Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Frei2 píše:
V zásadě jde o to, že vězení by se mělo stát místem, kterému se bude každý chtít vyhnout i za cenu toho, že se bude chovat slušně, nebo odejde páchat zločiny do jiného státu typu Norsko, Dánsko, kde to funguje na principu nápravného zařízení. Já bych se inspiroval v Brazílii, Thajsku atd.
a jak jim to tam funguje, co? žádná kriminalita ![]()
@robínek píše:
Až budeš s tímto volebním programem objíždět domovy důchodců, budeš mít úspěch!
páce nebo smrt. Jako za Fuhrera ![]()
@robínek píše:
Až budeš s tímto volebním programem objíždět domovy důchodců, budeš mít úspěch!
Nedodal jsem, že důchodci nebudou smět volit, jelikož jich už se vzdálenější budoucnost netýká. Ale to bude třeba změnit ústavu. Je to na dlouhé lokte.
@Frei2 píše:
Nedodal jsem, že důchodci nebudou smět volit, jelikož jich už se vzdálenější budoucnost netýká. Ale to bude třeba změnit ústavu. Je to na dlouhé lokte.
@Frei2 píše:
No jo, práce fůra, tak to už chápu, že nemáš čas chodit na neperspektivní večeře.
@Frei2 píše:
Znáš film Midsommar?
Tam měli též docela zajímavou důchodovou reformu.
@PaníBovaryová píše:
a jak jim to tam funguje, co? žádná kriminalita
Měl jsem na mysli jejich vězení. Vy vůbec neuvažujete v celkovém měřítku, vše souvisí se vším. Korupce na nejvyšších místech se odráží i u těch nejnižších vrstev ve favelách. Nebudeme kopírovat celý systém, ale jen tu část, která funguje. Jejich vězení zasazeno do tuzemských podmínek bude mít na obyvatelstvo úplně jiný vliv, než v jejich podmínkach, kde nejchudší vrstvy často nemají co ztratit. Život ve vězení se tam tolik neliší od toho venku.
@Parninas píše:
Znáš film Midsommar?
Tam měli též docela zajímavou důchodovou reformu.
Neznám a podle čsfd mě to ani příliš nezaujalo. A hraje tam ten herec co tak blbě čumí.
@Frei2 píše:
Neznám a podle čsfd mě to ani příliš nezaujalo. A hraje tam ten herec co tak blbě čumí.
Náročné publikum, chápu. ![]()
@Mora Čamuška „Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý“ - hotovo, konec, umírám
![]()
@Frei2 píše:
Na komunální úrovni se angažuji v KDU-ČSL
A že mě to nepřekvapuje ![]()
@Liberalissima píše:
@Mora Čamuška „Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý“ - hotovo, konec, umírám![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zakladatel má docela zajímavé názory - asi výrazná osobnost.
Ale to imho ok, já bych taky měnila svět a myslím, že Hitler by byl hadr. Vyhladila bych tak 98 % lidstva, protože většina lidí je stejně zbytečná a těch zbývajících pár procent by byli jen mladí, pohlední Asiati, takže ty tvé názory a navrhované reformy jsou vlastně ještě docela ok. ![]()
Zakladatel hlavně šíleně kecá, protože lidovec a eutanazie fakt nejdou dohromady - to mu celkem uteklo ![]()
Ale je to sranda, to zas jo ![]()
Mně by zajímalo, jak je podle zakladatele morální, že mají ženy celkově výrazně nižší platy a ženské profese jsou finančně podhodnocené?
Dokud nebude rovnost, tak holt se nebudu cítit trapně, že za mě bude chlap cvakat. V ideálním vesmíru, kde by ženy měly stejné mzdy, nebo možná ani neexistovala různá pohlaví, nebo by se dala vybrat a měnit, by si měl každý svou večeři určitě platit sám, tenhle časoprostor ale není ideální a tak holt každý využívá výhody které má, často mu totiž nic jiného ani nezbývá. Pokud je jednou z mála mých výhod, že je zvykem, aby muž platil, proč bych se jí měla vzdávat, když žádná morálka a rovnost jinak pořádně nefunguje?
Ostatně muži také často bojují proti feminismu jen ze strachu, že by si museli prát své špinavé fusekle, nebo trčet doma s miminama, nebo jejich ženy měly vyšší plat než oni a nebyly na nich finančně závislé, a tak se odvolávají na tradiční role a podobně.
Já jsem pro rovnost, ta je tady ale bohužel v praxi zatím nedosažitelná a já se jí nejspíš nedožiju. Možná by pomohlo těch 98 % lidí vyhladit
a do té doby za mě holt pitomci, o které nestojím, budou platit večeře (a jiné výdaje) a já se kvůli tomu blbě cítit nebudu.