Konec přátelství!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
31.7.21 10:17
@Veri.sta píše:
@Alušáček @terien
Ach. Já jsem dost naivní v tomhle ohledu. Pokud to byl jen zastírací manévr, jak mi říct že mě chce se srdcem na dlani svádět, ale až budu hubená, je to fakt tydyt.😂

On tě nechce svádět, on tě chce ojet až budeš hubená. Nevím co na tom nechápeš :nevim:

Příspěvek upraven 31.07.21 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
31.7.21 10:18
@Janli píše:
@Veri.sta tak jestli máš metrák a víc, tak bych to brala tak, že tě chtěl vyhecovat.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.7.21 10:50

@FlorenceF Jenkins
Děkuji mockrát za odpověď na mou otázku 😇 😇 😇 jste první.. asi vám napíšu diplom 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.7.21 12:50
@Aquarius79 píše:
Nerad bych tu začal rozebírat mou informovanost, už právě proto, jak to téma samo o sobě je složité a komplikované. Ale jedno vím s určitostí, je nedostatek odborníků, kteří téma zvládají na úrovni.

to je dobre, ze si uvdomujes, ze tema je komplikovane a tak jiste chapes, ze univerzalni odpovedi nemuze byt zjednodusujici rada „zhubni“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 13:12
@Pudloslava píše:
to je dobre, ze si uvdomujes, ze tema je komplikovane a tak jiste chapes, ze univerzalni odpovedi nemuze byt zjednodusujici rada „zhubni“

Jistě, že ne, ale tělesná stránka se opomíjet také nedá. Základem však je správná diagnostika nemoci, a tady to silně pokulhává. Adéčka dnes předepisuje kde kdo a to je poměrně velký problém.

• Citovat
  • Upravit
24760
31.7.21 13:23
@Veri.sta píše:
@Sardelka
Nezkrácená verze není zase tak dlouhá 😂 😂 ale byl to rozhovor..
A. Snad ti to cvičení vydrží a zhubnes
B. Joo snad jo, budu mít lepší pocit sama ze sebe
A. Já z tebe budu mít taky lepší pocit
B. Jak to myslíš?
A. Budu tě mít více rád
B. Co má můj vzhled společného s tím jak moc mě máš rad?
A. Pro mě dost. Mam raději hubené lidi..
B. Vždyť o to jak člověk vypadá v kamarádství nejde?!
A. Pro mě budeš lepší kámoška a člověk, když pár kilo zhubnes. Budu tě mít o dost radši jako člověka.
B… Teď si tomu dal korunu. :potlesk: :)Ono jde o to, že bych to necekala od člověka s kterým toho mam moc společného. Měla jsem pocit že jsem konečně našla dobrého parťáka, kámoše kteremu záleží na tom jak se cítím a jaká jsem.😂 😂
Navíc mi pořád tvrdil že vůči silnějším lidem nemá žádnou zášť co předsudky 😂
:zed:
extrémní deb-l!!
nechápu, že jste si dosud měli co říct ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35724
31.7.21 13:43

Bože, téma i samotná diskuze je na :poblion:, hlavně příspěvky, kde se nedostatek taktu a hulvátství vydává za pravé kamarádství, takže jsem to ani nedočetl celé! Když se mi někdo nelíbí a něco mi na něm vadí, tak s ním nekamarádím a pokud nemusím, tak i omezím kontakt, ale podmiňovat kamarádství váhou, kouřením, pitím a pod. je ubohost non plus ultra!

Je to každého věc, jak žije a co preferuje, možná bych se v opravdu kritických případech snažil dotyčnému nějak otevřít oči, aby to fakt neskončilo blbě, třeba u drog, těžkého alkoholismu a pod., ale kamarádka s mírnou nadváhou určitě není ten případ a od chlapa je takové vyjádření dvojnásobně neomalené a beztaktní! :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17760
31.7.21 14:00

Zalezi, jak ti to rekl. Pokud to bylo mysleno laskave, s humorem, s naddsazkou a chtel ti dat najevo, ze mu zalezi na tvem zdravi, aby ses citila dobre, pokud mas navic hodne kil, pak je to v poradku. Pokud to myslel seriozne vazne, pak by to byl konec pratelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
31.7.21 19:18
@Aquarius79 píše:
Tady je ovšem problém onoho obětování se pro druhého. Člověk v žádné situaci nesmí zapomínat na svůj život, je to cesta do pekel. Dnes už jsou možnosti různých pomocí. Vím, není to žádná sláva, ale je naprosto nutné využít i tu sebemenší. Také je potřeba naučit se dost hlasitě řvát a ozvat se s tou žádostí o pomoc, protože mnohdy na člověku není vidět, že situaci těžko zvládá a potřebuje pomoc. Lidé pořád pomáhat umí, jen jim je třeba jasně ukázat, kde.Na onkologii bych nemohl pracovat. Dospěláky bych zkousl, ale ty malé děti ne. To když jsem viděl, tak jsem z té čekárny musel utéct na čerstvý vzduch. No a také jsem nechtěl, aby viděli jak mé oči „zalil pot“. A musím uznat, že to jsou nejstatečnější pacienti.

Já tomu obětování neříkám. Člověk je postaven před určitou situaci a holt dělá, co musí. Mě se třeba před 10 lety předčasně narodila první dcera a od té doby s ní makám. Vojtovka, logopedie, fyzioterapie….na nějaký osobní rozvoj, práci na sobě jako fitko nebo čtení knížek holt není energie. Pokud to v očích nějakého ichtyla snižuje moji hodnotu, tak nechť mi políbí šos :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
31.7.21 20:20
@brisco píše:
Já tomu obětování neříkám. Člověk je postaven před určitou situaci a holt dělá, co musí. Mě se třeba před 10 lety předčasně narodila první dcera a od té doby s ní makám. Vojtovka, logopedie, fyzioterapie….na nějaký osobní rozvoj, práci na sobě jako fitko nebo čtení knížek holt není energie. Pokud to v očích nějakého ichtyla snižuje moji hodnotu, tak nechť mi políbí šos :P

Makání to je do té doby, dokud to člověk zvládá a nezlomí ho to. Ale jakmile ho to zlomí a skončí na ádéčkách, tak pak už je to oběť. A ta hranice mezi pracantem a obětí je v některých případech dosti tenká.

• Citovat
  • Upravit
2031
31.7.21 20:45

@Veri.sta Bud rada, ze jde o ex kamarada. To prece ani clovek nemuze myslet vazne, natoz to nekomu rict 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
1.8.21 21:57

Mám kamaráda co má hodně přes sto kilo, má všelijaké názory, ale strašně se snaží a fakt na sobě pracuje. Popravdě je mi mnohem milejší, než moje dokonalá kamarádka, která se mi ozve jen tehdy, když se jí něco povede a chce být obdivovaná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí