Překlepy na telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75701
17.8.21 00:42
@bse.pedro píše:
Nejsi nějaká přidrzlá… :nevim: :cert: :cert: :cert:
Za prvé nejsem histerickej a za druhý mám supermoderní telefon, kterej umí telefonovat i psát esemesky i dokonce fotit a má barevnej displej:jazyk: 8) A je tak malej, že se mi vejde do igelitky… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

Tu černožlutou izolačku, co jsi odloup v práci z horního schodu a přilepit s ní stále odpadávající baterii ke zbytku mobilu, nemůžeš vydávat za barevný display. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
17.8.21 00:50
@sirikit píše:
@Janli @bse.pedro Kdybyste nebyli namistrovaní s flaškama a jeli si čučo z krabky, máte následnou šavli již v ceně výrobku. 8)

No jóóó… Člověk se hold má furt co /č/učit… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.21 00:53
@sirikit píše:
@Janli @bse.pedro Kdybyste nebyli namistrovaní s flaškama a jeli si čučo z krabky, máte následnou šavli již v ceně výrobku. 8)
Čučo z krabky…no, to by asi šavle byla… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23961
17.8.21 00:54
@sirikit píše:
Tu černožlutou izolačku, co jsi odloup v práci z horního schodu a přilepit s ní stále odpadávající baterii ke zbytku mobilu, nemůžeš vydávat za barevný display. :roll:

Náhodou už mám i modrobílou… Od nějakých nábytkářů… Je na ní nápis, teď si nevzpomenu úplně přesně, ale něco jako „regál“ nebo „police“… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
17.8.21 00:56
@Janli píše: Čučo z krabky…no, to by asi šavle byla… :mrgreen:

Bodejť by neééé, když ho lemtáš přímo z krabice… :roll: Zvíře… :roll: :roll: :roll:
Mi inteligenti ho srkáme ze skleniček na sťopce… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75701
17.8.21 06:13
@bse.pedro píše:
Bodejť by neééé, když ho lemtáš přímo z krabice… :roll: Zvíře… :roll: :roll: :roll:
Mi inteligenti ho srkáme ze skleniček na sťopce… :pankac: 8)

Jo, takovejch plastovejch úzkejch, co dává sestřička na urologii, když Tě posílá pro vzorek na WC, viď? :pankac:
Jsem koukala, že z nich máš v kredenci soupravu na lepčí, jak jsem tenkrát s díky odmítla přípitek, páč jsem byla vozem. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.21 10:43
@bse.pedro píše:
Mi inteligenti ho srkáme ze skleniček na sťopce… :pankac: 8)

Prosím tě, já ty tvoje hořtičáky viděla, ani nálepky jsi z nich neumyl a děláš hógofógo…

• Citovat
  • Upravit
23961
17.8.21 18:30
@sirikit píše:
Jo, takovejch plastovejch úzkejch, co dává sestřička na urologii, když Tě posílá pro vzorek na WC, viď? :pankac:
Jsem koukala, že z nich máš v kredenci soupravu na lepčí, jak jsem tenkrát s díky odmítla přípitek, páč jsem byla vozem. :andel:

Připravila ses o skvělý degustační zážitek… Měl jsem zrovna archivní jablečné krabicové víno z r. 2006… :pankac: 8) A plastový šampusky jsou nejlepčí, věčinou vydrží ikdyš spadnou nazem, skleněný se hnetka rostřískaj… :? :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
17.8.21 18:34
@Janli píše:
Prosím tě, já ty tvoje hořtičáky viděla, ani nálepky jsi z nich neumyl a děláš hógofógo…

Náhodou… Nejlepčí vinný skleničky značkový… Já piju nejrači z tý s Rumcajsem nebo s Křemílkem… :pankac: 8) A na archivní jablečný víno a archivní burčák jsou ideální, vynikne v nich ten bukét… 8) 8) 8)
Ale to se hold těžko vysvětluje barbarům, jako jsi ty… :roll: :nevim: 8) Bez urážky, ale s tebou bych do vinnýho sklípku jet nechtěl, bylo by mi za tebe trapně… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.21 23:11
@bse.pedro píše:
Náhodou… Nejlepčí vinný skleničky značkový… Já piju nejrači z tý s Rumcajsem nebo s Křemílkem… :pankac: 8) A na archivní jablečný víno a archivní burčák jsou ideální, vynikne v nich ten bukét… 8) 8) 8)
Ale to se hold těžko vysvětluje barbarům, jako jsi ty… :roll: :nevim: 8) Bez urážky, ale s tebou bych do vinnýho sklípku jet nechtěl, bylo by mi za tebe trapně… :roll: :nevim: 8)

Jo, jo…teď se děláš, ale kdyby sis posledně nevylil hlavu do prázdna, tak si možná i vzpomeneš, kde jsme spolu byli…a to jsi se teda nestyděl… 8) 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
23961
17.8.21 23:19
@Janli píše:
Jo, jo…teď se děláš, ale kdyby sis posledně nevylil hlavu do prázdna, tak si možná i vzpomeneš, kde jsme spolu byli…a to jsi se teda nestyděl… 8) 8) 8)

Esli myslíš tu svigrspárty, tak tu si fakt nepamatuju a ani si nepamatuju, že sme na ní byli… :roll: :nevim: 8) A co si nepamatuju, to se nepočítá… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.8.21 23:24

Jednou jsem na tlačítkovém telefonu napsala svému kamarádovi

• Jak ses vy.sral? (vyspal)
  • Děkuji za optání. Dobře.
    :mrgreen:

A k snídani jsem měla šuknu (šunku), ale to se neupsal telefon, ale já 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.21 23:27
@bse.pedro píše:
Esli myslíš tu svigrspárty, tak tu si fakt nepamatuju a ani si nepamatuju, že sme na ní byli… :roll: :nevim: 8) A co si nepamatuju, to se nepočítá… :pankac: 8)
Á, tak to si zase nepamatuju já… :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
23961
17.8.21 23:29
@Janli píše: Á, tak to si zase nepamatuju já… :think: :think:

A při tom se ti to taáááák líbilo… ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.8.21 23:30
@bse.pedro píše:
A při tom se ti to taáááák líbilo… ;) 8)

To věřím… 8) 8) 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí