Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Frei2 píše:
V říjnu volte koalici SPOLU
Bez koalice by si lidovci už ani neškrtli, že…
Tomu se říká, dostat se ke korýtku za každou cenu… ![]()
@Frei2 píše:
Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 let užít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám i další nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.
Státní eutanazie ![]()
Jakože by lidovci povolili dostat se do nebíčka rychlou zkratkou dřív, než dovolí Bůh?
To je dost neotřelá pokroková myšlenka, na tom bych postavila volební kampan
![]()
@Frei2 píše:
Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 let užít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám idalší nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.
Ted mi uz prijdes jako uplny troll.
Ty jo. A já už myslela, že to fakt myslí vážně. A on si tady ze všech dělá srandu. Nebo si zapomněl zobnout prášky na hlavu.
@akavi píše:
Ty jo. A já už myslela, že to fakt myslí vážně. A on si tady ze všech dělá srandu. Nebo si zapomněl zobnout prášky na hlavu.
Je rád středem pozornosti a snaží se být místní troll - komik…
@free333 píše:
Je rád středem pozornosti a snaží se být místní troll - komik…
Takže spíš takový trotl.
@akavi píše:
Takže spíš takový trotl.
Mezi trollem a trotlem tu bývá velmi tenká hranice a nejde jen o písmenka, to je pravda…
@Frei2 píše:
Ano, a když už začínáte volat adminy, (ne Vy konkrétně) doufám, že tentokrát budou objektivní a nebudu na pranýři pouze já. Urážek na mou osobu se zde vyskytla celá řada, zatímco já se s každým bavím slušně.Jsem jako mučedník, rvoucí se za spravedlnost do posledního dechu.
Já myslel, že budeš kandidovat jen do parlamentu a teď teprve vidím, že míříš na mnohem vyšší post - Ježíškristus II., ve volbách můžeš počítat s mým hlasem…
![]()
@Liberalissima píše:
Zakladatel hlavně šíleně kecá, protože lidovec a eutanazie fakt nejdou dohromady - to mu celkem utekloAle je to sranda, to zas jo
Já mu to žrala až do toho než vytáh to KDU.. ![]()
Lidovci a eutanazie…mozna by s tim na oko nesouhlasili, ale sli by do koalice, pres kterou by to proslo. Nejak se ta duchodova reforma udelat musi, ze ![]()
@bse.pedro píše:
Já myslel, že budeš kandidovat jen do parlamentu a teď teprve vidím, že míříš na mnohem vyšší post - Ježíškristus II., ve volbách můžeš počítat s mým hlasem…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ale v tom případě budeš muset velice rychle nastoupit na státní eutanazii, to ti nevadí?
@stinga píše:
no ale v tom případě budeš muset velice rychle nastoupit na státní eutanazii, to ti nevadí?
Jeho bude hrat dobry pocit, ze statni kase usetril
![]()
@stinga píše:
Bohužel, kdyby ta situace nastala, čeká mě minimálně ještě nekonečných 7 let otravování se f práci… Na podzim mi /možná/ bude teprve 53…
![]()
@PaníBovaryová píše:
Jeho bude hrat dobry pocit, ze statni kase usetril![]()
![]()
Bingóóóóó…
![]()
@bse.pedro píše:
Bohužel, kdyby ta situace nastala, čeká mě minimálně ještě nekonečných 7 let otravování se f práci… Na podzim mi /možná/ bude teprve 53…![]()
![]()
![]()
![]()
aha, tak to máš před sebou krásných 17 let podle Frei2, ale bez něho by to mohlo být třeba let 40