Řidič autobusu - zážitek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.2.12 22:31

Já Tě úplně chápu. Někteří řidiči jsou prostě hov*da. Já jsem jednou šla na bus, mám to z domova tři kilometry, byla jsem těhotná, na rizikovým a musela jsem nutně do města. Bylo asi dvacet čísel sněhu a bála jsem se autem. Ty tři kiláky jsem šla hodinu, bolelo mě břicho, musela jsem pomalu. Pak stojím na zastávce a to hovado mi nezastavilo. Tak jsem šla zase hodinu zpátky domů. Musel pro mě přijet manžel (v práci mu to sotva dovolili)a pak jsem si šla stěžovat. Musela jsem popsat, jak autobus vypadal, jakej tam byl řidič, prostě mi vůbec nevřili. No, a pak toho vola zavolali, a on mě normálně zapřel, prý tam nikdo nebyl. A skončilo to tím, že je to moje tvrzení proti jeho :pocitac: .

A ještě jedna historka. Klučina (asi 10 let) jel ze školy, v autobusu se pozvracel a řidič mu nedovolil vystoupit. Dovezl ho až na konečnou, 15 km od domova, a tam ho to nechal uklidit. Pro kluka pak museli rodiče a taky si stěžovali, veřejně, jen nevím, co to mělo za následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 22:33

Musím přiznat, že nic zvláštního tam nevidím.. A asi proto, že s takovým chováním jsem se setkávala často., že řidič už na někoho houkl ..
No psa na sedačce ne.. Asi na ni houkl aby tam pes neseděl a to vystupování nevím, ale předními dveřmi se nevystupuje.. To bych ani nezkoušela :mrgreen:
Ale jasně… záleží jakým stylem to řidič řekl, ale je pravdou, že když u nás na vesnici jezdíme autobusem, taktoto ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.2.12 22:35
74paja píše: :lol: Ale ja jen chtela naznacit, ze bychom meli byt VSICHNI na sebe slusni :kytka:

Já si dělala srandu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 22:35

Jinak mám taky pár zážitku…Jako holky jsme se taky prodíraly přes lidi k před ním dveřím- protože jsme stáli tak ob 4 lidi a autobus byl narvaný, tak se nebudem prodírat až na konec- byl vyloženě narvaný i v uličce.. Když jsme se prodrali pracně i přes ty 4 lidi tak řekl, neotevřu , neumíte číst a my jsme museli se prodírat přes celý narvaný až dozadu - a to orpavdu lidi stály na sebe namačkaní a děti sbatohama do školy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.2.12 22:37
Adriana píše:
mmonica píše:
Adriana píše:
Tak jsem se dneska s dcerkou vydala po delší době ČSAD z naší vesničky do města.Vše bylo skvělý,než jsme nastoupily do autobusu.Pan řidič sotva se rozjel, docela hnusně sjel holčinu s pejskem(jorkšírek), at si toho psa dá na sebe.A polohlasně dodal (seděly jsme za ním) ať pochčíje jí a ne sedačku 8o :cert: .Pak jsme měly vystupovat, vzala jsem malou do náručí a chtěla vystoupit předními dveřmi, kterými už nikdo nenastupoval.Pán mi docela zhusta oznámil, že dveře uprostřed jsou dost velký a přední mi neotevřel :cert: :cert: :cert: :cert: .Tak jsem vystoupila prostředními.Jako co si myslí :cert: ?Úplně mi hejbnul žlučí!Fuj, některý lidi jsou pěkný hovada.Ach jo..
ja bych se na nej sladce usmala a zeptala bych se „to se chovate pokazde jako hulvat a nebo mate jenom spatny den ?“Jinak to s takovyma lidma nejde,cim vic jsou protivni tim vic ja delam,ze jsem v pohode a absolutne v klidu
Bohužel,neumím tak rychle a skvěle reagovat :mrgreen: .Pak když je „po“ tak mám spoustu nápadů jak takový jako on setnout :D .No už se nemůžu dočkat až pojedu znova,vemu si inspiraci :mrgreen: :kytka:

jde o cvik,taky jsem to driv neumela
ale jinak cvicnych objektu je plno,takze ma clovek na kom trenovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2271
21.2.12 22:40
mmonica píše:
Adriana píše:
mmonica píše:
Adriana píše:
Tak jsem se dneska s dcerkou vydala po delší době ČSAD z naší vesničky do města.Vše bylo skvělý,než jsme nastoupily do autobusu.Pan řidič sotva se rozjel, docela hnusně sjel holčinu s pejskem(jorkšírek), at si toho psa dá na sebe.A polohlasně dodal (seděly jsme za ním) ať pochčíje jí a ne sedačku 8o :cert: .Pak jsme měly vystupovat, vzala jsem malou do náručí a chtěla vystoupit předními dveřmi, kterými už nikdo nenastupoval.Pán mi docela zhusta oznámil, že dveře uprostřed jsou dost velký a přední mi neotevřel :cert: :cert: :cert: :cert: .Tak jsem vystoupila prostředními.Jako co si myslí :cert: ?Úplně mi hejbnul žlučí!Fuj, některý lidi jsou pěkný hovada.Ach jo..
ja bych se na nej sladce usmala a zeptala bych se „to se chovate pokazde jako hulvat a nebo mate jenom spatny den ?“Jinak to s takovyma lidma nejde,cim vic jsou protivni tim vic ja delam,ze jsem v pohode a absolutne v klidu
Bohužel,neumím tak rychle a skvěle reagovat :mrgreen: .Pak když je „po“ tak mám spoustu nápadů jak takový jako on setnout :D .No už se nemůžu dočkat až pojedu znova,vemu si inspiraci :mrgreen: :kytka:
jde o cvik,taky jsem to driv neumela
ale jinak cvicnych objektu je plno,takze ma clovek na kom trenovat :mrgreen:

Zkusím potrénovat na panu řidiči :mrgreen: , uvidíme..Pak mám pár dalších adeptů na kom by to šlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 22:42

Naposledy jsem se vyloženě nasrala… Jela jsem zájezďákem a měla na klíně roční dítě, protože jsem musela kočárek složit.
A samozřejmě malý tam šahal na tu podložku na židličce, jak se dává pití a sklápěl ji a stavil. Nic jiného, žádné skákání a nebo křičení a pan řidič vzal mikforon a přes celý autobus zahlásil..
Vy co máte to dítě na klíně byl bych rád, kdyby autobus dojel do příští zastávky vcelku, udělejte si něco s tím dítětem..Trapas jak blázen :oops: A přitom co znám děti co vyvádějí v autobusu, tak malý byl slabý odvar, pouze si sklápěl tu podložku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.2.12 22:44
kvaček píše:
Naposledy jsem se vyloženě nasrala… Jela jsem zájezďákem a měla na klíně roční dítě, protože jsem musela kočárek složit.
A samozřejmě malý tam šahal na tu podložku na židličce, jak se dává pití a sklápěl ji a stavil. Nic jiného, žádné skákání a nebo křičení a pan řidič vzal mikforon a přes celý autobus zahlásil..
Vy co máte to dítě na klíně byl bych rád, kdyby autobus dojel do příští zastávky vcelku, udělejte si něco s tím dítětem..Trapas jak blázen :oops: A přitom co znám děti co vyvádějí v autobusu, tak malý byl slabý odvar, pouze si sklápěl tu podložku

„dítě nic nedělá, ty divné zvuky jdou z motoru, taky doufám, že autobus dojede vcelku…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.2.12 22:47

Ja si vzdycky vzpomenu na film „Ucastnici zajezdu“ a jak tam ten ridic pomalu zacina nenavidet vsechny cestuji, protoze mu nevracej ty hnedy plastovy drzaky na kelimky od kafe :lol:
Prominte holky, ja vam tu kazim to vase nastvany diskuzni tema :D
Ale je vazne zajimave, jakou primou umerou se cestujici nesnaseji s ridicema a naopak :think:

Příspěvek upraven 21.02.12 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.2.12 22:47

74paja tak ten den jsi napsala skoro dobře :lol: ještě bych dodala že zimní pneumatiky má jen každý druhý bus takže jsou rádi že se drží na cestě a poslouchat každou chvilku jaké si řidiči vydělají prachy a přitom jezdí za almužnu je taky super, jo a když se zdraží jízdé to je keců od cestujících a přitom za to ti řidiči nemůžou že.

a čistit posrané, poblité a pochcané sedačky mají skoro na dením pořádku :poblion:

jo jako jsou i protivní řidiči ale protivní lidi se najdou všude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.12 22:58

Já si prostě myslím, že když má řidič napsané, nedávejte tačky na sedáky, nevystupujte předními dveřmi, nestůjte vedle řidiče.. tak prostě lidi to dělat nemají..
Ono neni příjemné, když na člověka někdo zavrčí, ale si představte, že ten řidič tak je půl dne a pořád mu někdo tyto věcí dělá…Já bych asi taky už na někoho vypěnila

Příspěvek upraven 21.02.12 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.2.12 22:58
by mě zajímalo, jak jste tomu řidiči viděla do obličeje, že se ušklíbal, když vám naschvál ujel :lol:
LUCIPERKA-ddub píše:
No někteří autobusáci či tramvajáci sou opravdu hovada. Jela jsem do centra Olomouce, vystoupila z autobusu a přebíhala na tramvaj, která stála na zastávce. Chlap počkal až doběhnu a těsně před nastupem mi zavřel dveře před nosem a s pobaveným úšklebkem se rozjel. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
21.2.12 23:00
Verluka píše:
LUaPE píše:
Eemii píše:
Baslerinda píše:
Holčička měla mít psa v přepravce a pokud je někde ( v busu ) psáno, že se vystupuje zadními dveřmi, tak jsi prostě měla vystoupit těmi zadními, nechápu, nad čím se rozčiluješ.
No tak pes snad musi mit akorat nahubek,v prepravce byt nemusi,ne?Pokud to neni nejak zmenene :think:
no tak nevim jak by nekdo vezll vlcaka v prepravce :D
a co treba takovy vlkodav :mrgreen:

Řidič ale napomenul, že psa má mít na klíně a ne na sedačce - už jste někdy viděly vlkodava v autobuse na sedačce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.2.12 23:07

Jako bývalá řidička (teď na mateřské) se doopravdy bavím :lol: Neberte to jako posměšek, ale zajímalo by mě, kolik z vás se kdy rozkřiklo třeba na doktora, protože byl protivnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.2.12 23:09
nulu86 píše:
Jako bývalá řidička (teď na mateřské) se doopravdy bavím :lol: Neberte to jako posměšek, ale zajímalo by mě, kolik z vás se kdy rozkřiklo třeba na doktora, protože byl protivnej :mrgreen:

asi tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová