Vtipné přeslechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
16.8.21 10:15

A kdysi dávno, když jsem šla kamarádce v Anglii za družičku, řekla jedna moje známá v ČR - tady chodí za družičky malé roztomilé holčičky a tam staré dě. ky ( chtěla říct dívky, ale to ji tam taky nepasovalo) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 16:20

@FlorenceF Jenkins jo takhle, no tak to by me teda zajimalo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10592
16.8.21 16:44

To já jsem jednou na pláži už tak v polospánku pořád slyšela nějakou paní, jak volá: „Máňo, Máňo“ Už to chvíli trvalo a tak říkám manželovi: Doprčic tak kde je ta Máňa, že se jí neozve ať je tady klid. Nakonec se ukázalo, že paní volala Haló, haló a měla nějaké potíže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
16.8.21 16:52

To je pěkná diskuze :mrgreen:
Bohužel ale nemám čím přispět, tak aspoň pochválím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.8.21 18:18

Jednou si k nám přišel objednat zboží pan Papoušek. A tak se ptám napíšu to na jaké jméno? Pán povídá : Papoušek a já rozumněla Teploušek. Tak se ještě dotážu : Teploušek? Samozřejmě na mě pan Papoušek koukal jako na blbku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.8.21 20:14
@alena1995 píše:
Měřím 156cm a jeden chlap mi říká „Tak to jsi skladná“ a já „Co? Já nejsem z Kladna, ale z Prahy“.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
16.8.21 21:41
  • Citovat
  • Upravit
7354
16.8.21 21:59

Kdysi dávno jsme s kamarádkou převracely ve slovech slabiky, aby nám nikdo nerozumněl, o čem se bavíme. Takže to vypadalo třeba takhle: Míšrozu šína číře? (Rozumíš naší řeči?) Přesně tím vyzkoušela kamarádka svou maminku. A ona na to:
Kdo visí na šňůře?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.8.21 22:07

Skvely :D, diky vsem… trochu lituju, ze jsem si toho za svůj život víc nezapsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.8.21 22:15

Ale muzu sem pridat jeden prepis ze sve lekarenske praxe :D…bylo nebylo, kdysi prisla k nam do lekarny postarsi pani s nakupnim seznamem, tak jsem ji dle seznamu nanosila pozadovane pripravky a vykladala ji o nich nezbytne skutecnosti, az jsem se u jednoho pripravku zarazila, neb na listecku se skvel napis PIČIÓL 😂 😂 😂…chvilu jsem na to hledela, pak mi zacaly cukat koutky, tak jsem zalitla do zazemi, ukazala kolegyni, a chvilu jsme se tomu obe rehtaly jak kone 😀. Pak jsem se teda vratila, a zacala jsem se opatrne vyptavat, zda tim ma byt myslen lubrikacni gel :D nakonec to byl Pityol, ukazalo se, ze seznam psal jeji manzel a chtel si z ni udelat srandu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.8.21 22:18
@Lucie142 píše:
A už jsem to tady někde psala, ale jednou jsem Instalaterovi psala, ať se mi ozve, ze taky potrebuju poresit…. A místo poresit mi to napsalo potesit. No, nereagoval :lol:

Tak to me rozbilo 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 22:26

@kubmaja02 Ale ja bych se nedivila, kdyby tomu tak rikali. 😂 Protoze ja taky mam pro urcite veci urcite nazvy, zkomoleniny, ze to rikam, jak kdyby se to tak melo jmenovat. :mrgreen: Treba nemam psa, ale pesa. Jdu s pesem. A tak to sklonuji schvalne blbe. :mrgreen: coz mi pripomnelo - kdyz jsem chlapovi, ze uz mam pesa, tak mi to mobil opravil na prsa. Tak se radoval marne, ze mi porostly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.8.21 22:33

@Capricorn61 no, ona moc nevěděla, co tím bylo myšleno 😁 to pak napadlo tu kolegyni 😁 to s tím pesem je taky dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 22:43

@kubmaja02 Jeste jsem si vzpomnela, prisel nam do obchodu vietnamec a moc neumel cesky. A rika kolegyni (cti si to s tim jejich prizvukem a „žvatlaninou“) - kondomy? A ona - no tam jsou v regalu. A on zas kondomy? Nedomluvil se a odesel. A ona - ty vole, co kdyz se ptal „kolik je hodin?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
17.8.21 20:31
@Capricorn61 píše:
@kubmaja02 Ale ja bych se nedivila, kdyby tomu tak rikali. 😂 Protoze ja taky mam pro urcite veci urcite nazvy, zkomoleniny, ze to rikam, jak kdyby se to tak melo jmenovat. :mrgreen: Treba nemam psa, ale pesa. Jdu s pesem. A tak to sklonuji schvalne blbe. :mrgreen: coz mi pripomnelo - kdyz jsem chlapovi, ze uz mam pesa, tak mi to mobil opravil na prsa. Tak se radoval marne, ze mi porostly. :mrgreen:

No jo, při návratu domů autem přes temný bukový les místní silnicí přes kopec a serpentiny, tak vždy táta říkal: černý pese, kde jsi v lese?
Už je to spousta let a pokaždé, když tamtudy jedeme „k našim“ si na to vzpomenu a poslední dobou to už i říkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí