Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
4.8.21 20:23
@alejandra píše:
Ja jsem to treba vubec nevedela :mrgreen:

No ono to nejni vsude v JC.. Na stredni jsme meli holku z Blatny a ta vubec netusila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
4.8.21 20:25
@Mango_Lassi píše:
I na prvním, i na druhém. Dokonce jsem za ním přijela 200 km. Nikdo mi to nezaplatil. Takové prkotiny…

Kdyby me nechal chlap zaplatit, kdyz jsem byla mlada, a jeste hned na zacatku, tak uz nikam nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 20:26
@Josefuna píše:
Kdyby me nechal chlap zaplatit, kdyz jsem byla mlada, a jeste hned na zacatku, tak uz nikam nejdu.

Prostě se mi líbil…

• Citovat
  • Upravit
40377
4.8.21 20:26
@Serpentini píše:
Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun :?

Tady taky většinou se to už jmenuje Hot dog, už to není ono… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
4.8.21 20:27
@Mango_Lassi píše:
Prostě se mi líbil…

Tedby mi to uz neprislo, ale tenkrat jsem si myslela, ze kdyz nezaplati, je to skrt a buran. Ja asi neplatila nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.8.21 20:29
@Mora Čamuška píše:
No ono to nejni vsude v JC.. Na stredni jsme meli holku z Blatny a ta vubec netusila :P

Takže Tábor nebo Budějovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 20:31
@Josefuna píše:
Tedby mi to uz neprislo, ale tenkrat jsem si myslela, ze kdyz nezaplati, je to skrt a buran. Ja asi neplatila nikdy nic.

Moc to řešíš. Mě nikdy nikdo na klasické rande nezval. Vždy jsme se domluvili, že se sejdeme a uvidíme. Popravdě nechápu, proč bych měla řešit 2,3 nebo 4 stovky. Mně neubude.

• Citovat
  • Upravit
14751
4.8.21 20:31

Platit za ženskou je necitlivý, protože se pak žena cítí zavázaná a oba se nutí do sexu - žena jako náhradní plnění za úhradu, muž protože to žena očekává protože za ní platil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 20:33

Hergot to se tady rozjelo. Vrátím se z venku a už 5. stránka. Vidím spoustu nových a tedy nezasvěcených nicků, které se úplně neřídily pravidly a tudíž nejsou zcela v obraze. Jelikož jsou tu zřejmě i muži tak ještě jednou shrnu situaci:

Já nemám nic proti tomu, aby muž na schůzce platil. Sám na 1. schůzce platím vždy, nejedná se tedy o luxusní večeře, ale klasika kavárna apod. Jde o to, že když nějakou ženu někam pozvu, tak jak zmínila @warita že protihodnota je její čas, tak mě nezajímá nějaký přesně daný čas a pak nazdar. Já ji zvu s tím, že z toho může případně být vztah. Kdyby mi dotyčná dopředu řekla, že jde jen o ten jeden večer, jak to ona dělá, tak to zruším. Ale její amanti to dopředu nevědí a v tom vidím to nemorální jednání. Pro toho muže, který hledá vztah je to jen ztráta času a peněz. Nezískává tím nic. Narozdíl od ní.

Nejaké názory mužů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
4.8.21 20:34
@Mango_Lassi píše:
Moc to řešíš. Mě nikdy nikdo na klasické rande nezval. Vždy jsme se domluvili, že se sejdeme a uvidíme. Popravdě nechápu, proč bych měla řešit 2,3 nebo 4 stovky. Mně neubude.

Mne neslo o penize, mela jsem takove konzervativni nazory, ze plati muz atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3852
4.8.21 20:34
@Frei2 píše:
Dobrý den!
Na žádost místních dam a adminů zakládám vlastní diskuzi. Jelikož jsem zakladatel, tak určuji pravidla a ty jsou následující:
1. Nic není off topic, ergo všechno souvisí se vším
2. Nikdo si nebude na nic stěžovat adminům
3. Kdokoliv se bude chtít zapojit do konverzace má povinnost pročíst celou předcházející diskuzi, aby byl v obraze.
4. Bez nadávek, používejme argumentyTímto zvu k pokračování debaty především místní klevety @topazio @warita @alejandra + ty ostatní, kde už se mi nechce hledat přezdívky, můžete je přizvat. Máte povolení. Ostatním doporučuji před zapojením do debaty pročíst diskuzi o trapasech na rande, nebo tak nějak se to jmenovalo, můžete doplnit odkaz. Máte povolení. To je na úvod vše.

Řeknu to jednoduše - jsi deb*l :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 20:35
@Josefuna píše:
Mne neslo o penize, mela jsem takove konzervativni nazory, ze plati muz atak.

Třeba jsem se jim nelíbila natolik, aby platili.

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 20:37
@Prof. Farnsworth píše:
Takže Tábor nebo Budějovice?

Platíš večeři? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.21 20:39
@Mora Čamuška píše:
Platíš večeři? :pankac:

moment, ja chci taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.8.21 20:41
@Kutil Tom píše:
Večeřet je třeba každý den, a při 30 dnech v měsíci to je hnedle 9.000,– fuč :D :dance:

Neúspěšný ale vytrvalý muž prostě musí umět vydělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky