Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
4.8.21 21:34
@Frei2 píše:
Pouhá urážka bez zdůvodnění je známkou ubohosti člověka. Navíc doposud jsme spolu neměli žádnou interakci. Tedy děkuji za přínosný názor do diskuze, kopnul jste si a můžete jít zase rozdávat radost dál. :)

Chybí ti nadhled zralýho chlapa. Řešit ko. otiny typu platba za večeři holce o kterou máš zájem může jen nevyzrálej ublíženej de.ent. A ještě k tomu zakládat druhou diskusi :lol: :lol: :lol: Sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105752
4.8.21 21:35
@Frei2 píše:
Já už nevím co na tohle napsat. Můžu se zeptat na Váš věk a dosažené vzdělání? Aby to nepůsobilo neslušně, tak já mám za týden 32 (blahopřát nemusíte) a maturitu.
no ja mam tez maturitu a je mi 55 . jsem na tom hodne spatne ?
@Frei2 píše:
@jege dá se to brát i takhle. Ale už z principu bych nechtěl být na schůzce s někým, kdo tam nechce být se mnou. Vztah musí (měl by být) rovnovážný. A ne že k tomu žena ze začátku přistoupí stylem „tak se předveď“ nebo „bav mě“ jak to mají místní v oblibě. Bohužel vulva je mocný nástroj a zájemců ochotných hrát tyto hry se asi nachází dostatek, tedy jim toto chování funguje.
kdyby tam byt nechtěl , tak tam není přece
@Frei2 píše:
Tato žena už několikrát zmínila totéž, ačkoli byla opakovaně upozorňována, že se jednalo o to, že dotyčná už DOPŘEDU věděla, že nic dalšího nebude. Tedy mě napadlo, jestli to nemá souvislost.

ja jsem zmínila, ze to nikdo nemůže vedet, jestli něco bude nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:35
@Mora Čamuška píše:
Máš recht s tim sexem :palec: Bejkove. Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý.. A chtěj jeste buchty jako moučníky.. :cert:

Vy s ní souhlasíte, aniž byste si cokoliv ověřila.

Tedy Vy uvažujete takto: muži se chovají jako hov*da, tak já budu taky. Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:36
@Veselej kluk píše:
Chybí ti nadhled zralýho chlapa. Řešit ko. otiny typu platba za večeři holce o kterou máš zájem může jen nevyzrálej ublíženej de.ent. A ještě k tomu zakládat druhou diskusi :lol: :lol: :lol: Sorry.

Ani napodruhé jste to nepochopil. Nadále se s Vámi nebudu bavit. Přeji hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.21 21:37
@Frei2 píše:
Mýlíte se, dalo by se i říct, že účelově lžete. Nezapomeňte, že to lze dohledat. Já jsem řekl, že s takovýmto chováním nesouhlasím a sám toto nedělám, tedy se mě to netýká.

tak to jsem te asi nejak spatne cetla. Pokud ano, tak sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:38
@Nicole-7 píše:
@Frei2 Já v tom nevidím nic špatného. Když jdu na večeři s mužem, tak počítám s tím, že mě pozve. A nemám z toho sebemenší výčitky svědomí. A nemyslím si, že je na tom něco špatného, když muž platí za ženu :think:

A jdete na tu večeři už s tím, že ho podruhé nechcete vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
4.8.21 21:41

Já nemám slov, je mi z tebe smutno @Frei2
Jsem jediná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:42
@Darkandeep píše:
Jsem jediná?

Toto sdělení bez udání důvodu postrádá význam. Co Vám vadí, můj smysl pro spravedlnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21217
4.8.21 21:45

„Jelikož jsem zakladatel, tak určuji pravidla“

:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
4.8.21 21:47
@Darkandeep píše:
Jsem jediná?

nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 21:48
@Frei2 píše:
Toto sdělení bez udání důvodu postrádá význam. Co Vám vadí, můj smysl pro spravedlnost?

Hele a když máš ten smysl tak skvělé vyvinutý, nechceš se angažovat v něčem užitečnějším než promlouvání do duše lidem na internetu? :think:

• Citovat
  • Upravit
337
@Frei2 píše:
A jdete na tu večeři už s tím, že ho podruhé nechcete vidět?

Tak když si s někým píšu, vypadá dobře a je mi sympatický, tak se s ním sejdu na jídlo. I vyber restaurace dost napovídá o člověku na druhé straně. Jenže kolikrát je to někdo úplně jiný v reálu a neumí komunikovat, takže se s ním už neuvidím. Předem nemůžu vědět, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
@Frei2 píše:

hele teď doopravdy… myslíš tohle všechno vážně nebo to je jen nějaká sranda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.8.21 21:50
@PaníBovaryová píše:
„Jelikož jsem zakladatel, tak určuji pravidla“:lol: :lol:

Tady pán určuje pravidla všeho, třeba toho, jal se správně a galantně chovat. Takový nový pan Špaček :D přece nebude troškařit, že by určil jen pravidla v jedné diskuzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
4.8.21 21:51
@alejandra píše:
hele teď doopravdy… myslíš tohle všechno vážně nebo to je jen nějaká sranda? :think:

To jsi nepochopila? :nevim: Je to protest proti nespravedlivým adminům.😊 🐦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky