Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122128
4.8.21 22:39
@Parninas píše:
No jestli to tady funguje jako na našem ministerstvu zdravotnictví, tak jsem zpět ani se nenaděješ. :P

A zpívat umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
4.8.21 22:39
@Frei2 píše:
Na komunální úrovni se angažuji v KDU-ČSL

„Tati, pan Chroust je lidovec?“
„Pan Chroust je blbec.“
:jazyk: :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 22:40
@PaníBovaryová píše:
500Kč k důchodu navrch za každý rok strávený na emiminu :palec:

To by slo, ale ja se duchodu v petaosmdesati nedoziju.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 22:43
@mrav píše:
A zpívat umíš?

Zpívat umí každý. Ovšem jen ucho nejlepšího z nejlepších dokáže ocenit mé líbezné tóny. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12882
4.8.21 22:44
@Mora Čamuška píše:
Ja žádný takový zásady nevedu. Když me chce někdo pozvat, tak zpravidla chce i platit. Placeni navrhnu, ale nikdo to nechtěl a přece se nebudu rvát s chlapem o peněženku. A nevim, s kým randis, po me teda po rande určitě nikdo neočekával takovyhle odměny :jazyk: Možná bohužel :think: :dance:

Spíš jako prevenci, popravdě. Seznamovala jsem tehdy i online a člověk fakt neví.

Navíc nevím, je mi to i nepříjemné, nechat za sebe jen tak platit cizího člověka. Kombinace vícero věcí prostě :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.08.21 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.8.21 22:45
@PaníBovaryová píše:
a máte to jako součást programu? „nezávazná rande NE!“ :lol:

To je ale na politický program málo, to se musí rozpracovat: rande, která s 90% pravděpodobností skončí řádným katolickým sňatkem, mají povolenou večeři s moučníkem. Pokud to pak bude jen civilní sňatek, je povolena polévka, rande s vysokou pravděpodobností následně nejméně ročního cudného chození smí přidat max. okurkový salát. Necudné potraviny typu ústřice a býčí žlázy nepadají v úvahu nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 22:47
@Mora Čamuška píše:
To by slo, ale ja se duchodu v petaosmdesati nedoziju.. :zed:

Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 let užít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám i další nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 22:48
@robínek píše:
To je ale na politický program málo, to se musí rozpracovat: rande, která s 90% pravděpodobností skončí řádným katolickým sňatkem, mají povolenou večeři s moučníkem. Pokud to pak bude jen civilní sňatek, je povolena polévka, rande s vysokou pravděpodobností následně nejméně ročního cudného chození smí přidat max. okurkový salát. Necudné potraviny typu ústřice a býčí žlázy nepadají v úvahu nikdy!

A lilky a broskve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21227
4.8.21 22:49

@Frei2 už se těšíme na tvé řešení kriminality. To bude to pravicově konzervativně správné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.8.21 22:49
@Frei2 píše:
V říjnu volte koalici SPOLU :srdce:

Spolu k volbám, do hospody každej za svý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21227
4.8.21 22:50
@robínek píše:
Spolu k volbám, do hospody každej za svý!

to vzruší každou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 22:52
@Frei2 píše:
Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 let užít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám i další nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.

Hm. Nejste kamosi s otcem Emanem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 22:52
@PaníBovaryová píše:
@Frei2 už se těšíme na tvé řešení kriminality. To bude to pravicově konzervativně správné :palec:

Useknout ruku myslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 22:56
@PaníBovaryová píše:
@Frei2 už se těšíme na tvé řešení kriminality. To bude to pravicově konzervativně správné :palec:

V zásadě jde o to, že vězení by se mělo stát místem, kterému se bude každý chtít vyhnout i za cenu toho, že se bude chovat slušně, nebo odejde páchat zločiny do jiného státu typu Norsko, Dánsko, kde to funguje na principu nápravného zařízení. Já bych se inspiroval v Brazílii, Thajsku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.8.21 22:56
@Frei2 píše:
Kdyby to bylo na mě, zavedl bych důchod v 60 letech, vyplácela by se 2/3 průměrné čisté mzdy, tedy velmi důstojné peníze, ale jen na 10 let. Mělo by to samá pozitiva. V 60 je ještě člověk dostatečně fyzicky i duševně fit, aby si penzi užil, cestoval atd. Bylo by to i rozpočtové zodpovědné a věděli bychom kolik přesně budeme na penze vydávat financí. Lépe by se hospodařilo. A každý penzista by měl na výběr, zda si chce ještě přivydělávat a spořit tak na období po penzi, nebo si těch 10 letužít a pak buď pracovat, nechat se živit rodinou, nebo požádat o státní eutanazii. Mám i další nápady v oblasti sociálních dávek, kriminality, vzdělání atd. Až budu na nějaké kandidátce, tak to zveřejním.

Až budeš s tímto volebním programem objíždět domovy důchodců, budeš mít úspěch! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí