Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravíčko 😇
Chtěla bych se s vámi podělit o to, jak lidi dokážou být de*ilni. 😂
Přátelila jsem se s pohodovym chlapem, měli jsme stejné zájmy a koníčky, takova nelepší kámoška prostě jen s penisem. Oba jsme byli zadání, s dětmi. Já 25, on 29. 😂
Naše přátelství jsem utla po tom, co mi bylo sděleno ve zkratce toto:,,Kdybys byla hubenější, máš pro mě větší hodnotu a měl bych tě celkově radši. Byla bys lepší člověk."
![]()
Slysel někdo z vás podobnou neadekvátní kravinu z úst svého blízkého?
Me by zajimala ta nezkracena verze.
Ale jo - ja mezi prateli taky nemam obezni lidi. Muj a jejich zivotni styl (a obecne pristup k zivotu) se proste neslucuje, takze svym zpusobem dokazu pochopit, ze Ti tohle rekl, i kdyz to od nej nebylo hezke.
Jejda! Tak pro mě by asi bylo důležitý, jak to řekl. Když je to pro Tebe blízký člověk. Já bych takto blízkého kámoše asi něčím flákla, ale konec přátelství, by to pro mě nebyl. Ledaže ho Ty bereš jinak, než tu píšeš. Kdyby mi řekl kámoš, že bych mohla být hubenějši, tak se neurazím. Kdo jinej už by měl být ke mně upřímnej? ![]()
@Sardelka
Nezkrácená verze není zase tak dlouhá 😂 😂 ale byl to rozhovor..
A. Snad ti to cvičení vydrží a zhubnes
B. Joo snad jo, budu mít lepší pocit sama ze sebe
A. Já z tebe budu mít taky lepší pocit
B. Jak to myslíš?
A. Budu tě mít více rád
B. Co má můj vzhled společného s tím jak moc mě máš rad?
A. Pro mě dost. Mam raději hubené lidi..
B. Vždyť o to jak člověk vypadá v kamarádství nejde?!
A. Pro mě budeš lepší kámoška a člověk, když pár kilo zhubnes. Budu tě mít o dost radši jako člověka.
B… Teď si tomu dal korunu.
![]()
Ono jde o to, že bych to necekala od člověka s kterým toho mam moc společného. Měla jsem pocit že jsem konečně našla dobrého parťáka, kámoše kteremu záleží na tom jak se cítím a jaká jsem.😂 😂
Navíc mi pořád tvrdil že vůči silnějším lidem nemá žádnou zášť co předsudky 😂
@Popeladym
To ano. Ale když mi v podstatě řekne že pro něj tlustá nejsem dost dobrá a hubenější bych byla lepší člověk.. podle mě postava nemá vliv na hodnotu cloveka😂 😂 tohle je pro mě dost citlivé téma 🙂
@Veri.sta tak jestli máš metrák a víc, tak bych to brala tak, že tě chtěl vyhecovat.
@Veri.sta píše:
@Sardelka
Nezkrácená verze není zase tak dlouhá 😂 😂 ale byl to rozhovor..
A. Snad ti to cvičení vydrží a zhubnes
B. Joo snad jo, budu mít lepší pocit sama ze sebe
A. Já z tebe budu mít taky lepší pocit
B. Jak to myslíš?
A. Budu tě mít více rád
B. Co má můj vzhled společného s tím jak moc mě máš rad?
A. Pro mě dost. Mam raději hubené lidi..
B. Vždyť o to jak člověk vypadá v kamarádství nejde?!
A. Pro mě budeš lepší kámoška a člověk, když pár kilo zhubnes. Budu tě mít o dost radši jako člověka.
B… Teď si tomu dal korunu.![]()
Ono jde o to, že bych to necekala od člověka s kterým toho mam moc společného. Měla jsem pocit že jsem konečně našla dobrého parťáka, kámoše kteremu záleží na tom jak se cítím a jaká jsem.😂 😂
Navíc mi pořád tvrdil že vůči silnějším lidem nemá žádnou zášť co předsudky 😂
No, nepodal to zrovna stastne. V takovou chvili Te mel podporit a ne napsat tohle. Kazdopadne! Rozhodne se nenech jednim troubelou odradit a nevzdaje to, ve vysledku to za to stoji
Alespon mu to natres, jde videt, jak moc v Tebe veril. ![]()
@Janli 😇 Jestli mě tímhle chtěl vyhecovat, moc se mu to bohužel nepodařilo. Akorát mě nastval a donutil přemýšlet o tom, jak jsou lidi arogantní 😇 😂
I kdybych měla tři metráky…
@Sardelka
Všechny sve přátelé mám bezpodmínečně ráda, až už jsou fialoví nebo hranatí. Důležité je to, co má člověk uvnitr. Skoda že někteří lidé to zatím nepochopili..
Díky za tvé komentáře 😇
Tak tohle nebylo přátelství, ale kamarádství. Přátelství je totiž záležitost, která neztroskotá.
@Aquarius79
Ja myslela že to bylo přátelství. Potom zbylo kamarádství a teď jsme jen známí 🙂
@Veri.sta píše:
@Sardelka
Všechny sve přátelé mám bezpodmínečně ráda, až už jsou fialoví nebo hranatí. Důležité je to, co má člověk uvnitr. Skoda že někteří lidé to zatím nepochopili..
Díky za tvé komentáře 😇
Máš pravdu, důležitý je, co má člověk uvnitř, ale nesmí to být ucpaný cévy…Hele, pokud máš fakt velkou nadváhu, tak se nedivím, že měl potřebu tě nějak pošťouchnout. Ono totiž k dobrýmu kamarádství patří i to, že si lidi říkají nepříjemný věci a mluví spolu narovinu. Já mám radši upřímný lidi, ne takový, co se na mě „bezpodmínečně“ usmívají a myslí si svoje. To nejsou kamarádi. Nečekej od kamaráda sluníčkování, hledej upřímný kamarády a ty se nauč ty nepříjemný věci přijímat, pokud jsou pravdivý…
Mě by to urazilo. Cvičíme přece pro zdraví a lepší kondici, ne abychom byli lepší lidi. A podmiňovat svoji náklonnost snížením váhy je dost mimo. A navíc je to povrchní.
Cvič kvůli sobě, ne kvůli lidem. ![]()
@Janli
Pěkně jsi to napsala. Žádnou obrovskou nadváhu nemám, po synovi mi zůstalo pár kilo nahoře to je pravda, zdravotní problémy ani omezení nemám.
Sama jsem dost upřímný člověk a hledám si i takové přátele. Ale tohle mě ranilo a hlava mi to nebere.. 🙂
Děkuji za tvé odpovědi.
@Veri.sta píše:
@Janli 😇 Jestli mě tímhle chtěl vyhecovat, moc se mu to bohužel nepodařilo. Akorát mě nastval a donutil přemýšlet o tom, jak jsou lidi arogantní 😇 😂I kdybych měla tři metráky…
OK, podíváme se na to ještě z jiného úhlu pohledu. Pro mne má také větší hodnotu člověk, který se zná, váží si sám sebe a pracuje na sobě. Třeba hubnutí do té kategorie patří, protože se tím vytváří další prostor pro rozšíření, přátelských aktivit.