Nejhorší rande

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aquarius79
1.8.21 14:16
@peta1003 píše:
Kdyz mi bylo 19 let, tak jsem si nasla novyho pritele. Sli jsme asi na treti schuzku a pak ke mne. Vecer jsme usnuli a me o pulnoci chytl prisernej prujem :lol: mela jsem zimnici, spocena jsem byla jak cune a na zachode jsem sedela az do rana, zabalena do periny :lol: :lol: :lol:

Na anál musíte být připravená.

• Citovat
  • Upravit
2276
1.8.21 14:26

@Aquarius79 anal neprovozuju. Tahle cesta je jen jednosmerna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.8.21 14:28

Já ty 3 nej zažila vždycky s nějakým týpkem ze seznamky.

1. nejhorší a nejkratší
Podle fotek fakt fešák, vysokej voják od letectva a zároveň galantní a rozumnej. Přijel za mnou do města, čekala jsem na srazu a někdo mi ťuká na rameno, že máme rande. Já že si mě asi spletl, on že ne že opravdu přijel za mnou. Malej vyhublej skrček co armádu viděl leda jako divák na nějaké přehlídce. Asi o půl metra nižší než sliboval a hned se do mě pustil, když viděl můj výraz, že čemu se jako divím-na seznamce přece všichni lžou. Rande trvalo asi 2 a půl minuty.

2. nejvíc mimo
Herec, trošinku bohém, ale zároveň se prezentoval jako někdo do života a pro rodinu. U prvního piva mi položil otázku, jestli mám ráda svazování. Že má specifické požadavky na ženy. Já že jestli na to není brzo-prý jestli k tomu nejsem svolná nemá cenu ztrácet čas. Říkám fajn asi nějaký svázání přežiju, ale určitě až po nějakým čase, že na tohle musím partnerovi fakt věřit. No celý jsem to špatně pochopila-požaduje po ženách aby ho svázaly, mlátily, ojely ho připínákem atp. A tohle na mě vyvalil asi po 10 minutách známosti. Hrkla jsem do sebe zbytek 12°, na baru panáka whiskey a mazala domů.

3. nejvíc trapnosti a zároveň smíchu
Policajt (letím na uniformy), zase se prezentoval jako někdo top, ale pozor-tenhle fakt vypadal přesně tak, jako se popsal. Šli jsme na vánoční trhy, fakt jsme si sedli a začali jsme popíjet z lehka svařáček. Pak medovinku, potom turbomošt, muselo se vyzkoušet ruský kolo, halušky, bramborák, zapít to dalším kolem teplych lektvaru. No blila jsem jak šakal a hned na prvním rande mi odvážně držel vlasy. On chudák z rozstřiku poblitý boty a já se s nechutným dechem úplně zelená chtěla propadnou někam hodně hluboko do země. Myslela jsem si, že zdrhne. Jen mi suše oznámil, že to vypadá, že mám teď v břichu místo na druhý kolo. Strašně jsme se nakonec nasmáli a jsme spolu pořád. Jen medovinu obcházím obloukem :poblion:

Příspěvek upraven 01.08.21 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
1.8.21 14:35
@peta1003 píše:
@Aquarius79 anal neprovozuju. Tahle cesta je jen jednosmerna :D

Tak pak to byl důsledek něčeho jiného.

• Citovat
  • Upravit
1557
1.8.21 14:39

Za mě novinář z Hospodářských novin který mi stačil už na první schůzce dopodrobna vylíčit svá dvě minulá manželství, včetně pikantních detailů, no hnus velebnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
1.8.21 18:20

@TeSudička To je fakt hrozný, jak jsou někteří chlapi burani 8o a, že jim to snad ani nedochází.

• Citovat
  • Upravit
7696
1.8.21 19:27

Mě třeba vadilo, když dotyčný přišel na první rande s dítětem. Sice mi to psal předem, ale já tohle nedělala, na první nikdy. Takže to bylo trochu rozpačité. V podstatě procházka po vánočních trzích. A když jsem pak jindy byla u něj doma, večer, naladěna na svádění, malý se vzbudil a vyžadoval jeho pozornost. Takže jsem se sebrala a vrátila se do hospody, ze které jsem za ním šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12535
1.8.21 19:43
@Noelia_Z píše:
Ahoj, Dobrý den :)

Miluji diskuze, kde lidé píší své zkušenosti a příběhy. Ráda bych se tak zeptala, jaké bylo vaše nejhorší nebo třeba nejvtipnější rande?

U mě to bylo rozhodně pozvání na zmrzlinu, což nebylo zle, vlastně je to hezké, ale vzal mě to sníst na most, kde si pak myslel, že s nim budu provozovat bůh ví jaké praktiky na schodech 😀

A teď vy ☀️️

Jeste rande na slepo..jednou jsem sla do kavarny uz zadana, a nejaky oslizly sileny manik na me pred dvermi..vy asi nejste Maruska..asi cekal na nejakou..no nejspise marne..a pak jsem zase ja drive zase naslepo..pekny fesak tam stal a ja na nej..vy jste X. y no bohuzel nebyl, cekal na nejakou sice ze seznamky, ale bloncku. Ke me pak prisel jiny, nic moc neklaplo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.8.21 19:47

No já nechápu, jak se můžou lidi na schůzkách chovat, fakt :D Z nějakých příběhů by šel udělat normálně film

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.8.21 19:55

Mě na rande přišla holka vypadající rozhodně jinak než na fotce - rozdíl asi deset let. Bohužel ne 15 vs 25, ale spíš 35 vs 45. Hmotnost taky moc neseděla, s brýlemi vypadala jak Douchová v pokračování Vrchní prchni po dvaceti letech, a smála se jako kůň. Měl jsem chuť prohlásit, že jsem svůj bratranec, a že profesor nemohl, tak poslal mě s omluvou, ale nakonec jsem překvapivě neutekl, vydržel to s ní hodinu a zaplatil útratu (dokonce i za ní) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
1.8.21 20:04

Jedno moje rande naslepo dopadlo katastrofálně - koktavý zedník mě nezaujal. Bylo to zjevně poznat, takže mi pak začal říkat, že spolu teda nemusíme chodit, jestli nechci, ale že mi dá, co budu chtít, když ho připravím o panictví, že ho to strašně trápí a moc by chtěl a ať si za to řeknu cokoliv.
Na můj tip navštívit bordel řekl, že to chce od „normální“ holky. Jak nejsem absolutně sportovní typ, tak jsem snad poprvé v životě dobrovolně utíkala.
Kámošky mi pak říkaly, že jsem blbá a měla jsem do toho jít a říct si třeba milion, že jsem mohla mít BMW atd. Ale já fakt nevěřím na ježíška, mikuláše a zedníky s miliony na kontě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.8.21 20:10
@kyslík píše:
Jedno moje rande naslepo dopadlo katastrofálně - koktavý zedník mě nezaujal. Bylo to zjevně poznat, takže mi pak začal říkat, že spolu teda nemusíme chodit, jestli nechci, ale že mi dá, co budu chtít, když ho připravím o panictví, že ho to strašně trápí a moc by chtěl a ať si za to řeknu cokoliv.
Na můj tip navštívit bordel řekl, že to chce od „normální“ holky. Jak nejsem absolutně sportovní typ, tak jsem snad poprvé v životě dobrovolně utíkala.
Kámošky mi pak říkaly, že jsem blbá a měla jsem do toho jít a říct si třeba milion, že jsem mohla mít BMW atd. Ale já fakt nevěřím na ježíška, mikuláše a zedníky s miliony na kontě.

Tak si za ním měla poslat ty kámošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
1.8.21 20:11

@Prof. Farnsworth
Tyjo, tak to mě nenapadlo… Ale ony to teda taky nezmínily.. no, mohly zbohatnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.8.21 20:42

Mě se nikdy nic takovýho nestalo, ale zaháčkuju se, některý storky jsou fakt geniální :mrgreen: já měla v životě asi čtyři rande, první někdy v patnácti, to byla hezká procházka večerním městem, s týpkem jsme byli asi rok. Druhý v kavárně, s tím jsem byla roky asi čtyři. Další někde po baru, to nebyl vztah, ale asi rok jsme se scházeli a bylo nám moc fajn, no on měl ženu a nebyl to Čech, takže tam nějakej vážnější vztah nehrozil :mrgreen: no a poslední rande bylo v čajovně s mým současným a hrozně ráda na to vzpomínám. Vlastně na všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.8.21 22:12
@Prof. Farnsworth píše:
Mě na rande přišla holka vypadající rozhodně jinak než na fotce - rozdíl asi deset let. Bohužel ne 15 vs 25, ale spíš 35 vs 45. Hmotnost taky moc neseděla, s brýlemi vypadala jak Douchová v pokračování Vrchní prchni po dvaceti letech, a smála se jako kůň. Měl jsem chuť prohlásit, že jsem svůj bratranec, a že profesor nemohl, tak poslal mě s omluvou, ale nakonec jsem překvapivě neutekl, vydržel to s ní hodinu a zaplatil útratu (dokonce i za ní) :)

No a co jsi jí při schůzce nebo po schůzce řekl?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak