Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Veselej kluk píše: Řeknu to jednoduše - jsi deb*l![]()
A tady je samý ufňukánek a de
bill a ty jsi kdo? Já jsem výjimka, já jsem ko
kott ![]()
@Frei2 píše:
Ano, souhlas. Dopředu to nemůžu vědět. Jenže u této dámy to vím a navíc se tím vyloženě chlubí v arogantním stylu „když zvou, tak proč bych nešla“ A ostatní jí to schvalují buď proto, že v tom nevidí žádný problém, nebo proto, že chtějí být za každou cenu proti mě v opozici. A teď nevím, co z toho je horší.
Tak mně třeba až na schůzce chlap prozradil, že je tak trochu ženatý.
A ještě zkusil storku o nemocné manželce, o kterou se stará a nemůže ji opustit.
Takže taky…časová ztráta…ale to se prostě děje, život je nepředvídatelný… ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Vycucnout škeble? Takhle se vyjadřovat u dam o orálním sexu?
Svatého Jakuba ty bejku ![]()
@Frei2 píše:
Konečně to někdo pochopil a nemám hloupé odpovědi typu „to, že zaplatil večeři automaticky znamená sex, nebo co“ o což tady vůbec nešlo.Mimochodem se mi ozvalo do zpráv pár z Vás, které diskuzi četly, ale nepřispívaly s tím, že se mnou souhlasí a padaly výrazy jako „známé firmy na eMimino“ „slepice“ apod. Takže to se ženami celkově nakonec možná nebude tak hrozné.
To jsme rádi ![]()
@Mora Čamuška píše:
To mu asi malojaka řekne, ze chce jen vycucnout škeble a jit dom..
Je hezké, si asertivně umět říct o orální sex na schůzce…
@Frei2 píše:
Konečně to někdo pochopil a nemám hloupé odpovědi typu „to, že zaplatil večeři automaticky znamená sex, nebo co“ o což tady vůbec nešlo.Mimochodem se mi ozvalo do zpráv pár z Vás, které diskuzi četly, ale nepřispívaly s tím, že se mnou souhlasí a padaly výrazy jako „známé firmy na eMimino“ „slepice“ apod. Takže to se ženami celkově nakonec možná nebude tak hrozné.
Ach bože, co my teď s tím ![]()
Pokud se nepletu, tak jsi původně reagoval v té diskuzi trapas na rande na jednu uživatelku, která ale napsala, že dotyčnému řekla, že s ním jít nechce, protože je zadaná, dotyčný se ale nedal odbýt, tak až poté s ním šla. Diskuzi jsem četla už dávno, takže nevím jestli se nepletu. Pokud to někdo víte, klidně mě opravte.
@Frei2 píše:
Hergot to se tady rozjelo. Vrátím se z venku a už 5. stránka. Vidím spoustu nových a tedy nezasvěcených nicků, které se úplně neřídily pravidly a tudíž nejsou zcela v obraze. Jelikož jsou tu zřejmě i muži tak ještě jednou shrnu situaci:Já nemám nic proti tomu, aby muž na schůzce platil. Sám na 1. schůzce platím vždy, nejedná se tedy o luxusní večeře, ale klasika kavárna apod. Jde o to, že když nějakou ženu někam pozvu, tak jak zmínila @warita že protihodnota je její čas, tak mě nezajímá nějaký přesně daný čas a pak nazdar. Já ji zvu s tím, že z toho může případně být vztah. Kdyby mi dotyčná dopředu řekla, že jde jen o ten jeden večer, jak to ona dělá, tak to zruším. Ale její amanti to dopředu nevědí a v tom vidím to nemorální jednání. Pro toho muže, který hledá vztah je to jen ztráta času a peněz. Nezískává tím nic. Narozdíl od ní.
Nejaké názory mužů?
Jak muzes vedet na prvnim rande, jestli z toho bude vztah?
@Frei2 píše:
Konečně to někdo pochopil a nemám hloupé odpovědi typu „to, že zaplatil večeři automaticky znamená sex, nebo co“ o což tady vůbec nešlo.
ja to taky pochopila, jenom s tim nesouhlasim. Vidim to jinak.
@alejandra píše:
Pokud se nepletu, tak jsi původně reagoval v té diskuzi trapas na rande na jednu uživatelku, která ale napsala, že dotyčnému řekla, že s ním jít nechce, protože je zadaná, dotyčný se ale nedal odbýt, tak až poté s ním šla. Diskuzi jsem četla už dávno, takže nevím jestli se nepletu. Pokud to někdo víte, klidně mě opravte.
Pokud se nepletu, výsměchu se mu tam dostalo, protože předváděl poměrně zajímavé myšlenkové veletoče, včetně akcentu na prachy, modelky a bůhví čeho všeho.
@Frei2 píše:
Takže už s tím dáš pokoj?
Protože to vytahuješ jen ty ![]()
@Venetia píše:
Jak muzes vedet na prvnim rande, jestli z toho bude vztah?
Nemůže. Ale pokud ta žena dopředu ví, že vztah nebude a dokonce, že jde jen na tu jednu večeři a tím je konec, tak jít na večeři a nechat si ji zaplatit mi nepřijde slušné.
@Mango_Lassi píše:
Pokud se nepletu, výsměchu se mu tam dostalo, protože předváděl poměrně zajímavé myšlenkové veletoče, včetně akcentu na prachy, modelky a bůhví čeho všeho.
ano přesně tak, výsměchu se mu tam dostalo z úplně jiných důvodů než byla ta původní myšlenka
@Prof. Farnsworth píše: Že souhlasím s hlavní myšlenkou - pokud žena dopředu ví, že s tím kdo zve nechce nic mít, tak by měla pozvání odmítnout. Jít se zadarmo najíst mi přijde dost neslušné. Jiná situace je, pokud žena není rozhodnutá, neodmítá muže (nechá ho ať se předvede a pak se rozhodne) nebo je to první rande… Klidně ať se rozhodne potom, a třeba ho odmítne, ale už jen jít na rande s tím, že o druhého nemám zájem mi přijde jako když plýtvám časem toho druhého. Pokud o ženu nemám zájem, tak s ní taky na rande nejdu.
To j
@Venetia píše:
Napul.. Ona parek a ty rohlik?
Jakožto správný džen tlaman jí nechám rohlík s ubrouskem, aby si neumazala pacinky a já se uskrovním a spokojím se s párkem…
Já si na rozdíl od ní můžu ruce otřít o kalhoty…
![]()