsty a nebo zneprůchodněné vejcovody…tak na ně to nepůsobí))))
Hm, leda že by měli navigaci pro spermie…reklama je všemocná. Však si je kup, a pak třeba můžeš firmu žalovat, že jsi popř. nepočala, ale v tomhle státě bys neuspěla…jooo, v Americe určitě
ono by to mělo navazovat jedno na druhý…když bude kvalitní ovulace ,tak vajíčko ,které čeká ve vejcovodě na spermii…vydává ze sebe nějakou látku ,která je čidlem pro spermie ,že tam to vajucho je a čeká. Takže pak prej ty spermie nepotřebují ani kompas a jdou za tou látkou,jako vosy na med. ![]()
No tak to bude zase jednou pěkná ptákovina
Zaručený není nikdy nic,navíc jsem to pohledala a je to normální vitamínový doplněk stravy.
zajímalo by mě co to je za zázrak ale moc bych tomu nevěřila. bohužel neplodnost se ted řeší skoro všude takže na neštěstí se dá nejlépe vydělat
. Za mě jsou to jen vyhozené peníze, kdyby to fungovalo tak to nabízí i lékaři v ordinacích ![]()
Jaruše píše:
No tak to bude zase jednou pěkná ptákovinaZaručený není nikdy nic,navíc jsem to pohledala a je to normální vitamínový doplněk stravy.
Tak vitamínový doplněk za 1.500 je fajn
![]()
kometa32 píše:Jaruše píše:Tak vitamínový doplněk za 1.500 je fajn
No tak to bude zase jednou pěkná ptákovinaZaručený není nikdy nic,navíc jsem to pohledala a je to normální vitamínový doplněk stravy.
![]()
Tohle je složení Fertilovitu pro ženy:
vitaminy C,B2,B6,B12,D, niacin,biotin,zinek,magnesium,jod,železo,koenzym Q10 a kyselina pantetononá a listová
a je i pro muže:
vitamin C a E,kys. listová,zinek,selen,N-Acetyl-L-Cystein,L-Carnitin,Glutathyon,Lykopen a koenzym Q10
Takže si udělejte sami obrázek jestli to stojí za 15oo.-
Příspěvek upraven 19.02.12 v 13:30
Hm, tak je to tahání peněz, za heslo zaručené početí, za to bych je pokutovala milionama za lživou reklamu. Kdyby existoval lék, či nějaká účinná složka, která by zaručeně vyvolala ovulaci u neovulujících nebo vyrobila kvalitní spermie u chlapů se špatnýma, v první řadě by to nebyl placený doplněk stravy, ale byl by to lék hojně využívaný gynekology po celém vyspělém světě. A třeba při IVF by se neplatily tak šíleně drahé hromonální injekce, když by zaručeně fungoval doplněk stravy za 1500,– měsíčně. je to lež, jako věž.
OT, Jaruš, moc gratuluju, podle podpisu konečně úspěch, držím palce. Vždy mám radost, když to vidím ![]()
terinka4444 píše:
OT, Jaruš, moc gratuluju, podle podpisu konečně úspěch, držím palce. Vždy mám radost, když to vidím
Děkujeme
Proto mě vždycky dokáže něco takovýho,jako je zaručený způsob,pěkně zvednout ze židle ![]()