Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bse.pedro píše:
Nejsi nějaká přidrzlá…![]()
![]()
![]()
Za prvé nejsem histerickej a za druhý mám supermoderní telefon, kterej umí telefonovat i psát esemesky i dokonce fotit a má barevnej displej …![]()
A je tak malej, že se mi vejde do igelitky…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu černožlutou izolačku, co jsi odloup v práci z horního schodu a přilepit s ní stále odpadávající baterii ke zbytku mobilu, nemůžeš vydávat za barevný display. ![]()
@sirikit píše:
@Janli @bse.pedro Kdybyste nebyli namistrovaní s flaškama a jeli si čučo z krabky, máte následnou šavli již v ceně výrobku.
No jóóó… Člověk se hold má furt co /č/učit…
![]()
@sirikit píše:Čučo z krabky…no, to by asi šavle byla…
@Janli @bse.pedro Kdybyste nebyli namistrovaní s flaškama a jeli si čučo z krabky, máte následnou šavli již v ceně výrobku.
@sirikit píše:
Tu černožlutou izolačku, co jsi odloup v práci z horního schodu a přilepit s ní stále odpadávající baterii ke zbytku mobilu, nemůžeš vydávat za barevný display.
Náhodou už mám i modrobílou… Od nějakých nábytkářů… Je na ní nápis, teď si nevzpomenu úplně přesně, ale něco jako „regál“ nebo „police“…
![]()
@Janli píše: Čučo z krabky…no, to by asi šavle byla…
Bodejť by neééé, když ho lemtáš přímo z krabice…
Zvíře…
![]()
Mi inteligenti ho srkáme ze skleniček na sťopce…
![]()
@bse.pedro píše:
Bodejť by neééé, když ho lemtáš přímo z krabice…Zvíře…
![]()
![]()
Mi inteligenti ho srkáme ze skleniček na sťopce…![]()
Jo, takovejch plastovejch úzkejch, co dává sestřička na urologii, když Tě posílá pro vzorek na WC, viď? ![]()
Jsem koukala, že z nich máš v kredenci soupravu na lepčí, jak jsem tenkrát s díky odmítla přípitek, páč jsem byla vozem. ![]()
@bse.pedro píše:
Bodejť by neééé, když ho lemtáš přímo z krabice…Zvíře…
![]()
![]()
Mi inteligenti ho srkáme ze skleniček na sťopce…![]()
Prosím tě, já ty tvoje hořtičáky viděla, ani nálepky jsi z nich neumyl a děláš hógofógo…
@sirikit píše:
Jo, takovejch plastovejch úzkejch, co dává sestřička na urologii, když Tě posílá pro vzorek na WC, viď?
Jsem koukala, že z nich máš v kredenci soupravu na lepčí, jak jsem tenkrát s díky odmítla přípitek, páč jsem byla vozem.
Připravila ses o skvělý degustační zážitek… Měl jsem zrovna archivní jablečné krabicové víno z r. 2006…
A plastový šampusky jsou nejlepčí, věčinou vydrží ikdyš spadnou nazem, skleněný se hnetka rostřískaj…
![]()
@Janli píše:
Prosím tě, já ty tvoje hořtičáky viděla, ani nálepky jsi z nich neumyl a děláš hógofógo…
Náhodou… Nejlepčí vinný skleničky značkový… Já piju nejrači z tý s Rumcajsem nebo s Křemílkem…
A na archivní jablečný víno a archivní burčák jsou ideální, vynikne v nich ten bukét…
![]()
Ale to se hold těžko vysvětluje barbarům, jako jsi ty…
Bez urážky, ale s tebou bych do vinnýho sklípku jet nechtěl, bylo by mi za tebe trapně…
![]()
@bse.pedro píše:
Náhodou… Nejlepčí vinný skleničky značkový… Já piju nejrači z tý s Rumcajsem nebo s Křemílkem…![]()
A na archivní jablečný víno a archivní burčák jsou ideální, vynikne v nich ten bukét…
![]()
![]()
Ale to se hold těžko vysvětluje barbarům, jako jsi ty…![]()
![]()
Bez urážky, ale s tebou bych do vinnýho sklípku jet nechtěl, bylo by mi za tebe trapně…
![]()
![]()
Jo, jo…teď se děláš, ale kdyby sis posledně nevylil hlavu do prázdna, tak si možná i vzpomeneš, kde jsme spolu byli…a to jsi se teda nestyděl…
![]()
@Janli píše:
Jo, jo…teď se děláš, ale kdyby sis posledně nevylil hlavu do prázdna, tak si možná i vzpomeneš, kde jsme spolu byli…a to jsi se teda nestyděl…![]()
![]()
Esli myslíš tu svigrspárty, tak tu si fakt nepamatuju a ani si nepamatuju, že sme na ní byli…
A co si nepamatuju, to se nepočítá…
![]()
Jednou jsem na tlačítkovém telefonu napsala svému kamarádovi
A k snídani jsem měla šuknu (šunku), ale to se neupsal telefon, ale já ![]()
@bse.pedro píše:Á, tak to si zase nepamatuju já…
Esli myslíš tu svigrspárty, tak tu si fakt nepamatuju a ani si nepamatuju, že sme na ní byli…![]()
![]()
A co si nepamatuju, to se nepočítá…
![]()
@Janli píše: Á, tak to si zase nepamatuju já…![]()
A při tom se ti to taáááák líbilo…
![]()