Nejhorší rande

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
433
1.8.21 12:40

Nejhorší rande?

Ahoj, Dobrý den :)

Miluji diskuze, kde lidé píší své zkušenosti a příběhy. Ráda bych se tak zeptala, jaké bylo vaše nejhorší nebo třeba nejvtipnější rande?

U mě to bylo rozhodně pozvání na zmrzlinu, což nebylo zle, vlastně je to hezké, ale vzal mě to sníst na most, kde si pak myslel, že s nim budu provozovat bůh ví jaké praktiky na schodech 😀

A teď vy ☀️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.8.21 12:50

Já jsem měla jako hodně mladá rande s lékárnkem, který byl nadšený z toho, že studuju chemii a začal mě zkoušet z heterocyklických sloučenin. Pak mi začal vykládat o čípcích, emetikách (léky na zvracení) a já jsem si moc přála, aby to už skončilo. Vrcholem bylo, když se mě zeptal, jestli ten zjevně plastový černý prsten ve tvaru megaobroučky je diamant… Na konci už jsem se ani nepokoušela být milá, nezabírala ani netečnost, tak jsem se rozloučila uctivě čau a zdrhla…

Příspěvek upraven 01.08.21 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
1.8.21 13:00

No já jsem si ho připravil den předem. Do výklenku ve skále jsem umístil květinu a do dutiny stromu láhev od Bohemky. Chudinka přišla na vysokém podpatku, ale statečně se mnou po té skále lezla. A díky Bohemce na konec jsme se tomu i řádně zasmáli. Nikdy prý nic podobného nezažila.

• Citovat
  • Upravit
14751
1.8.21 13:01
@Noelia_Z píše:

Miluji diskuze, kde lidé píší své zkušenosti a příběhy. Ráda bych se tak zeptala, jaké bylo vaše nejhorší nebo třeba nejvtipnější rande?

U mě to bylo rozhodně pozvání na zmrzlinu, což nebylo zle, vlastně je to hezké, ale vzal mě to sníst na most, kde si pak myslel, že s nim budu provozovat bůh ví jaké praktiky na schodech 😀

A teď vy ☀️️

Co? Chtěl ti vylízat? Zmrzlinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.8.21 13:03
@Prof. Farnsworth píše:
Co? Chtěl ti vylízat? Zmrzlinu?

No zmrzlinu mi sežral :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.8.21 13:12

Borec mě vzal na procházku po lese, neb neměl peníze na sezení v kavárně, a celou dobu mi vyprávěl s mnoha podrobnostmi o své kolonoskopii :mrgreen: už jsem ho pak nikdy neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.21 13:12

Pozval me na zizkovskou vez na vyhlidku, nejen, ze se mi ani trochu nelibil, ale jeste behem toho recitoval nejake hamotiny, co mely byt radoby verse, nejake jine do telefonu :mrgreen:

A s muzem s usmevem vzpominame na nase prvni rande na hlavnim nadrazi, kde ja jsem se schovavala za jizdni rady a spekulovala, ktery z tech dvou (dle popisu obleceni odpovidali oba, ale jeden byl fesak a druhy tuctovy) to vlastne je :lol: byl to ten fesak, jsme spolu uz 19 let :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1380
1.8.21 13:16

Jeeee, tak to se pripojim :lol: jednou jsem mela rande na slepo. Noooo a ja dorazila na domluveny misto, pozdravila jsem a typek o hlavu menci na me bez pozdravu vypalil. Tyyyyjo, ty jsi UBB. Tak na nej cumim a on pokracoval „vis co je to UBB? To rikam svoji maly neteri - Uplne Blba Blondyna“ a zacsl se tomu strasne smat. Pak prestal, kouka na me a rika:„nojooo, ale ty jsi prirodni, to jsi EUBB - Extra Uplne Blba Blondyna“ a zacal se zase smat. No nezmohla jsem se na slovo. Navic to byl popelar a priserne hrdej na svoji praci, takze jsem celou dobu poslouchala, co obnasi jeho povolani a co vsechno za poklady se da najit :lol: Nejdelsi hodina v mym zivote. Pak jsem se vymluvila, ze uz musim jit vyvencit psa a vypalila jsem jsem z ty knajpy, kam me „pozval“… Nezapomnel mi pripomrnou, at za sebe zaplatim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12518
1.8.21 13:24
@Noelia_Z píše:

A teď vy ☀️️

Jeden co cele rande sproste nadaval na exku..Jeden silene machrujici j pracujici pro Vip. Realne jakysi automechanik kulnickar ktery ve sve visce jednou spravoval auto nejakemu herci..dalsi podobny s tajemnou profesi Fbi hadr pak z nej vypadlo ze ma v pronajmu autobus ktery ridi a vozi lidi na dovcu :nevim: jo jeste jeden co velkoryse hlasal..dej si co chces, zvu te..draha restauracka s vybetem zahran.beer, fajn..dala par pivnicj specialu, pan mi vypravel o jakemsi stavebnim projektu a kdyz jsem najasala nad jeho invenci..nudny az beda..tak se nastval..rekl ze mohu jit. Tak jsem sla..a onn a platit bude kdo? No jeste ze tam brali karty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
1.8.21 13:30
@Noelia_Z píše:
No zmrzlinu mi sežral :(

Asi doufal, že dostanete chuť na párek…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.21 13:38

Když jsem jednou byla sama, delší dobu, zaregistrovala jsem se na seznamku. A nějak to tak vyšlo, že jsem měla 3 rande v jeden den. OK, abych ušetřila čas, i ve stejné restauraci, kousek od bytu. Číšníkovi jsem to řekla předem, že tam dnes budu půl dne, jen s jiným doprovodem, že mám trojité rande a hledám manžela, že to beru vážně. Usmál se, popřál hodně štěstí… Chlapec číslo 1 byl o 30 cm menší než psal, měl abnormálně malou hlavu. Lidi nesoudím podle vzhledu, ale tento byl prostě opravdu hodně divný, šel z něj strach. Nejdřív mě sjel, že jdu o 2 minuty pozdě. A pak se proměnil v submisivní koťátko a na jakýkoliv dotaz odpověděl, že to samé co já, že jsme tak stejní, jsme si souzení… Děcka, vydržela jsem s ním 14 minut přesně, nejkratší rande ever. Čaj byl stále vařící, když jsem se vymluvila na křeče v břiše a zdrhla. Psal mi pak ještě 14 dní… Číslo 2 byl nějaký mistr nějakého bojového umění. Příšerně nudný. Mluvil jen o tom boji, kde s tím všude byl… Když viděl, že mě to nebaví, řekl, že dokáže zabíjet rukama. Tak rychle, že bych se že spánku ani nevzbudila a už byl byla mrtvá. No, to jsem dostala křeče do břicha doopravdy. Rozloučila jsem se, že sorry, ale že mě děsí a ať tohle určitě nevykládá holkám na rande. Když jsem se tam vrátila na 3 rande, zjistila jsem, že to je můj učitel z autoškoly. Pohled k nezaplacení. Já jsem se smála, on rudý… Uvědomil si, co všechno mi na sebe prozradil. Tak rychle jsem neviděla nikoho vypít kafe. Druhý den jsem s ním měla jízdy… S číšníkem jsem si pak chvilku povídala, prý nečekal, že ty 3 schůzky budou tak rychlé. Ale že to chápe, moderní holky vědí, co chtějí a není čas ztrácet čas. Pozval mě na panáka a další rande bylo s ním :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6410
1.8.21 13:48

Kdysi před mnoha a mnoha lety za mnou jeden frajer přijel nečekaně na tábor, kde jsem byla jako vedoucí. Vyfiknul se do světle fialových plátěných kalhot a růžového trika, na hlavě měl čerstvou trvalou s melírem a v ruce dlouhý deštník. Já měla zrovna své černé období, jiné oblečení jsem nenosila a ještě na táboře všichni byli v teplácích, starých trikách a občas holinkách. :-) Chudák, myslel to dobře, ale nějak jsem neunesla posměšky ostatních a viděli jsme se naposled.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
1.8.21 13:52

Kdyz mi bylo 19 let, tak jsem si nasla novyho pritele. Sli jsme asi na treti schuzku a pak ke mne. Vecer jsme usnuli a me o pulnoci chytl prisernej prujem :lol: mela jsem zimnici, spocena jsem byla jak cune a na zachode jsem sedela az do rana, zabalena do periny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
1.8.21 14:05

Jednou jsem šla na rande a podle fotek fešák… Měli jsme spicha na nádraží.. Přijel totiž vlakem.. A poznávací znamení byla ruda růže 🤦🏻‍♀️ 😂vystoupil z vlaku měl na sobě rybářskou vestu pantofle a ponožky… Myslela jsem že skočím pod vlak… Když ke mě přišel dal mi kytku a já mu řekla že musím do práce na noční ať se nezlobí 😂 😂 😂 😂No hrůza děs… A to mě ještě chtěl doprovodit.. Říkám nene a ahoooooj😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
1.8.21 14:06

Holky, vy jste vtipne :lol:

Mne kdysi muj frajervz vesnice, kde jsme meli chalupu, slibil, ze prijde vyprovodit na letiste, letela jsem k babicce. Zjevne se vohakl tim nej, co doma našel, takze: bila košile, misto kravaty nejaka kovbojska znamka na kozenych paskach, cowbojsky klobouk, zelene sako se zlatyma knoflikama (portugalsky steward by pukl zavisti), džíny a oblekove polobotky…

Jsem povrchni, takze me hanba fackovala a modlila jsem se, abych nepotkala nikoho znameho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí