Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A kdysi dávno, když jsem šla kamarádce v Anglii za družičku, řekla jedna moje známá v ČR - tady chodí za družičky malé roztomilé holčičky a tam staré dě. ky ( chtěla říct dívky, ale to ji tam taky nepasovalo)
![]()
@FlorenceF Jenkins jo takhle, no tak to by me teda zajimalo! ![]()
To já jsem jednou na pláži už tak v polospánku pořád slyšela nějakou paní, jak volá: „Máňo, Máňo“ Už to chvíli trvalo a tak říkám manželovi: Doprčic tak kde je ta Máňa, že se jí neozve ať je tady klid. Nakonec se ukázalo, že paní volala Haló, haló a měla nějaké potíže
To je pěkná diskuze ![]()
Bohužel ale nemám čím přispět, tak aspoň pochválím.
Jednou si k nám přišel objednat zboží pan Papoušek. A tak se ptám napíšu to na jaké jméno? Pán povídá : Papoušek a já rozumněla Teploušek. Tak se ještě dotážu : Teploušek? Samozřejmě na mě pan Papoušek koukal jako na blbku ![]()
@alena1995 píše:
Měřím 156cm a jeden chlap mi říká „Tak to jsi skladná“ a já „Co? Já nejsem z Kladna, ale z Prahy“.
Kdysi dávno jsme s kamarádkou převracely ve slovech slabiky, aby nám nikdo nerozumněl, o čem se bavíme. Takže to vypadalo třeba takhle: Míšrozu šína číře? (Rozumíš naší řeči?) Přesně tím vyzkoušela kamarádka svou maminku. A ona na to:
Kdo visí na šňůře?? ![]()
Skvely
, diky vsem… trochu lituju, ze jsem si toho za svůj život víc nezapsala ![]()
Ale muzu sem pridat jeden prepis ze sve lekarenske praxe
…bylo nebylo, kdysi prisla k nam do lekarny postarsi pani s nakupnim seznamem, tak jsem ji dle seznamu nanosila pozadovane pripravky a vykladala ji o nich nezbytne skutecnosti, az jsem se u jednoho pripravku zarazila, neb na listecku se skvel napis PIČIÓL 😂 😂 😂…chvilu jsem na to hledela, pak mi zacaly cukat koutky, tak jsem zalitla do zazemi, ukazala kolegyni, a chvilu jsme se tomu obe rehtaly jak kone 😀. Pak jsem se teda vratila, a zacala jsem se opatrne vyptavat, zda tim ma byt myslen lubrikacni gel
nakonec to byl Pityol, ukazalo se, ze seznam psal jeji manzel a chtel si z ni udelat srandu 😁
@Lucie142 píše:
A už jsem to tady někde psala, ale jednou jsem Instalaterovi psala, ať se mi ozve, ze taky potrebuju poresit…. A místo poresit mi to napsalo potesit. No, nereagoval
Tak to me rozbilo 🤣 🤣
@kubmaja02 Ale ja bych se nedivila, kdyby tomu tak rikali. 😂 Protoze ja taky mam pro urcite veci urcite nazvy, zkomoleniny, ze to rikam, jak kdyby se to tak melo jmenovat.
Treba nemam psa, ale pesa. Jdu s pesem. A tak to sklonuji schvalne blbe.
coz mi pripomnelo - kdyz jsem chlapovi, ze uz mam pesa, tak mi to mobil opravil na prsa. Tak se radoval marne, ze mi porostly. ![]()
@Capricorn61 no, ona moc nevěděla, co tím bylo myšleno 😁 to pak napadlo tu kolegyni 😁 to s tím pesem je taky dobrý ![]()
@kubmaja02 Jeste jsem si vzpomnela, prisel nam do obchodu vietnamec a moc neumel cesky. A rika kolegyni (cti si to s tim jejich prizvukem a „žvatlaninou“) - kondomy? A ona - no tam jsou v regalu. A on zas kondomy? Nedomluvil se a odesel. A ona - ty vole, co kdyz se ptal „kolik je hodin?“ ![]()
@Capricorn61 píše:
@kubmaja02 Ale ja bych se nedivila, kdyby tomu tak rikali. 😂 Protoze ja taky mam pro urcite veci urcite nazvy, zkomoleniny, ze to rikam, jak kdyby se to tak melo jmenovat.Treba nemam psa, ale pesa. Jdu s pesem. A tak to sklonuji schvalne blbe.
coz mi pripomnelo - kdyz jsem chlapovi, ze uz mam pesa, tak mi to mobil opravil na prsa. Tak se radoval marne, ze mi porostly.
No jo, při návratu domů autem přes temný bukový les místní silnicí přes kopec a serpentiny, tak vždy táta říkal: černý pese, kde jsi v lese?
Už je to spousta let a pokaždé, když tamtudy jedeme „k našim“ si na to vzpomenu a poslední dobou to už i říkám ![]()