Vtipné přeslechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
725
15.8.21 23:13

Vtipné přeslechy

Máte nějaké vtipné historky s přeslechama? Dneska jsme se dívali na Nikdo není dokonalý a byla tam otázka, kolik je božích přikázání. Tak je chlap začal lovit v paměti a říká: „První…v jednoho boha věřiti budeš…“ A já slyším…jednou v bohaté řiti budeš… Záchvat smíchu byl nekonečnej 🤣 🤣…máte někdo něco podobnýho? Ráda bych se ještě zasmála 🤗 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
15.8.21 23:15

Ja jsem se jednou manzela, po konzumaci velkeho mnozstvi repy, ptala, jestli ma cervene hovinka. Prisel s cervenym vinkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.8.21 23:35
@Sardelka píše:
Ja jsem se jednou manzela, po konzumaci velkeho mnozstvi repy, ptala, jestli ma cervene hovinka. Prisel s cervenym vinkem :lol:

Tak to manžel " slyšel dobře " 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.8.21 23:48

Podelim se ne s preslechem, ale s automatickym opravovanim slov na mobilu. V takove rozvasnene konverzaci jsem napsala romanticky - chci byt s tebou - dala odeslat a nevenovala tomu pozornost. Pak prichazely divne zpravy, koukam na to, a mobil nenapsal „chci byt s tebou“ ale „chci byt s zenou“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.8.21 23:50
@Capricorn61 píše:
Podelim se ne s preslechem, ale s automatickym opravovanim slov na mobilu. V takove rozvasnene konverzaci jsem napsala romanticky - chci byt s tebou - dala odeslat a nevenovala tomu pozornost. Pak prichazely divne zpravy, koukam na to, a mobil nenapsal „chci byt s tebou“ ale „chci byt s zenou“ :mrgreen:
😂 😂 😂 to muselo být pro dotyčného překvapení 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.8.21 23:52

@kubmaja02 myslim, ze vetsi prekvapeni to bylo pro me :mrgreen: ja si to vzdycky kontroluji a takovy preklep :mrgreen: ale aspon byla sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
15.8.21 23:59

Měřím 156cm a jeden chlap mi říká „Tak to jsi skladná“ a já „Co? Já nejsem z Kladna, ale z Prahy“.

• Citovat
  • Upravit
836
16.8.21 00:04

Nepřeslechla jsem se já, ale naše babička. Syn má teď období, kdy ho strašně zajímá, kdo má pinďu. Vzala si ho na prázdniny a volá mi, úplně zděšená, že seděla vedle malýho na gauči a on se jí z ničeho nic zeptal, jestli má pindu, že kde to slyšel :lol: :lol: U nás doma se totiž vždycky říkalo, že kluci mají ptáčka a holky kačenky, tak ji to ani nenapadlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
16.8.21 06:31
@Capricorn61 píše:
Podelim se ne s preslechem, ale s automatickym opravovanim slov na mobilu. V takove rozvasnene konverzaci jsem napsala romanticky - chci byt s tebou - dala odeslat a nevenovala tomu pozornost. Pak prichazely divne zpravy, koukam na to, a mobil nenapsal „chci byt s tebou“ ale „chci byt s zenou“ :mrgreen:
:mrgreen:

Moje kolegyne byla asi dysgrafička/dyslektička, jinak si neumim vysvetlit, proc se v mailech loucila douškou: ‚dekuji Vam za spoluprcá a zůstávám s podrazem‘ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.8.21 07:54

Já se spíš přeříkávám, manžel má ze mě hroznou srandu :-) ale co se nám stává, tak třeba, že něco řekneme a v televizi na to navážou. Třeba u nás tehdy běžela Godzila a mamka se táty ptala, kolik chce knedlíků a on řekl 3. A hned na to, jak ve filmu našli ty vajíčka, tak tam říkají: jen 3? A nebo tuhle jsem říkala manželovi, že malého to v lehátku tak dlouho bavit nebude a v televizi běželo hned na to: ale bude 😀 stává se toho více, ale už to i zapomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.8.21 07:55

Jo a ještě v tv běžela upoutávka na nějaký film s Nicolsnem a já říkám, že Nicolsna nemám ráda a tam zrovna říkali: vy nemáte rád nikoho 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 09:30

@FlorenceF Jenkins to spis vypada taky na autokorekt :mrgreen: spis me udivuje ze si toho nevsimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
16.8.21 09:59
@Capricorn61 píše:
@FlorenceF Jenkins to spis vypada taky na autokorekt :mrgreen: spis me udivuje ze si toho nevsimla :lol:

To je tak 15 let stara historka, tehda to jeste nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.21 10:07
@Katka372 píše:
Jo a ještě v tv běžela upoutávka na nějaký film s Nicolsnem a já říkám, že Nicolsna nemám ráda a tam zrovna říkali: vy nemáte rád nikoho 😀

To je super :lol:
Něco podobného se mi taky stává, ale obratem zapominam. Jen pak vždycky řeknu - vidíš, v televizi to taky říkali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.21 10:09

A už jsem to tady někde psala, ale jednou jsem Instalaterovi psala, ať se mi ozve, ze taky potrebuju poresit…. A místo poresit mi to napsalo potesit. No, nereagoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí