Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@free333 píše:
To zoufalé kvílení je poněkud asexuální…
Vulva je mocny nastroj
To zni jako zaklinani ![]()
@Frei2 Doporučuju vyhledat diskuzi "Přehnané nároky starších mužů "bez zkušeností"".
Docela směřuješ k exemplářům zmíněným tam. A teď konkrétně nejde o záležitost (ne)placení, ale o tvou dost podivnou mentalitu.
@warita píše:
jsem o par let starsi a ve Vidni jsem studovala ekonomii na univerzite.
To bylo na Venetii, ne na Vás
@Frei2 píše:
Když se mě to netýká, tak to nemám řešit? Řekněme, že Vy si například přečtete denní tisk, kde píšou, že někdo zavraždil dítě. Vy nebudete cítit k vrahovi hněv, protože přece Vás a Vaší rodiny se to netýká? Tohle je stejný princip, záměrně zveličený.
Ja nechci bojovat s celym svetem kvůli tomu, že Franta ze 3. patra se rozhod, že mě nechce.. ![]()
@Frei2 píše:
Když se mě to netýká, tak to nemám řešit? Řekněme, že Vy si například přečtete denní tisk, kde píšou, že někdo zavraždil dítě. Vy nebudete cítit k vrahovi hněv, protože přece Vás a Vaší rodiny se to netýká? Tohle je stejný princip, záměrně zveličený.
tak to moment, MOMENT!!!
Kdyz jsem te upozornila na fakt, ze muzi zenam delaji to stejne, treba ze s nimi maji sex, i kdyz vedi, ze vztah z toho nebude a ze ta zena by si to prala, co si mi na to odpovedel?
Ze to te trapit nemusi, protoze tebe se to nedotkne, jak se jini muzi chovaji k zenam.
A ted nam tady budes delat takove prednasky?
@Mango_Lassi píše:
Dyk to schválně zase vytáhl, aby byl v centru pozornosti. V reálu si ho nikdo nevšímá. Překvapivě, že jo.
Ty budeš naka ta slepice s vulvou ze jo?
![]()
@Mora Čamuška píše:
Vulva je mocny nastrojTo zni jako zaklinani
Posedlost vulvami je takové dost oblíbené téma těchhle incelů.
Mílý @Frei2, vulvy nemůžou za tvůj po*raný život.
@Mora Čamuška píše:
Vulva je mocny nastrojTo zni jako zaklinani
Tak jistěže, díra mezi dvěma matračkama se s Vulvou nemůže rovnat… ![]()
@warita píše:
tak to moment, MOMENT!!!Kdyz jsem te upozornila na fakt, ze muzi zenam delaji to stejne, treba ze s nimi maji sex, i kdyz vedi, ze vztah z toho nebude a ze ta zena by si to prala, co si mi na to odpovedel?
Ze to te trapit nemusi, protoze tebe se to nedotkne, jak se jini muzi chovaji k zenam.
Máš recht s tim sexem
Bejkove. Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý.. A chtěj jeste buchty jako moučníky.. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Máš recht s tim sexemBejkove. Tamhle pikador aby si člověk žužlal za svý.. A chtěj jeste buchty jako moučníky..
Nechcete si založit na to konto taky nějakou brecici diskuzi o tom, jak je svět zlej?
@Frei2 Já v tom nevidím nic špatného. Když jdu na večeři s mužem, tak počítám s tím, že mě pozve. A nemám z toho sebemenší výčitky svědomí. A nemyslím si, že je na tom něco špatného, když muž platí za ženu ![]()
@Mango_Lassi píše:
Nechcete si založit na to konto taky nějakou brecici diskuzi o tom, jak je svět zlej?
To vis ze jo.. Už du na to. ![]()
@warita píše:
tak to moment, MOMENT!!!Kdyz jsem te upozornila na fakt, ze muzi zenam delaji to stejne, treba ze s nimi maji sex, i kdyz vedi, ze vztah z toho nebude a ze ta zena by si to prala, co si mi na to odpovedel?
Mýlíte se, dalo by se i říct, že účelově lžete. Nezapomeňte, že to lze dohledat. Já jsem řekl, že s takovýmto chováním nesouhlasím a sám toto nedělám, tedy se mě to netýká.
Dyk to schválně zase vytáhl, aby byl v centru pozornosti. V reálu si ho nikdo nevšímá. Překvapivě, že jo.