Hádky s Frei2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
4.8.21 21:21

Dyk to schválně zase vytáhl, aby byl v centru pozornosti. V reálu si ho nikdo nevšímá. Překvapivě, že jo.

• Citovat
  • Upravit
6930
4.8.21 21:21
@free333 píše:
To zoufalé kvílení je poněkud asexuální… 8)

Vulva je mocny nastroj :think: To zni jako zaklinani :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.8.21 21:22

@Frei2 Doporučuju vyhledat diskuzi "Přehnané nároky starších mužů "bez zkušeností"". :mavam: Docela směřuješ k exemplářům zmíněným tam. A teď konkrétně nejde o záležitost (ne)placení, ale o tvou dost podivnou mentalitu.

• Citovat
  • Upravit
769
4.8.21 21:22
@warita píše:
jsem o par let starsi a ve Vidni jsem studovala ekonomii na univerzite.

To bylo na Venetii, ne na Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:23
@Frei2 píše:
Když se mě to netýká, tak to nemám řešit? Řekněme, že Vy si například přečtete denní tisk, kde píšou, že někdo zavraždil dítě. Vy nebudete cítit k vrahovi hněv, protože přece Vás a Vaší rodiny se to netýká? Tohle je stejný princip, záměrně zveličený.

Ja nechci bojovat s celym svetem kvůli tomu, že Franta ze 3. patra se rozhod, že mě nechce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.21 21:25
@Frei2 píše:
Když se mě to netýká, tak to nemám řešit? Řekněme, že Vy si například přečtete denní tisk, kde píšou, že někdo zavraždil dítě. Vy nebudete cítit k vrahovi hněv, protože přece Vás a Vaší rodiny se to netýká? Tohle je stejný princip, záměrně zveličený.

tak to moment, MOMENT!!!

Kdyz jsem te upozornila na fakt, ze muzi zenam delaji to stejne, treba ze s nimi maji sex, i kdyz vedi, ze vztah z toho nebude a ze ta zena by si to prala, co si mi na to odpovedel?

Ze to te trapit nemusi, protoze tebe se to nedotkne, jak se jini muzi chovaji k zenam.

A ted nam tady budes delat takove prednasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
@Mango_Lassi píše:
Dyk to schválně zase vytáhl, aby byl v centru pozornosti. V reálu si ho nikdo nevšímá. Překvapivě, že jo.

Ty budeš naka ta slepice s vulvou ze jo? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
@Mora Čamuška píše:
Vulva je mocny nastroj :think: To zni jako zaklinani :cert:

Posedlost vulvami je takové dost oblíbené téma těchhle incelů.
Mílý @Frei2, vulvy nemůžou za tvůj po*raný život.

• Citovat
  • Upravit
40378
4.8.21 21:27
@Mora Čamuška píše:
Vulva je mocny nastroj :think: To zni jako zaklinani :cert:

Tak jistěže, díra mezi dvěma matračkama se s Vulvou nemůže rovnat… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:29
@warita píše:
tak to moment, MOMENT!!!

Kdyz jsem te upozornila na fakt, ze muzi zenam delaji to stejne, treba ze s nimi maji sex, i kdyz vedi, ze vztah z toho nebude a ze ta zena by si to prala, co si mi na to odpovedel?

Ze to te trapit nemusi, protoze tebe se to nedotkne, jak se jini muzi chovaji k zenam.

Máš recht s tim sexem :palec: Bejkove. Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý.. A chtěj jeste buchty jako moučníky.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:30

@Parninas @free333
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vás miluju vulvy moje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.8.21 21:30
@Mora Čamuška píše:
Máš recht s tim sexem :palec: Bejkove. Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý.. A chtěj jeste buchty jako moučníky.. :cert:

Nechcete si založit na to konto taky nějakou brecici diskuzi o tom, jak je svět zlej?

• Citovat
  • Upravit
337
4.8.21 21:31

@Frei2 Já v tom nevidím nic špatného. Když jdu na večeři s mužem, tak počítám s tím, že mě pozve. A nemám z toho sebemenší výčitky svědomí. A nemyslím si, že je na tom něco špatného, když muž platí za ženu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
4.8.21 21:32
@Mango_Lassi píše:
Nechcete si založit na to konto taky nějakou brecici diskuzi o tom, jak je svět zlej?

To vis ze jo.. Už du na to. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.8.21 21:32
@warita píše:
tak to moment, MOMENT!!!

Mýlíte se, dalo by se i říct, že účelově lžete. Nezapomeňte, že to lze dohledat. Já jsem řekl, že s takovýmto chováním nesouhlasím a sám toto nedělám, tedy se mě to netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí