Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Frei2 píše:
Ano, a když už začínáte volat adminy, (ne Vy konkrétně) doufám, že tentokrát budou objektivní a nebudu na pranýři pouze já. Urážek na mou osobu se zde vyskytla celá řada, zatímco já se s každým bavím slušně. Jsem jako mučedník, rvoucí se za spravedlnost do posledního dechu.
@Parninas píše:
Tak mi dej ban.
Já jsem pro svobodu projevu. Klidně i rasistické, homofobní a i jinak fobní komentáře. Protože to o jejich pisateli vypovídá více, než příspěvek smazat. Pravidla byla nastavena pouze v rámci slušnosti, i tak dost benevolentní a stejně nejste s to se držet v jejich mezích. Proto nebudu požadovat BAN.
@Frei2 píše:
Ano, a když už začínáte volat adminy, (ne Vy konkrétně) doufám, že tentokrát budou objektivní a nebudu na pranýři pouze já. Urážek na mou osobu se zde vyskytla celá řada, zatímco já se s každým bavím slušně. Jsem jako mučedník, rvoucí se za spravedlnost do posledního dechu.
@mrav píše:
Mám něco lepšího: Odvolávám tě z funkce.![]()
No jestli to tady funguje jako na našem ministerstvu zdravotnictví, tak jsem zpět ani se nenaděješ. ![]()
@Mora Čamuška píše:![]()
![]()
Dobryyy
Ze Ty ses reinkarnace nejakyho mistniho vtipalka?
Jo bude to tak. Dělá si tu z nás pr.del a my mu to žereme. ![]()
@Frei2 píše: Žalovat adminům bylo v pravidlech zakázáno.
Za druhé nešlo o žádné ponížení konkrétní osoby, ale o diskuzi jak je morální/nemorální nechat se zvát na večeře, když víme, že dál nic nebude.
a ty si myslíš, že to dělají kvůli tomu, aby jim někdo zaplatil jídlo, protože jsou to „zlatokopky“, jasně ![]()
@Frei2 píše:
Já jsem pro svobodu projevu. Klidně i rasistické, homofobní a i jinak fobní komentáře. Protože to o jejich pisateli vypovídá více, než příspěvek smazat. Pravidla byla nastavena pouze v rámci slušnosti, i tak dost benevolentní a stejně nejste s to se držet v jejich mezích. Proto nebudu požadovat BAN.
No to by mě taky zajímalo čím bys pro ten ban argumentoval.
![]()
@Frei2 píše:
Já jsem pro svobodu projevu. Klidně i rasistické, homofobní a i jinak fobní komentáře.Protože to o jejich pisateli vypovídá více, než příspěvek smazat. Pravidla byla nastavena pouze v rámci slušnosti, i tak dost benevolentní a stejně nejste s to se držet v jejich mezích. Proto nebudu požadovat BAN.
takže už známe povolební strategii koalice SPOLU ![]()
@PaníBovaryová píše:
takže už známe povolební strategii koalice SPOLU
S tou koalici nemám moc společného. Bohužel. Ale jsem mlád, věřím, že pracovitost, houževnatost a píle mě mohou dovést až do premiérského křesla. Bohužel prozatím naše schůze jsou pouze přehlídkou alkoholismu a obžerství. Naše práce spočívá hlavně v rozdávání letáků v rámci kampaně. Je třeba se vypracovat. Jako srovnávat okresní přebor a ligu mistrů. Je to jen začátek.
@Frei2 tak moc kritický k vlastním straníkům?
že se nestydíš, Františku
![]()
@alejandra píše:
Jo bude to tak. Dělá si tu z nás pr.del a my mu to žereme.
Tím mucednikem a ted koukam i premierem to prepalil hosan ![]()
@Frei2 píše:
S tou koalici nemám moc společného. Bohužel. Ale jsem mlád, věřím, že pracovitost, houževnatost a píle mě mohou dovést až do premiérského křesla. Bohužel prozatím naše schůze jsou pouze přehlídkou alkoholismu a obžerství. Naše práce spočívá hlavně v rozdávání letáků v rámci kampaně. Je třeba se vypracovat. Jako srovnávat okresní přebor a ligu mistrů. Je to jen začátek.
Az v tom kresle budes, nezapomeň, ze tady mas zname ![]()
@Mora Čamuška píše:
Az v tom kresle budes, nezapomeň, ze tady mas zname
500Kč k důchodu navrch za každý rok strávený na emiminu ![]()
@Mora Čamuška píše:
Tím mucednikem a ted koukam i premierem to prepalil hosan
Dokud je troll zábavný, tak klíďo reaguju. V jedné vedlejší diskuzi nám to vydrželo přes 160 stran.
Ale tady Frei už začíná mlít z posledního.
@Parninas píše:
Dokud je troll zábavný, tak klíďo reaguju. V jedné vedlejší diskuzi nám to vydrželo přes 160 stran.Ale tady Frei už začíná mlít z posledního.
Eman je ale takrka stranik ![]()