Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem se dneska s dcerkou vydala po delší době ČSAD z naší vesničky do města.Vše bylo skvělý,než jsme nastoupily do autobusu.Pan řidič sotva se rozjel, docela hnusně sjel holčinu s pejskem(jorkšírek), at si toho psa dá na sebe.A polohlasně dodal (seděly jsme za ním) ať pochčíje jí a ne sedačku
.Pak jsme měly vystupovat, vzala jsem malou do náručí a chtěla vystoupit předními dveřmi, kterými už nikdo nenastupoval.Pán mi docela zhusta oznámil, že dveře uprostřed jsou dost velký a přední mi neotevřel
.Tak jsem vystoupila prostředními.Jako co si myslí
?Úplně mi hejbnul žlučí!Fuj, některý lidi jsou pěkný hovada.Ach jo..
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.
No řekla bych, že sice něco napsáno na cedulích mít můžou, v pravidlech přepravce taky, ale zase slušnost, ohleduplnost atd. je věc jiná. Takže vymáhat tohle nemůžeš, ale chápu, že to nas......
Baslerinda píše:
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.
No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene ![]()
Hmm a to ještě nic není proti tomu, že mě řidič odmítl naložit s kočárem. Prej kdyby se vyboural- že si to na triko nevezme
Tak jsem musela zavolat doktorce, proč nedorazíme do poradny. Já nemám druhé auto, takže jezdím hodně busama. Jednou se mi taky stalo, že jsem jela s malým do města a řidič byl samá brzda, samý plyn, najížděl na chodník a pod. Pak jsem se dozvěděla, že je to alkoholik. Když ho vidím, že jede on, raději nenastoupím a nikam nejedem. Přitom stížností na ČSAD je na oba dost! ![]()
Eemii píše:Baslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravce ![]()
Nikde jsem se nedočetla, že by se mělo vystupovat prostředními dveřmi, já jsem ho požádala jestli mi pustí s malou předními a odpověděl mi to co jsem psala.Jde mi o to, jak jednal.Zkazil mi den ![]()
Eemii píše:Baslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
Malé plemeno v přepravce s pevným dnem, větší psi s náhubkem. Tohle by mělo být aktuální znění přepravních řádů, z praxe neznám, busem jsem naposled jela snad před osmi lety.
Hm, mně občas taky takhle někdo vytočí. Halt to člověk musí hodit za hlavu a jít dál. ![]()
jestli jsem to pochopila, pes byl na sedačce a tam nemá co dělat, s tím případným pochcáním s řidičem souhlasím
Ovšemže mohl holčičku sjet nějak diplomaticky.
A ty dveře byla z jeho strany trochu pruda…ale zas když vidím, jací lidé občas hromadnou dopravou jezdí a řidiči se musí se všemi vypořádat, tak prostě chápu, že ne vždy jsou příjemně naladěni…a navíc měl třeba zaražené prdy a bolelo ho břicho ![]()
pes do přepravky nemusí, je to pes, potřebuje jen náhubek a být na vodítku, nastupuje se a vystupuje se všemi dveřmi v autobuse, pan řidič nechtěl nejspíš otevřít, aby na něj netáhlo z venku
Mě se taky už stalo, že řidič mi prostě ujel ze zastávky než jsem stihla s kočárkem před otevřenými dveřmi nastoupit a to sněžilo a byla fakt zima. Vždy je to o lidech
Adriana píše:
Nikde jsem se nedočetla, že by se mělo vystupovat prostředními dveřmi, já jsem ho požádala jestli mi pustí s malou předními a odpověděl mi to co jsem psala.Jde mi o to, jak jednal.Zkazil mi den
pan se asi vyspal, u nas i pres cedulku na dverich nas normalne pousti predem
je fakt ze cloveku neublizi kdyz popojde tech par metru k zadnim dverim ![]()
Adriano, ja te chapu take bych byla vytocena, aspon blby reci si mohl odpustit a rict to trochu slusne.
Me se zase stalo v Praze, kdyz jsem jela s malou z pulrocni prohlidky tak me nechtel vzit do autobusu, ze uz tam jeden kocarek ma. Zavrel mi dvere pred nosem a porvaval to na me z okynka a taky ne zrovna hezky a to jeste ke vsemu lilo jako z konve. byla jsem uplne vzteky bez sebe a asi by si vyslech spoustu nehezkych slov kdyby neodjel.
Adriana píše:
Tak jsem se dneska s dcerkou vydala po delší době ČSAD z naší vesničky do města.Vše bylo skvělý,než jsme nastoupily do autobusu.Pan řidič sotva se rozjel, docela hnusně sjel holčinu s pejskem(jorkšírek), at si toho psa dá na sebe.A polohlasně dodal (seděly jsme za ním) ať pochčíje jí a ne sedačku![]()
.Pak jsme měly vystupovat, vzala jsem malou do náručí a chtěla vystoupit předními dveřmi, kterými už nikdo nenastupoval.Pán mi docela zhusta oznámil, že dveře uprostřed jsou dost velký a přední mi neotevřel
![]()
![]()
![]()
.Tak jsem vystoupila prostředními.Jako co si myslí
?Úplně mi hejbnul žlučí!Fuj, některý lidi jsou pěkný hovada.Ach jo..
ja bych se na nej sladce usmala a zeptala bych se „to se chovate pokazde jako hulvat a nebo mate jenom spatny den ?“Jinak to s takovyma lidma nejde,cim vic jsou protivni tim vic ja delam,ze jsem v pohode a absolutne v klidu
LUaPE píše:Eemii píše:no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravceBaslerinda píše:No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene
a co treba takovy vlkodav ![]()