Konec přátelství!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
31.7.21 02:05
@Veri.sta píše:
@Parninas
Zlý úmysl v tom zřejmě nebyl, pravda. Ovšem tímto jsem poznala, že to opravdové přátelství co jsem si myslela že mezi sebou máme, zase tak moc opravdové a spřízněné nebylo. Jde o to, tento člověk u mě celkove klesl tím, že mu záleží více na fyzické stránce osoby než na tom uvnitř. Tohle se s mou filozofii prostě neshoduje 😇

No ale to je jeden úhel pohledu, ja to zas vidím tak, že on si mohl myslet, že vaše přátelství je tolik silné a důvěrně, že od něj orimete i tuhle asi nepříjemnou věc, na mě to spíše působí tak, že vám na tom přátelství nezáleží, když to kvůli něčemu takovému pošlete do kopru. Na jeho místě by to na mě působilo tak, že vám to přátelství nestojí ani za to, aby jste si to vysvětlili, což je zvláštní a podle me spíše vám na něm až tak nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 02:06

@Aquarius79
Pouze jsem dala příklad a otázku..
Je škoda že někteří lidé hledí více očima než srdcem..
Jsem ke všem upřímná jak jen dovedu a chci od nich to samé pokud možno.
Tohle je ale jiné téma.

@Aquarius79 píše:
Mé morální hodnoty mi říkají, že bych měl být lepším a svět kolem sebe dělat lepším. A pokud do toho světa patří přátele, kteří by mohli být o pár kilo lepší, tak jim to rozhodně řeknu. Moji přátelé to totiž ode mne přijmou v dobrém slova smyslu.

A když teda zhubnou, budeš je mít raději než předtím? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.21 02:09
@Veri.sta píše:
@Aquarius79
Pouze jsem dala příklad a otázku..
Je škoda že někteří lidé hledí více očima než srdcem..
Jsem ke všem upřímná jak jen dovedu a chci od nich to samé pokud možno.
Tohle je ale jiné téma.A když teda zhubnou, budeš je mít raději než předtím? 😂

Mít raději a vážit si kamaráda více protože pro sebe dokázal něco udělat je rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 02:09

@Matt 02
Na mě to působilo tak, že teď pro něj, jeho přátelství nejsem dost dobrá.. hold jsem na tohle téma asi vážně dost citlivá 😂 a chci mít přátele co mě budou mít rádi se vším všudy bez podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 02:10

@Matt 02
No právě
Tohle je rozdíl. Úplně jiné téma. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.21 02:13

@Veri.sta Aha,no tak ok, ja to vidím jinak. Kamosi jsou podle mě od toho, kromě jiného, aby jednali na rovinu a aby mi řekli i něco co se mi nebude líbit. A to samé bych udělal ja. Nechtěl bych kámoše, kterému bych nemohl říct, co si myslím, proto, aby se neurazil. To podle mě není kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
31.7.21 02:15
@Veri.sta píše:
@Matt 02
No právě
Tohle je rozdíl. Úplně jiné téma. 🙂

No ale on to právě podle mě myslel tak, že by si vás víc vážil a měl by radost z vašeho úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 02:19
@Veri.sta píše:
@Aquarius79A když teda zhubnou, budeš je mít raději než předtím? 😂

Ale přátelství přeci nemá nějaké stupně vážnosti. Je to pořád přátelství.

• Citovat
  • Upravit
457
31.7.21 02:20

@Matt 02
Nebyla bych takhle vytočena, kdyby mi sám neřekl jak to opravdu myslel.. hold jsem si nemyslela že je až tak povrchní, že jsou pro něj silnější lidé menehodnotni nez ostatní. Ještě když jsme byli dobří přátelé. 😇

Děkuji moc za diskusi. Myslím že my dva jsme si už napsali dost.. přeji pěkný zbytek dne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 02:22

@Aquarius79
No právě. Proto mi hlava nebere to, že je pro něj přátelství s tlustym člověkem menehodnotne jako s hubenym. :think:
Proto jsem tak zklamaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 02:24
@Veri.sta píše:
@Matt 02
Nebyla bych takhle vytočena, kdyby mi sám neřekl jak to opravdu myslel.. hold jsem si nemyslela že je až tak povrchní, že jsou pro něj silnější lidé menehodnotni nez ostatní. Ještě když jsme byli dobří přátelé. 😇Děkuji moc za diskusi. Myslím že my dva jsme si už napsali dost.. přeji pěkný zbytek dne :*

Já pro příště poprosím o rozlišování slov hold a holt. Bije to do očí.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
31.7.21 02:25
@Veri.sta píše:
@Aquarius79
No právě. Proto mi hlava nebere to, že je pro něj přátelství s tlustym člověkem menehodnotne jako s hubenym. :think:
Proto jsem tak zklamaná..

Myslím si, že to bylo pouhé, nešťastné vyjádření. Ne všichni umí své myšlenky převést do jasně srozumitelných slov.

• Citovat
  • Upravit
457
31.7.21 02:28

@Aquarius79
Milé upozornění. Děkuji za něj.
Vse jsme si s dotyčným objasnili, myslel to tak jak jsem to pochopila. Konec tečka.
Děkuji za tvůj čas a názor k mé diskusi.
Holt sto lidí, sto chutí a sto názorů. Pěkný zbytek dne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15127
31.7.21 07:19

@Veri.sta Kdoví jak to je s tím vaším kamarádstvím, moc na přátelství mezi mužem a ženou nevěřím. Možná tě chce kámoš přefiknout a v posteli má rád hubený :D. Každopádně ta formulace slov kterou použil nebyla úplně ideální, je mladej, jeste trochu povrchní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.7.21 07:20
@Veri.sta píše:
@Popeladym
To ano. Ale když mi v podstatě řekne že pro něj tlustá nejsem dost dobrá a hubenější bych byla lepší člověk.. podle mě postava nemá vliv na hodnotu cloveka😂 😂 tohle je pro mě dost citlivé téma 🙂

Jestli naivně věříš na nevinné přátelství mezi mužem a ženou, tak to nemůžeš pochopit. Jemu tvoje tloušťka vadí z jiného důvodu, proto by tě měl radši hubenou, víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí