Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105717
4.8.21 19:28
@david85lbc píše:
Vidíte to a mne se i stávalo že žena zaplatila a byla neoblomná 😄
To asi nechtela nic dal a mit pocit, ze je neco dluzna
@mrav píše:
Hele, teď mě napadlo: Můžu si taky založit diskusi s názvem Hádky s @hospodki? :P

Jo a jeste hadky s Lucenkou a Markytkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35677
4.8.21 19:29

Tak to prr! @alejandra je příjemná mladá dáma a mám ji rád! Ostatní nevím, nemají tak hezké avatary, ale s @warita se také celkem často shodneme a @topazio mi přijde moc jednoduchá a radikální, takže jsem usoudil, že je asi dost mladá, nezkušená a všechno vidí moc černobíle.

Jinak za mých mladých let platilo, že za ženu platí chlap a teď už to měnit nebudu, ale jelikož jsem líný skrblík, tak se mi nechce zvát ženy na večeři, divadla, kina a pod. jenom kvůli případnému sexu. U kamarádek je to jiné, tam mi ta vzájemná komunikace stojí jak za utracené peníze, tak i za promarněný čas. Hledání vážných známostí se mě už netýká, dávno jsem žádnou nehledal a ani po tom netoužím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.8.21 19:30
@free333 píše:
Myslím, že účel diskuse je ten, že se některá z nás slituje a pozve toho chudáka Freie na kus žvance… :lol:A on za to ani nebude muset souložit…

Já bych ho i pozval, ale souložit s ním se mi moc nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
4.8.21 19:31
@bse.pedro píše:
Když už do ženský investuju 17,50 za párek v rohlíku, považuju za základní slušnost z její strany, že mi dá… :nevim: 8)
Dvacku
@free333 píše:
Myslím, že účel diskuse je ten, že se některá z nás slituje a pozve toho chudáka Freie na kus žvance… :lol:A on za to ani nebude muset souložit…

Tak ja ho pozvu a fakt nebudu chtit sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
4.8.21 19:32
@jege píše:
Tak to prr! @alejandra je příjemná mladá dáma a mám ji rád! Ostatní nevím, nemají tak hezké avatary, ale s @warita se také celkem často shodneme a @topazio mi přijde moc jednoduchá a radikální, takže jsem usoudil, že je asi dost mladá, nezkušená a všechno vidí moc černobíle.Jinak za mých mladých let platilo, že za ženu platí chlap a teď už to měnit nebudu, ale jelikož jsem líný skrblík, tak se mi nechce zvát ženy na večeři, divadla, kina a pod. jenom kvůli případnému sexu. U kamarádek je to jiné, tam mi ta vzájemná komunikace stojí jak za utracené peníze, tak i za promarněný čas. Hledání vážných známostí se mě už netýká, dávno jsem žádnou nehledal a ani po tom netoužím. :jazyk:

Muzu byt tva kamaradka :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
4.8.21 19:33
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych ho i pozval, ale souložit s ním se mi moc nechce :mrgreen:

Ty Freie, já Zdendu. Souhlas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
4.8.21 19:34

Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35677
@Venetia píše:
Muzu byt tva kamaradka :D?

To už přece dávno jsi! :kytka: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
@Venetia píše:
Tak ja ho pozvu a fakt nebudu chtit sex

tento rok si jeste neprispivala na charitu?

My uz jsme poslali nejake penize na klokanek, takze se vycerpal rozpocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
4.8.21 19:37
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych ho i pozval, ale souložit s ním se mi moc nechce :mrgreen:

Tak tenhle týden máte přece v Praze všechny barvy duhy, tak bys mohl udělat vyjímku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
4.8.21 19:38

Pokud si z té diskuse dobře pamatuju, tak se Frei2 nepohorsoval v zásadě nad tím, že se žena nechá pozvat na večeři, ale nad scénářem jedné uživatelky, která pozvání se smíchem brala jako solidaritu vůči tomu pánovi, jak se nad tím chudakem slitovala, přestože věděla, že nic nebude. Takové jednání je mi osobně taky proti srsti. Ale že by to potřebovalo další diskusi… :think:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.8.21 19:47

No coby attention whoring nic moc.

ukaž kozi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23897
4.8.21 19:48
@Serpentini píše:
Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun :?

U nás 35,–Kč… Když pozvu babu na rande a společnou večeři, tak snad automaticky máme ten rohlík s párkem napůl, tudíž 17,50Kč na osobu… 8) 8) 8)
Holt ti, sorryjako za upřímnost, stejně jako @Venetia a dalším chybí schopnost logického myšlení + máte mezery f matematyce… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.8.21 19:52
@bse.pedro píše:
U nás 35,–Kč… Když pozvu babu na rande a společnou večeři, tak snad automaticky máme ten rohlík s párkem napůl, tudíž 17,50Kč na osobu… 8) 8) 8)
Holt ti, sorryjako za upřímnost, stejně jako @Venetia a dalším chybí schopnost logického myšlení + máte mezery f matematyce… :roll: :nevim: 8)

Navíc párek je tučnej a v rohlíku je bílá mouka, takže se po tom tloustne. Takže když jí dáš jen kousnout, tak to děláš v jejím zájmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23897
4.8.21 19:54
@Prof. Farnsworth píše:
Navíc párek je tučnej a v rohlíku je bílá mouka, takže se po tom tloustne. Takže když jí dáš jen kousnout, tak to děláš v jejím zájmu :mrgreen:

Přesně… :pankac: 8) A navíc by se neměla těsně před sexem přežírat, aby neměla problém se hejbat… :think: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí