Řidič autobusu - zážitek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
22.2.12 07:59

Přesně tak, jako lékář je bůh nebo co…
Já už si na lékaře na pohotovosti otevřela pusu taky, protože jeho dost hnusný chování ke mě těhotné se mě teda nelíbilo…A éjhle, jak najednou otočil a začal se chovat slušně… Člověk si nesmí nechat všechno líbit…

nulu86 píše:
Tak to jste možná jehla v kupce sena.
mmonica píše:
nulu86 píše:
Jako bývalá řidička (teď na mateřské) se doopravdy bavím :lol: Neberte to jako posměšek, ale zajímalo by mě, kolik z vás se kdy rozkřiklo třeba na doktora, protože byl protivnej :mrgreen:
kdyz potrebuju nekoho setrit tak to udelam s gracii,nepotrebuju se na nej rozkriknout
pokud by byl lekar na me hruby nebo sprosty,rekla bych mu svoje, proc ne jako,je to snad clovek jako ja a neni to zadny nadclovek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
22.2.12 08:00
:palec: :palec:
mmonica píše:
nulu86 píše:
mmonica píše:
nulu86 píše:
Jako bývalá řidička (teď na mateřské) se doopravdy bavím :lol: Neberte to jako posměšek, ale zajímalo by mě, kolik z vás se kdy rozkřiklo třeba na doktora, protože byl protivnej :mrgreen:
kdyz potrebuju nekoho setrit tak to udelam s gracii,nepotrebuju se na nej rozkriknout
pokud by byl lekar na me hruby nebo sprosty,rekla bych mu svoje, proc ne jako,je to snad clovek jako ja a neni to zadny nadclovek
bohuzel a proto to v CR vypada jak to vypada,lidi misto aby resily sve problemy u toho kdo je zpusobuje,tak se vozi po jinych,po slabsich a nebo po tech ,kde maji jistotu,ze se neozvou a ti si to vybiji zase na nekom jinem a tak porad do kola
az si lidi uvedomi co dokaze usmev,vlidne slovo a ucta k druhemu tak bude v CR lepe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
22.2.12 08:02

:lol: :lol: :lol:
a ještě kdyby uměl mluvit, by mohl říct : " tak co jeee? kde to vázne? " :lol: :lol:

Tera:)1 píše:
teďka mě napadla jedna historka mého manži který je řidič busu :D
Jednou si tak jede linku a na zastávce mu vběhne do autobusu pes (voříšek šátek kolem krku :) ) tak se dívá a páníček nikde, pesan si normálka proběhne dozadu hupne si na sedadlo vedle jiného cestujícího a čeká kdy se rozjede jako by se nic nestalo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
22.2.12 09:09

Když jsem jezdila busem do školy, tak přede mnou nastupovala paní s asi 4-letou dcerkou a musela za ní platit celé jízdné, protože pro holčičku neměla průkazku ČSAD, že jí ještě není 15 let :roll: No, řidič - vůl, no :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.2.12 12:42
mmonica píše:
nulu86 píše:
mmonica píše:
nulu86 píše:
bohuzel a proto to v CR vypada jak to vypada,lidi misto aby resily sve problemy u toho kdo je zpusobuje,tak se vozi po jinych,po slabsich a nebo po tech ,kde maji jistotu,ze se neozvou a ti si to vybiji zase na nekom jinem a tak porad do kola
az si lidi uvedomi co dokaze usmev,vlidne slovo a ucta k druhemu tak bude v CR lepe

Lepe bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.2.12 12:49
lenulik píše:
Jen na odlehčení, vzpomněla jsem si na zážitek mého známého, kterého řidič nevzal do autobusu s 20 kg štěnětem, že by mu to tam mohl počůrat, že jedině v tašce :think: tak koupil tu největší čínskou tašku, do dna vystříhnul 4 otvory na nohy, na psa to navlékl a normálně ho nesl za ty ucha v tašce, pes nebyl vidět, jen pod taškou capaly ty nožičky :)

Tohle bych chtela videt :palec: :mrgreen: supr historka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
22.2.12 14:43
74paja píše:
Nejsem ridic autobusu, ale dokazu si predstavit jeho bezny pracovni den: rano vstavam v pul ctvrte a chvatam do autobusu do ktereho mi kolega opet zapomnel dotankovat naftu, mechanici neopravili co meli a strojek na listky se zasekava. Nikoho to netrapi. Nabiram prvni cestujici. Nikoho nenapadne ani pozdravit, jen zamumlaji misto cilove stanice. Zadny usmev nebo dobre ranko. Penize mi podavaji rukou, do ktere si pred chvilkou utirali usmrkany nos :? Dal bych si horky kafe, chjo. Chvatam na dalsi zastavku, aby si pani Vomackova zase nestezovala, ze jsem prijel o dvacet sekund pozdeji. Co na tom, ze to cestou dozenu. Kurnik, potreboval bych na zachod… Vola mi sefova, ze o vikendu bych mohl jezdit ty zajezdy, jak minule rikala… se ji na to vybodnu, kdyz mi neplati cekacky. Hodinu trcim v nejakym zapadakove, zadarmo - prostoje se neplati, to kafe by fakt bodlo! Nabiram decka do skoly. Nikoho ani nenapadne mi ukazat prukazku, dyt prece jezdej kazdej den a musim je poznat. Netrapi je, ze kdyz mi prijde kontrola a oni tu prukazku mit nebudou, ze nekdo bude patrat po duvodu, proc jsem jim dal slevneny listek. Nastupuje holcicka se psem. Ten se samozrejme pocural na zem. Doprdele, ze jsem si zapomnel ty gumovy rukavice… Je to parada vytirat tu podlahu a predstavovat si, kdo tam naplival. Taky je bajecny odlepovat zvejkacky ze sedadel a vybirat papirky pozastrkovany mezi sedadlama. Zeru svacinu z papiru a rad bych si aspon nekde umyl ruce. Vecer pocitam trzbu a zjistuju, ze jsem nekde nekomu blbe vydal. Doprdele, zas to budu muset doplatit ze svyho. To se nepriznaj, ze jim davam vic, to neeeeee. Je sest vecer a jdu konecne domu… Nesnasim lidi! :mrgreen:

Vážně vypadáš jako řidič busu :mrgreen: Ono to takhle nějak fakt je, mám dva kousky doma :jazyk: Je to fakt o lidech, nejen o řidičích ale i cestujících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
22.2.12 14:52

Jo holky a historek k popukání se u nás najde… :mrgreen: No občas i pořádnému nas..ní, zvlášť když jsem donucena jít prát sedadla po nějakém čuněti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.2.12 18:06

Taky mám zkušenost s protivnými řidiči. Pes ať si opravdu počůrá raději paničku, než sedačku. A ty jsi toho řidiče slušně požádala, jestli tě pustí předními dveřmi? U nás se přední taky neotevírají, pokud už nikdo nenastupuje, ale na slušné slovo slyšeli vždycky i řidiči hulváti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pitivi
11.3.12 13:31

A jaký by byl pro vás zážitek, sednout si na sedačku pochcanou od psa? Zase by jste štěkala po řidiči že si to nepohlídá. Přední dveře autobusu jsou uzpůsobeny pouze pro nástup, a i kdyby ne, tak by jste si měla zkusit otevírat zbytečně, nebo nechávat zbytečně dlouho otevřené př. dveře. Především v zimě, kdy na vás sněží a fučí chladný vítr. Konečně se mi začínají hojit omrzliny na ruce. A pokud je chodbička prázdná tak nevidím důvod proč vystupovat př. dveřmi. Pes může sedět na sedačce, ale musí mít kalhoty a nohy na zemi. :)
A jak si řidiče naučíte takoví budou, Aneb úsměv za úsměv. :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
1917
11.3.12 15:21

tohle jsem našla na stránkách ČSAD Dětské kočárky možno přepravovat POUZE rozložené (složené) dle druhu kočárku a typu autobusu v době snížených nároků na přepravu.Na lince je vyloučena přeprava živých zvířat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.3.12 15:35
lostrisis píše:
74paja píše:
Nejsem ridic autobusu, ale dokazu si predstavit jeho bezny pracovni den: rano vstavam v pul ctvrte a chvatam do autobusu do ktereho mi kolega opet zapomnel dotankovat naftu, mechanici neopravili co meli a strojek na listky se zasekava. Nikoho to netrapi. Nabiram prvni cestujici. Nikoho nenapadne ani pozdravit, jen zamumlaji misto cilove stanice. Zadny usmev nebo dobre ranko. Penize mi podavaji rukou, do ktere si pred chvilkou utirali usmrkany nos :? Dal bych si horky kafe, chjo. Chvatam na dalsi zastavku, aby si pani Vomackova zase nestezovala, ze jsem prijel o dvacet sekund pozdeji. Co na tom, ze to cestou dozenu. Kurnik, potreboval bych na zachod… Vola mi sefova, ze o vikendu bych mohl jezdit ty zajezdy, jak minule rikala… se ji na to vybodnu, kdyz mi neplati cekacky. Hodinu trcim v nejakym zapadakove, zadarmo - prostoje se neplati, to kafe by fakt bodlo! Nabiram decka do skoly. Nikoho ani nenapadne mi ukazat prukazku, dyt prece jezdej kazdej den a musim je poznat. Netrapi je, ze kdyz mi prijde kontrola a oni tu prukazku mit nebudou, ze nekdo bude patrat po duvodu, proc jsem jim dal slevneny listek. Nastupuje holcicka se psem. Ten se samozrejme pocural na zem. Doprdele, ze jsem si zapomnel ty gumovy rukavice… Je to parada vytirat tu podlahu a predstavovat si, kdo tam naplival. Taky je bajecny odlepovat zvejkacky ze sedadel a vybirat papirky pozastrkovany mezi sedadlama. Zeru svacinu z papiru a rad bych si aspon nekde umyl ruce. Vecer pocitam trzbu a zjistuju, ze jsem nekde nekomu blbe vydal. Doprdele, zas to budu muset doplatit ze svyho. To se nepriznaj, ze jim davam vic, to neeeeee. Je sest vecer a jdu konecne domu… Nesnasim lidi! :mrgreen:
Vážně vypadáš jako řidič busu :mrgreen: Ono to takhle nějak fakt je, mám dva kousky doma :jazyk: Je to fakt o lidech, nejen o řidičích ale i cestujících…

Tak furt lepší než makat v tescu za kasou, no ne? ;) KAŽDÝ ZAMĚSTNÁNÍ MÁ NĚCO, proto nemusím být přece nasraná na celej svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
4.5.12 14:03
@LUaPE píše:
no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravce :D

O přepravku tu nejde, ale pes nemá co dělat na sedačce, má ho mín na zemi anebo držet na ruce. Já bych si na počůranou sedačku od psa taky sednout nechtěla. A co se týče předních dveří, tak je to normální, že se u příměstskejch autobusů vyléá jenom protředníma nebo zadníma dveřma a je to proto. Předníma se pouze nastupuje už spoustu let, protože lidi podváděli a lezli do busů bez placení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 08:44

:evil: Jednou jsem nastou pila do autobusu a davam prukazku a pořad to nešlo ařidič začne po mně řvat proč to tam davam že to nejde když tak mi to mohl říct normalně mněla jsem chuť mu urazit hlavu :x :twisted: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová