Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
769
4.8.21 17:45

Hádky s Frei2

Dobrý den!
Na žádost místních dam a adminů zakládám vlastní diskuzi. Jelikož jsem zakladatel, tak určuji pravidla a ty jsou následující:
1. Nic není off topic, ergo všechno souvisí se vším
2. Nikdo si nebude na nic stěžovat adminům
3. Kdokoliv se bude chtít zapojit do konverzace má povinnost pročíst celou předcházející diskuzi, aby byl v obraze.
4. Bez nadávek, používejme argumenty

Tímto zvu k pokračování debaty především místní klevety @topazio @warita @alejandra + ty ostatní, kde už se mi nechce hledat přezdívky, můžete je přizvat. Máte povolení. Ostatním doporučuji před zapojením do debaty pročíst diskuzi o trapasech na rande, nebo tak nějak se to jmenovalo, můžete doplnit odkaz. Máte povolení. To je na úvod vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
4.8.21 17:46

Hele, ja se s tebou ale nechci hadat ;)

Zij a nech zit je moje motto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
4.8.21 17:56
@Frei2 píše:
Dobrý den!
Na žádost místních dam a adminů zakládám vlastní diskuzi. Jelikož jsem zakladatel, tak určuji pravidla a ty jsou následující:
1. Nic není off topic, ergo všechno souvisí se vším
2. Nikdo si nebude na nic stěžovat adminům
3. Kdokoliv se bude chtít zapojit do konverzace má povinnost pročíst celou předcházející diskuzi, aby byl v obraze.
4. Bez nadávek, používejme argumentyTímto zvu k pokračování debaty především místní klevety @topazio @warita @alejandra + ty ostatní, kde už se mi nechce hledat přezdívky, můžete je přizvat. Máte povolení. Ostatním doporučuji před zapojením do debaty pročíst diskuzi o trapasech na rande, nebo tak nějak se to jmenovalo, můžete doplnit odkaz. Máte povolení. To je na úvod vše.

Mne teda taky prijde divny psat, ze je divny, kdyz se zena necha pozvat na veceri a vztah pak nechce. To je tech 300 Kc takova palka nebo co? Navic prece nezves nejakou zenu kazdy den nekam, tak proc z toho delat tohle. Zeny opravdu nejdou na veceri s nekym kvuli usetrenym 300 Kc. Vsak nikoho nezvi, kdyz nechces a mas pocit, ze te nekdo vyuziva. Tezko muze zena hned vedet, ze s nekym bude mit vztah, kdyz ho videla parkrat, ne? Tak zvi teda az tehdy, kdy se znate vice. To mas ale stejne i s kinem, divadlem, cimkoli, kam pozves. Musis teda zvat jen na prochazky, kdyz ti to tak vadi. Rada zen dnes i nabidne, ze za sebe zaplati, ale proste fakt vypada blbe, kdyz se chces hadat o 300 Kc nebo nevim, kolik ta vecere stoji. Vyberu tedy restauraci, kde nemusim platit vice, nez chci, ne? Nebo pozvu do kavarny na kavu a zakusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
4.8.21 17:59
@Frei2 píše:
4. Bez nadávek, používejme argumenty

Seš kikot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.21 18:01

@Josefuna, ja myslim, ze ono ani tak nejde o ty penize, ale fakt, ze ta zena nema zajem. Proste posramocene ego.

Jeho vytocilo i to, ze ja si vazim sveho casu a pozornosti, ktere tomu muzi venuju, takze ackoliv zajem o vztah nemam, nepovazuju to za ztratu casu pro toho daneho ctitele. Proste si zajdeme nekam na sklenku ci veceri, hezky si popovidame, zasmeje me se a hotovo. Mam za to, ze se mu dostalo protihodnoty v podobe casu straveneho se mnou a s timto ma Frei problem.

Nechapu proc, a nechci to uz resit. To je boj s vetrnymi mlyny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.8.21 18:14
@warita píše:
@Josefuna, ja myslim, ze ono ani tak nejde o ty penize, ale fakt, ze ta zena nema zajem. Proste posramocene ego.

Jeho vytocilo i to, ze ja si vazim sveho casu a pozornosti, ktere tomu muzi venuju, takze ackoliv zajem o vztah nemam, nepovazuju to za ztratu casu pro toho daneho ctitele. Proste si zajdeme nekam na sklenku ci veceri, hezky si popovidame, zasmeje me se a hotovo. Mam za to, ze se mu dostalo protihodnoty v podobe casu straveneho se mnou a s timto ma Frei problem.

Nechapu proc, a nechci to uz resit. To je boj s vetrnymi mlyny.

Je třeba si uvědomit, že čas jsou peníze :)

Sousedka mi nedávno vyprávěla, že si zavolala opraváře pračky a ten si za větu „pračka nejde opravit“ řekl o pětikilo… :lol:

A tak to vidím i u sebe, pokud bych měla hodinu poslouchat kvílení nějakého chlapa ze seznamky, tak at si to zaplatí, pokud chce večeři.

Já jsem kvůli svému času chodila hlavně na procházku nebo na čaj, vodu, že jsem byla rychle pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.8.21 18:21

Ja asi nemam k tomuto co rict. Proste mi neprijde nic divneho na tom, ze jdou zena a muz na veceri, sklenicku, kafe, etc. Jeden zaplati a uz se treba dale nevidi. Nevim co je na tom nespravedliveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
4.8.21 18:23
@Němý Bobeš píše:
Seš kikot.

Voe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12881
4.8.21 18:27

Neznám pozadí, ale jen chci upozornit, že pravidla diskuse typu „nic se nenahlašuje adminům“ si sám určit nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
4.8.21 18:29
@Josefuna píše:
Mne teda taky prijde divny psat, ze je divny, kdyz se zena necha pozvat na veceri a vztah pak nechce. To je tech 300 Kc takova palka nebo co? Navic prece nezves nejakou zenu kazdy den nekam, tak proc z toho delat tohle. Zeny opravdu nejdou na veceri s nekym kvuli usetrenym 300 Kc. Vsak nikoho nezvi, kdyz nechces a mas pocit, ze te nekdo vyuziva. Tezko muze zena hned vedet, ze s nekym bude mit vztah, kdyz ho videla parkrat, ne? Tak zvi teda az tehdy, kdy se znate vice. To mas ale stejne i s kinem, divadlem, cimkoli, kam pozves. Musis teda zvat jen na prochazky, kdyz ti to tak vadi. Rada zen dnes i nabidne, ze za sebe zaplati, ale proste fakt vypada blbe, kdyz se chces hadat o 300 Kc nebo nevim, kolik ta vecere stoji. Vyberu tedy restauraci, kde nemusim platit vice, nez chci, ne? Nebo pozvu do kavarny na kavu a zakusek.

Večeřet je třeba každý den, a při 30 dnech v měsíci to je hnedle 9.000,– fuč :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
12501
4.8.21 18:33
@warita píše:

Nechapu proc, a nechci to uz resit. To je boj s vetrnymi mlyny.

Hlavne nevim, proc to resi, nekdo zve, nekdo ne, tak at nikoho nezve, ne?
Bezny muz snad nezve az tak casto ruzne zeny, aby ho to ruinovalo. Jestli pozval vice zen, ale zadna se uz nechtela videt, tak at teda nezve. Ovsem kdyby ty zeny byly takove, jak on pise, a slo jim o zaplacenou veceri, tak se nechaji dale zvat a utnou to treba az pri tretim pozvani. Ale jak je videt, zadne ta vecere za to nestoji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.8.21 18:35
@Josefuna píše:
Hlavne nevim, proc to resi, nekdo zve, nekdo ne, tak at nikoho nezve, ne?
Bezny muz snad nezve az tak casto ruzne zeny, aby ho to ruinovalo. Jestli pozval vice zen, ale zadna se uz nechtela videt, tak at teda nezve. Ovsem kdyby ty zeny byly takove, jak on pise, a slo jim o zaplacenou veceri, tak se nechaji dale zvat a utnou to treba az pri tretim pozvani. Ale jak je videt, zadne ta vecere za to nestoji :D

Někdy i doba, než vystydne čaj, může být nekonečně dlouhá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.8.21 18:40

Vidíte to a mne se i stávalo že žena zaplatila a byla neoblomná 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121986
4.8.21 18:48

Hele, teď mě napadlo: Můžu si taky založit diskusi s názvem Hádky s @hospodki? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
4.8.21 18:48
@david85lbc píše:
Vidíte to a mne se i stávalo že žena zaplatila a byla neoblomná 😄

Taky se mi to stalo, a přitom jsem ten sex s ní fakt nechtěl! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek