Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najde se někdo, kdo umí Maďarsky?
Potřebujem přeložit normální pozdrav maďarským kamarádům a zeptat se jich jestli můžem v létě přijet na dovolenou. ![]()
Něco sesmolím a hodím to sem..... předem moc děkuji ![]()
Ahoj Gábore,
posíláme moc pozdravů k Balatonu. ![]()
Chceme se zeptat jestli by bylo možné letos v létě přijet na dovolenou.
Pokud by nebylo možné ubytování u tebe, mohl by jsi zajistit obytování někde v okolí?
Díky za odpověď Jana a Martin
Ja Ti to skúsim preložiť, len to asi nebude úplne gramaticky správne ![]()
Szia Gábor,
sok sok udvozlet Balatonra.
Szerétním tudni, johetunk nyáran nyaralni?
Ha nemlenne nálad szállás, tudnál segítenni a szálással koruletbe??
Kosszi
Jana és Márton
![]()
nemám maďarskú klávesnicu, tak nemôžem používať všetky ich bodky a čiarky nad písmenami…
podle google překladače:
Szia Gábor,
teljesítmény üdvözletet küldeni a Balatonra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lehetséges lenne, hogy ezen a nyáron érkezik nyaralni.
Ha a szállás nem lehet veled, tudna nyújtani obytování valahol a környéken?Köszönöm a választ John és Martin
meravigliosa píše:
Szia Gábor,
Ha nemlenne nálad szállás, tudnál segítenni a szálással koruletbe??Kosszi
nemám maďarskú klávesnicu, tak nemôžem používať všetky ich bodky a čiarky nad písmenami…
Jana és Márton![]()
s tím bych asi souhlasila ..! myslím že je to správně ale pokud to počká,přítel je madar a až přijde z práce tak by to zkouknul.
dituleska píše:meravigliosa píše:s tím bych asi souhlasila ..! myslím že je to správně ale pokud to počká,přítel je madar a až přijde z práce tak by to zkouknul.
Szia Gábor,
Jana és Márton![]()
ja nemám tie ich bodky a čiarky, ale malo by to sedieť, možno niekde bude treba pridať písmenko…
Nikdy som sa neučila ani písať, ani čítať..
Szia gábor,
sok üdvözletet Balatonra.Szeretném megtudni hogy jühetünke nyáron nyaralni?
Ha nemlenne nálad szállás,tudnál segíteni a szállás megszrzésével a környéken?
köszi
Jana és Márton
meravigliosa píše:
Szia Gábor,
Jana és Márton![]()
Já se moc omlouvám, že vstupuju do diskuze, do které vlastně nemám co přispět, ale zvědavost mi nedá.. Proč je ve větě „sok sok“? A pak „nyáran nyaralni“? Co ty slova konkrétně znamenají? Maďarština pro mě byla (a je) vždycky španělská vesnice, ale dost zajímavá. Zrovna dneska jsem se dívala na Wimmera
![]()
Janinac píše:
podle google překladače:Szia Gábor,
teljesítmény üdvözletet küldeni a Balatonra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lehetséges lenne, hogy ezen a nyáron érkezik nyaralni.
Ha a szállás nem lehet veled, tudna nyújtani obytování valahol a környéken?Köszönöm a választ John és Martin
ježiš
![]()
PetiteFillette píše:meravigliosa píše:Já se moc omlouvám, že vstupuju do diskuze, do které vlastně nemám co přispět, ale zvědavost mi nedá.. Proč je ve větě „sok sok“? A pak „nyáran nyaralni“? Co ty slova konkrétně znamenají? Maďarština pro mě byla (a je) vždycky španělská vesnice, ale dost zajímavá. Zrovna dneska jsem se dívala na Wimmera
Szia Gábor,
Jana és Márton![]()
![]()
sok sok znamení moc moc
nyáran je v létě a nyarlani znamená, keď niekam odchádzaš na dovolenku, či k babke, prsote netráviš tie dni doma, neviem to nejako konkrétne vysvetliť, ale keĎ sa maďar opýta, kam ideš nyaralni, tak sa tým rozumie dovolenkovať..