Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já začala s Csabim /přítel/ a neuměla jsem nic madarskya a ani moc česky,půl roku jsme se bavili se slovníkem v ruce
jinak madarština má 14 pádů a jejich přípony apd.-no to je muj konec ![]()
Janinac píše:
podle google překladače:Szia Gábor,
teljesítmény üdvözletet küldeni a Balatonra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lehetséges lenne, hogy ezen a nyáron érkezik nyaralni.
Ha a szállás nem lehet veled, tudna nyújtani obytování valahol a környéken?Köszönöm a választ John és Martin
Pan Google by v madarskej skole prepadol, ale oni by to kamarati asi nejak pochopili ![]()
rodinka4 píše:Janinac píše:Pan Google by v madarskej skole prepadol, ale oni by to kamarati asi nejak pochopili
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lehetséges lenne, hogy ezen a nyáron érkezik nyaralni.
Ha a szállás nem lehet veled, tudna nyújtani obytování valahol a környéken?Köszönöm a választ John és Martin
asi tak..
![]()
meravigliosa píše:rodinka4 píše:asi tak..Janinac píše:Pan Google by v madarskej skole prepadol, ale oni by to kamarati asi nejak pochopili
Ha a szállás nem lehet veled, tudna nyújtani obytování valahol a környéken?Köszönöm a választ John és Martin![]()
![]()
![]()
A pak věřte googlu
je to kravina jo?
Janinac píše:meravigliosa píše:A pak věřte googlurodinka4 píše:asi tak..Janinac píše:Pan Google by v madarskej skole prepadol, ale oni by to kamarati asi nejak pochopili
Ha a szállás nem lehet veled, tudna nyújtani obytování valahol a környéken?Köszönöm a választ John és Martin![]()
![]()
![]()
je to kravina jo?
tak trošičku ![]()
Díky za překlad
Jestli mi přijde odpověď maďarsky, tak vaší pomoci ještě využiju.
DĚKUJU ![]()
Ahojky holky, mám ještě prosbu. Přišla mi odpověď a google je děsně vtipnej
Tak prosím o normální překlad.Díky
![]()
Szia! Szeretettel várlak titeket! Kérem, hogy minél előbb írjátok le pontosan mikor jönnétek, mert nagyon fontos a foglalások miatt! Most még van szabad hely.
1 Személy (person) 4000 Ft / nap. A kis gyereknek (baby) 0 Ft. Üdv: Gábor
![]()
a ještě tahle větička…díky
Szia Jana! Van nálam szállás! Holnap leírom a részleteket.
jaaaanina píše:
Ahojky holky, mám ještě prosbu. Přišla mi odpověď a google je děsně vtipnejTak prosím o normální překlad.Díky
Szia! Szeretettel várlak titeket! Kérem, hogy minél előbb írjátok le pontosan mikor jönnétek, mert nagyon fontos a foglalások miatt! Most még van szabad hely.
1 Személy (person) 4000 Ft / nap. A kis gyereknek (baby) 0 Ft. Üdv: Gábor
zhruba : srdečně se na vás těší. potřebují přesný termín kdy byste tam chtěli být
1 osoba 4000 Fr./den a dítě zdarma
ahoj jano ,místo u mě je,zítra ti napíšu podrobnosti
sophinka píše:Moc ti děkuju za překlad a jestli tě můžu ještě zneužít tak prosím:jaaaanina píše:
Ahojky holky, mám ještě prosbu. Přišla mi odpověď a google je děsně vtipnejTak prosím o normální překlad.Díky
1 Személy (person) 4000 Ft / nap. A kis gyereknek (baby) 0 Ft. Üdv: Gáborzhruba : srdečně se na vás těší. potřebují přesný termín kdy byste tam chtěli být
1 osoba 4000 Fr./den a dítě zdarma
ahoj jano ,místo u mě je,zítra ti napíšu podrobnosti
Příspěvek upraven 26.02.12 v 11:11
Jaaanina, napísal Ti, že je uňho miesto a že T iešte napíše podrobnosti a vtej dlhšej správe je toto:
Ahoj, čakáme vás, Prosímˇ, napíšte mi čím skôr, kedy presne prídete, je do dôležite kvlli rezervácii, teraz ešte máme voľné miesta.
4000 forintov na deň na osobu, dieťa zdarma
S pozdravom G8bor
Ahojky holky,
potřebuju prosím přeložit:
Ahoj Gábore, děkuji za odpověď.
Přijeli by jsme v neděli 5.8. do pátku 10.8.
Pokud rozumíme dobře tomu co jsi psal, tak můžem opět bydlet u tebe doma?Nebo budem ubytovaný někde jinde?
Cena je OK, už se těšíme.
Jana,Martin,Míša, Aneta a Jáchym
jaani, veta o tom, že či je miesto uňho je zbytočná, to Ti napísal, že je..
jaaaanina píše:
Ahojky holky,
potřebuju prosím přeložit:
Ahoj Gábore, děkuji za odpověď.
Přijeli by jsme v neděli 5.8. do pátku 10.8.
Pokud rozumíme dobře tomu co jsi psal, tak můžem opět bydlet u tebe doma?Nebo budem ubytovaný někde jinde?
Cena je OK, už se těšíme.
Jana,Martin,Míša, Aneta a Jáchym
Szia Gábor,
a szállást augusztus 5-én augustusz 10-ig kérném Ár nagyszeru, márt nagyon orulunk
jana, Márton, Misi, Aneta és Jáchym