Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
4.8.21 19:54
@jege píše:
Tak to prr! @alejandra je příjemná mladá dáma a mám ji rád! Ostatní nevím, nemají tak hezké avatary, ale s @warita se také celkem často shodneme a @topazio mi přijde moc jednoduchá a radikální, takže jsem usoudil, že je asi dost mladá, nezkušená a všechno vidí moc černobíle.Jinak za mých mladých let platilo, že za ženu platí chlap a teď už to měnit nebudu, ale jelikož jsem líný skrblík, tak se mi nechce zvát ženy na večeři, divadla, kina a pod. jenom kvůli případnému sexu. U kamarádek je to jiné, tam mi ta vzájemná komunikace stojí jak za utracené peníze, tak i za promarněný čas. Hledání vážných známostí se mě už netýká, dávno jsem žádnou nehledal a ani po tom netoužím. :jazyk:

Jednoduchá nejsem. Radikální to možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.8.21 19:55
@Serpentini píše:
Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun :?

U nás i 40 Kč. Nekupuji ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 19:58
@topazio píše:
U nás i 40 Kč. Nekupuji ho.

Tyjo kde žiješ? 8o

U nás v jednom krámku v centru města měli zase supr business plán - cena párku v rohlíku se lišila dle denní doby. Přes den za hubičku a na večer když lidi chodili z kalby dražší. Škoda že už ho zavřeli, to půlka místních obrečela. :,(

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 20:09
@Liberalissima píše:
Hele to není o traumatu, ale pokud jde o první/druhé rande, zásadně za sebe platím (resp platila jsem, když jsem randila) sama, protože někteří chlapi mají pocit že za kafe nejmíň blowjob a za večeři číslo :roll:A bohužel to vždy nejde poznat předem, takže better safe than sorry 8)

Ja žádný takový zásady nevedu. Když me chce někdo pozvat, tak zpravidla chce i platit. Placeni navrhnu, ale nikdo to nechtěl a přece se nebudu rvát s chlapem o peněženku. A nevim, s kým randis, po me teda po rande určitě nikdo neočekával takovyhle odměny :jazyk: Možná bohužel :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105557
4.8.21 20:10
@warita píše:
tento rok si jeste neprispivala na charitu?My uz jsme poslali nejake penize na klokanek, takze se vycerpal rozpocet.
Na charitu neprispivam.. Ale jestli ma Frei hlad, tak se obetuju
@bse.pedro píše:
U nás 35,–Kč… Když pozvu babu na rande a společnou večeři, tak snad automaticky máme ten rohlík s párkem napůl, tudíž 17,50Kč na osobu… 8) 8) 8)
Holt ti, sorryjako za upřímnost, stejně jako @Venetia a dalším chybí schopnost logického myšlení + máte mezery f matematyce… :roll: :nevim: 8)

Napul.. Ona parek a ty rohlik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 20:11
@Mora Čamuška píše:
Ja žádný takový zásady nevedu. Když me chce někdo pozvat, tak zpravidla chce i platit. Placeni navrhnu, ale nikdo to nechtěl a přece se nebudu rvát s chlapem o peněženku. A nevim, s kým randis, po me teda po rande určitě nikdo neočekával takovyhle odměny :jazyk: Možná bohužel :think: :dance:

Já se svým chlapem platila vždy napůl, nebo jsem mu dala část peněz. Nikdy neprotestoval. Naštěstí na tyhle šovinistické věci není, že muž má vždy platit.

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 20:11
@Serpentini píše:
Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun :?

U nás žádný párky v rohliku nejsou :nevim: Dycinky pikador :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 20:13

Jo, chtěla bych být jednou lesba, abych neřešila, která za kterou má platit.

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 20:15
@Mango_Lassi píše:
Já se svým chlapem platila vždy napůl, nebo jsem mu dala část peněz. Nikdy neprotestoval. Naštěstí na tyhle šovinistické věci není, že muž má vždy platit.

No pockej, ale tady se bavime o nejakym prvnim rande ci co.. Ne ze ste chodili jako pár kazdej den do Koruny na salat z papiru a on na to susil tri padesat 8)
A mi to povídej, ja každýmu vybavim barak a odchazim, takže se mnou muze todlencto.. jen vydelat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
4.8.21 20:16

Já bych si nikdy nenechala zaplatit večeři, maximálně tak kafe nebo zmrzlinu, když vím, že nemám zájem se příště vidět. Ráda platím napůl, případně na střídačku. I ve vztahu. Dává mi to pocit nezávislosti. A výsledek je ten, že mě nikdo nikdy nehýčka a neživí, takže se necítím jako princezna, ale spíš jako dělnice… :( 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 20:16
@Mora Čamuška píše:
No pockej, ale tady se bavime o nejakym prvnim rande ci co.. Ne ze ste chodili jako pár kazdej den do Koruny na salat z papiru a on na to susil tri padesat 8)
A mi to povídej, ja každýmu vybavim barak a odchazim, takže se mnou muze todlencto.. jen vydelat :pankac:

I na prvním, i na druhém. Dokonce jsem za ním přijela 200 km. Nikdo mi to nezaplatil. Takové prkotiny…

• Citovat
  • Upravit
6484
4.8.21 20:17
@Mora Čamuška píše:
U nás žádný párky v rohliku nejsou :nevim: Dycinky pikador :pankac:

Jsi z Jiznich Cech? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 20:19
@alejandra píše:
Jsi z Jiznich Cech? :mrgreen:

Tak to je dost lehce rozpoznatelny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.8.21 20:20
@Mora Čamuška píše:
Tak to je dost lehce rozpoznatelny.. :mrgreen:

Ja jsem to treba vubec nevedela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 20:22
@Mango_Lassi píše:
I na prvním, i na druhém. Dokonce jsem za ním přijela 200 km. Nikdo mi to nezaplatil. Takové prkotiny…

Prosimte, ja tim chci rict, ze pokud me nekdo nekam pozve, nechce to platit i když to navrhnu, tak se s nim teda faaakt neperu. Je to milé. Jo a asi me nikdy nikdo nezval na véču, kdy bych vedela, ze uz ho nikdy pak nechci videt. To se mi nikdy nestalo teda. Takze vlastne nemam nic k tematu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí