Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
4.8.21 21:51
@Frei2 píše:
Vy s ní souhlasíte, aniž byste si cokoliv ověřila.Tedy Vy uvažujete takto: muži se chovají jako hov*da, tak já budu taky. Aha.

No, mam obavy, že my bychom asi neměli stejný humor a nase konverzace u večeře by byla nemožná :jazyk: O vztahovacnosti a prekrucovani nemluvě..

Kazdopadne když zde warita napsala, že někteří muzi taky vi, ze s holkou nebudou pokracovat a zenou ji do postele, tak je to podobne jako s tou véčou.. Ale to dost zjednodušuju.. Jednak jsou tam vzdy oba.. Chlap na veceri a zenska v posteli. A druhak, mnohdy sami nevi, co se z toho vyklube.. Pokud se zenska necha pozvat, i když v tom nevidi pokračování, neni dany, že se to třeba na tom rande nezmění.. Stejne tak ten chlap. Ale pokud ma nekdo jako zivotni program chozeni po vecerich, aby se, ja nevim, zadara najed nebo jen tahal holky do pelechu, tak s tim ja osobne nijak nesouznim, ale rozhodne to neresim natolik, abych tomu venovala tolik energie jako Ty. Je to jejich volba. Kazdej se nechova podle toho jak se nam to libi nebo s cim souhlasime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:52
@Parninas píše:
Hele a když máš ten smysl tak skvělé vyvinutý, nechceš se angažovat v něčem užitečnějším než promlouvání do duše lidem na internetu? :think:

By moh bejt treba politik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:53
@Nicole-7 píše:
Tak když si s někým píšu, vypadá dobře a je mi sympatický, tak se s ním sejdu na jídlo. I vyber restaurace dost napovídá o člověku na druhé straně. Jenže kolikrát je to někdo úplně jiný v reálu a neumí komunikovat, takže se s ním už neuvidím. Předem nemůžu vědět, jak to dopadne.

Dobře, ale tady byla řeč úplně o něčem jiném. Někdo mluví o koze, někdo o voze jak se říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:55
@Mora Čamuška píše:
By moh bejt treba politik :think:

Na komunální úrovni se angažuji v KDU-ČSL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.8.21 21:56
@mrav píše:
To jsi nepochopila? :nevim: Je to protest proti nespravedlivým adminům.😊 🐦

upřímně nechápu… :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
4.8.21 21:57
@Frei2 píše:

Ježíš Mária Hilfe 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:59
@Mora Čamuška píše:
No, mam obavy, že my bychom asi neměli stejný humor a nase konverzace u večeře by byla nemožná :jazyk: O vztahovacnosti a prekrucovani nemluvě..Kazdopadne když zde warita napsala, že někteří muzi taky vi, ze s holkou nebudou pokracovat a zenou ji do postele, tak je to podobne jako s tou véčou.. Ale to dost zjednodušuju.. Jednak jsou tam vzdy oba.. Chlap na veceri a zenska v posteli. A druhak, mnohdy sami nevi, co se z toho vyklube.. Pokud se zenska necha pozvat, i když v tom nevidi pokračování, neni dany, že se to třeba na tom rande nezmění.. Stejne tak ten chlap. Ale pokud ma nekdo jako zivotni program chozeni po vecerich, aby se, ja nevim, zadara najed nebo jen tahal holky do pelechu, tak s tim ja osobne nijak nesouznim, ale rozhodne to neresim natolik, abych tomu venovala tolik energie jako Ty. Je to jejich volba. Kazdej se nechova podle toho jak se nam to libi nebo s cim souhlasime..

Ona si jen obhajuje své nemorální jednání tím, že ostatní to přece dělají taky, tak co. Takový člověk je u mě..raději nevyslovovat. Ale tady se jí všichni zastáváte a urážíte mě, jelikož jsem si dovolil oponovat. V normálním životě o člověku nevíte jaký je, ale tato osoba se tím tady chlubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 22:01
@Frei2 píše:
Ona si jen obhajuje své nemorální jednání tím, že ostatní to přece dělají taky, tak co. Takový člověk je u mě..raději nevyslovovat. Ale tady se jí všichni zastáváte a urážíte mě, jelikož jsem si dovolil oponovat. V normálním životě o člověku nevíte jaký je, ale tato osoba se tím tady chlubí.

A proč to vůbec řešíš v prvé řadě? Proč ti tak záleží na tom jaké morální hodnoty má náhodný člověk na internetu?

• Citovat
  • Upravit
21217
4.8.21 22:02
@Frei2 píše:

a máte to jako součást programu? „nezávazná rande NE!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 22:04

A když už se tak oháníš morálkou, tak doporučuju respektovat pravidla tohoto webu.

Je zakázáno vkládat příspěvky:…urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuze.

Založit diskuzí čistě kvůli urážení jiných osob je určitě v tomto pravidle zahrnuto.

• Citovat
  • Upravit
8302
4.8.21 22:04
@jege píše:
Máš to blbě! Párek pro ženu, buchta pro Tebe. Ruce a pusu si pak může otřít o kalhoty! :jazyk:

A kdo je úplně marnej, tak si bude muset nechat i ten párek a utřít si ho o kalhoty :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.8.21 22:08
@PaníBovaryová píše:
a máte to jako součást programu? „nezávazná rande NE!“ :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35692
@Zeoli píše:
A kdo je úplně marnej, tak si bude muset nechat i ten párek a utřít si ho o kalhoty :mrgreen: :jazyk:

Tak tohle je nejlepší a nejkomplexnější shrnutí celé diskuze! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
@PaníBovaryová píše:
a máte to jako součást programu? „nezávazná rande NE!“ :lol:

V říjnu volte koalici SPOLU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 22:10
@Parninas píše:
A když už se tak oháníš morálkou, tak doporučuju respektovat pravidla tohoto webu.

Je zakázáno vkládat příspěvky:…urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuze.

Založit diskuzí čistě kvůli urážení jiných osob je určitě v tomto pravidle zahrnuto.

Nějaká admin Kristina mě přímo vyzvala, že jestli chci toto téma dále řešit, mám si založí vlastní diskuzi. Stalo se. Má diskuze, má pravidla. Pokud se Vám to nelíbí, můžete jít diskutovat vedle o tom, že nějaký mimísek má podivnou vyrážku na zadku. Nashledanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí