Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21173
4.8.21 22:11
@Frei2 píše:
V říjnu volte koalici SPOLU :srdce:

ano, zastáváte tradiční konzervativní hodnoty - žádná předmanželská ztrátová rande! :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105593
4.8.21 22:12
@Prof. Farnsworth píše:
Nemůže. Ale pokud ta žena dopředu ví, že vztah nebude a dokonce, že jde jen na tu jednu večeři a tím je konec, tak jít na večeři a nechat si ji zaplatit mi nepřijde slušné.

Dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21173
4.8.21 22:13
@Frei2 píše:
Nějaká admin Kristina mě přímo vyzvala, že jestli chci toto téma dále řešit, mám si založí vlastní diskuzi. Stalo se. Má diskuze, má pravidla. Pokud se Vám to nelíbí, můžete jít diskutovat vedle o tom, že nějaký mimísek má podivnou vyrážku na zadku. Nashledanou.

nebo taky se na ta pravidla může úplně klidně vyprdnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 22:14
@Frei2 píše:
Nějaká admin Kristina mě přímo vyzvala, že jestli chci toto téma dále řešit, mám si založí vlastní diskuzi. Stalo se. Má diskuze, má pravidla. Pokud se Vám to nelíbí, můžete jít diskutovat vedle o tom, že nějaký mimísek má podivnou vyrážku na zadku. Nashledanou.

Tě péro. :mavam:

A tak fajn, když jinak nedáš, tak se zeptám přímo u zdroje.
@admin je povoleno zakládat diskuze s cílem konkrétně ponížit nějakou osobu? Četla jsem vaše vyjádření, že máte tohle individuum na watchlistu, tak by mě zajímalo jestli to cokoliv znamená. :think:

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 22:15
@Frei2 píše:
Na komunální úrovni se angažuji v KDU-ČSL

Teď už ňák pochybuju, že tento člověk je pravej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.8.21 22:16
@Mora Čamuška píše:
Teď už ňák pochybuju, že tento člověk je pravej :think:

Já věřím, že je pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 22:17
@Frei2 píše:
Ona si jen obhajuje své nemorální jednání tím, že ostatní to přece dělají taky, tak co. Takový člověk je u mě..raději nevyslovovat. Ale tady se jí všichni zastáváte a urážíte mě, jelikož jsem si dovolil oponovat. V normálním životě o člověku nevíte jaký je, ale tato osoba se tím tady chlubí.

Vsichni se někoho zastavame a urazime Te.. 8o Ještě, že mas ty anonymni podporovatele v sz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 22:18
@Parninas píše:
Tě péro. :mavam:A tak fajn, když jinak nedáš, tak se zeptám přímo u zdroje.
@admin je povoleno zakládat diskuze s cílem konkrétně ponížit nějakou osobu? Četla jsem vaše vyjádření, že máte tohle individuum na watchlistu, tak by mě zajímalo jestli to cokoliv znamená. :think:

Žalovat adminům bylo v pravidlech zakázáno.
Za druhé nešlo o žádné ponížení konkrétní osoby, ale o diskuzi jak je morální/nemorální nechat se zvát na večeře, když víme, že dál nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 22:18
@topazio píše:
Já věřím, že je pravý.

Asi je. Ale přide mi krapet zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 22:19
@PaníBovaryová píše:
nebo taky se na ta pravidla může úplně klidně vyprdnout :lol:

Náhodou, on prolomil ten kód. Už na něj nemůžou, von je hlava.

Přijde mi to podobný jak když lidi jednu dobu psali na facebook pod všechno, že je daný příspěvek jejich vlastnictví. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
4.8.21 22:20
@Frei2 píše: Žalovat adminům bylo v pravidlech zakázáno.
Za druhé nešlo o žádné ponížení konkrétní osoby, ale o diskuzi jak je morální/nemorální nechat se zvát na večeře, když víme, že dál nic nebude.

Tak mi dej ban. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21173
4.8.21 22:20
@Parninas píše:
Náhodou, on prolomil ten kód. Už na něj nemůžou, von je hlava.Přijde mi to podobný jak když lidi jednu dobu psali na facebook pod všechno, že je daný příspěvek jejich vlastnictví. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: to mě minulo, teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 22:22
@Mora Čamuška píše:
Vsichni se někoho zastavame a urazime Te.. 8o Ještě, že mas ty anonymni podporovatele v sz :palec:

Ano, a když už začínáte volat adminy, (ne Vy konkrétně) doufám, že tentokrát budou objektivní a nebudu na pranýři pouze já. Urážek na mou osobu se zde vyskytla celá řada, zatímco já se s každým bavím slušně. Jsem jako mučedník, rvoucí se za spravedlnost do posledního dechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
4.8.21 22:24
@Parninas píše:
Tak mi dej ban. :nevim:

Mám něco lepšího: Odvolávám tě z funkce. :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21173